Etiquetes

26/4/15

Un punt distrets | CE l'Hospitalet 1-1 RCD Mallorca B

- L'Hospi treu un punt contra el Mallorca B en un partit fluix i amb una manca d'intensitat desesperant en algunes fases de partit.
- David Haro ha estat el millor futbolista de l'Hospi: ha forçat i transformat el penal de l'empat, ha estavellat una pilota al pal i ha acariciat el 2-1 al descompte.
- Els riberencs diuen virtualment adéu a les eliminatòries d'ascens i tenen per davant tres jornades per competir i mirar de classificar-se el més amunt possible.
- SALA MULTIMÈDIA: galeria de fotos, rodes de premsa i vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET:
Oliver, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi (Bueno, 46'), Luque, David Haro, Carreras (Nano, 68') i Morgado (Javi Martínez, 75').

RCD MALLORCA B: Royo, Cifré, Gabri Izquier, Raúl, One, Uche (Nico, 60'), Tià Sastre, Sergio Cortés, Brandon, Cedric (Kike Boula, 75') i Jaume Vidal.

Gols: 0-1 Cedric (29'); 1-1 Haro (43', penal).

Àrbitre: Jaime Ruiz Álvarez (Astúries). Ha amonestat els locals Valentín (34') i els visitants Sergio Cortés (22'), Gabri Izquier (42'), Brandon (73') i Tià Sastre (91').

Incidències: partit corresponent a la jornada 35 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 600 espectadors. Matí variable. A l'Hospi, Alberto i José Rodríguez han completat la convocatòria; al Mallorca B ho han fet Miquel Parera, Connor i Damià.

Doncs ens quedarem un any més a Segona Divisió B. Ni per baix haurem de patir i per dalt sembla que tampoc. L'empat d'aquest matí contra el Mallorca B deixa les opcions de quedar entre els quatre primers "bajo tierra", com diria aquella senyora de "la Segona Hora". El pitjor, més enllà de resultat, ha estat la sensació general d'estar una miqueta de vacances i amb el cap més en el futur (que per cert, no pinta massa més clar que el dia d'avui) que no pas en el present. I al futbol, agradi o no, no hi ha massa més cosa que el dia a dia a l'hora de fer volar coloms. Sigui com sigui, el Mallorca B pot marxar de l'Hospitalet amb l'agredolça sensació d'haver deixar escapar dos punts tot i haver puntuat per primer cop en vuit sortides; els d'Olaizola han dominat un Hospi apàtic en moltes fases del partit. Encara sort de David Haro, que ha creat gairebé totes les opcions clares de perill d'un equip que haurà de canviar la imatge si no vol sortir damnificat la setmana vinent d'Elda, amb un rival que es jugarà la vida.

De partida, dos canvis en l'onze inicial que presentava avui l'Hospi. El primer, obligat, situava Oliver sota pals per la sanció de Craviotto; el segon, opcional, asseia Javi Martínez a la banqueta i col·locava Vivi com a titular. Amb tot, el bescanoní només ha jugat la primera meitat per problemes físics. La primera meitat de l'Hospi ha estat fluixa i ben aviat s'ha vist que el filial mallorquinista era qui més es jugava en aquest partit. Els d'Olaizola ha dut el control del joc i han gaudit de les millors ocasions del primer temps. Tant, que una de les opcions més destacables per a l'Hospi ha estat un malentès entre Raúl i Royo que hauria pogut acabar dins la porteria mallorquinista (21'). Abans, David Haro no havia arribat per ben poc a connectar una bona centrada de Rubén Carreras (15'). Ja en aquests primers compassos el Mallorca B havia avisat; el filial té pólvora a dalt i Jaume Vidal, de cap (6') i sobretot Cedric, amb una errada incomprensible davant Oliver (16') acariciaven el gol dels d'Olaizola.

Un gol que arribaria abans de la mitja hora de partit: assistència de Brandon a Cedric, que guanya l'esquena a Agustín i remata a plaer, de cap, per fer el primer gol de jugada del Mallorca B a domicili en aquesta segona volta (29'). Tot i el gol visitant, les tornes no canviarien; l'Hospi estava espès, imprecís i poc incisiu en atac i el Mallorca B se sentia còmode amb la pilota sense passar angúnies al darrere. De fet, gairebé s'ensumava el 0-2 més que no pas el gol de l'empat. Però com que el futbol no és ciència, en una acció gairebé aïllada David Haro treia petroli per mig rescatar els riberencs. El vallesà perdonava un mà a mà davant Royo que el porter basc refusava en primera instància però Haro, hàbil, provocava el penal de Gabri Izquier, que feia caure l'extrem riberenc dins l'àrea. El cert es que Royo no es quedaria massa lluny d'aturar la pena màxima a David Haro, però el de l'Ametlla aconseguia el gol de l'empat i podia celebrar, 12 jornades després, una diana més que esperada (43').

Però el gol no amagava una primera part més que discreta dels riberencs, que necessitaven reaccionar al segon temps. El primer canvi, l'entrada de Bueno per Vivi. I sobretot, la sensació que durant 15-20 minuts l'Hospi ha pogut perquè ha volgut. De nou amb Haro al capdavant, l'Hospi ha trepitjat l'accelerador i ha dominat el Mallorca B: el '7' de l'Hospi ha acariciat el gol amb una rematada a centrada de Morgado (53') i ha estavellat un xut des de la frontal al pal dret de Royo instants després (60'). Pel mig, el Mallorca B n'havia tingut alguna de destacable, com ara un xut de Sergio Cortés (omnipresent avui) que Oliver ha salvat in extremis (55'). Ha estat un avís per al que vindria després, ja amb Nico Baleani sobre el camp en substitució d'Uche.

A l'Hospi, l'entrada de Nano i Javi Martínez no ha generat canvis sensibles en el joc. Al darrere, però, els riberencs s'han hagut de multiplicar per gestionar l'atac i gol del Mallorca B, que ha desnivellat el camp al seu favor a partir de l'hora de partit. Al minut 72, qui si no, Sergio Cortés creuava en excés un bon xut des de la frontal i el mateix futbolista, cinc minuts més tard, forçava Oliver a estirar-se per evitar el segon gol palmesà (77'). La més clara (i per partida doble) del Mallorca B ha arribat a nou minuts del final: falta que executa Cortés, ningú la toca i la pilota s'estavella al pal esquerre de la meta d'Oliver; el refús, als peus de Brandon, l'envia el porter riberenc, amb les cames, a córner (81'). Tot i l'allau d'ocasions, els d'Olaizola encara haurien pogut perdre el partit al temps de descompte (hagués estat cruel, el destí): Enrique Royo ha hagut de lluir les seves millors gales per enviar un cop de cap del més petit de la casa, de David Haro (91').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada