Etiquetes

10/4/15

#2bg3 | Prèvia de la 33a jornada

CLUB GIMNÀSTIC - RCD MALLORCA B
Diumenge, 12 d'abril - 12:00 hores | Nou Estadi
Jornada 33 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo (la Rioja).

Darrer precedent: 4-1 (2012-2013; Marcos -2-, Fran Vélez, Eugeni / Marc Fernández) / Partit retransmès en directe per IB3 Televisió / Cristóbal, Rayco (Nàstic), baixa per sanció / La classificació per al playoff és virtual però encara no matemàtica; una victòria del Nàstic els classificaria definitivament per a la seva segona fase d'ascens consecutiva, aquesta amb força números de fer-ho com a primer de grup / Els de Vicente Moreno compten amb el bon rendiment a casa com a punt fort: no perden al Nou Estadi des del passat mes d'agost / Al davant, un Mallorca B de capa caiguda, que ha lligat quatre derrotes consecutives i que ha vist convertir-se la tranquil·litat en nervis. O en nirvis; els d'Olaizola es troben tot just un punt per sobre del Cornellà, 16è classificat i amb qui tenen perdut l'average particular / A més, els palmesans no guanyen fora de casa des del mes d'octubre a Saragossa (2-4).

RESTA DE LA JORNADA
Dissabte, 18:00 | Mestalla - Lleida Esportiu
Antonio Puchades / Àrbitre: López López (Castella-la Manxa) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Diallo (Mestalla), baixa per sanció / Els tres partits de dissabte comparteixen regió i horari d'inici: Comunitat Valenciana a les sis de la tarda. Un dels duels serà a Paterna, amb un Mestalla que vol resoldre la permanència al seu favor i evitar ensurts de darrera hora i un Lleida Esportiu obligat a frenar la seva mala ratxa / Els d'Idiákez han perdut els seus darrers tres partits i acumulen més de 300 minuts sense veure porteria. A més, perden Albistegi i Salva Chamorro per lesió. Mala peça al teler / Per la seva banda la irregularitat del Mestalla fa incert un pronòstic en clau valencianista; amb 42 punts, estaran pendents del que el Cornellà pugui fer per la tarda a Badalona.

Dissabte, 18:00 | Olímpic - Huracán
Murta / Àrbitre: Pérez Muley (Madrid) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / San Julián (Huracán), baixa per sanció / La novena posició que ha ocupat l'Olímpic durant tota la setmana és la posició més alta que ha ocupat en 32 jornades de Lliga. Des d'aquesta talaia els xativins han preparat un il·lusionant duel contra Huracán, en el que suposarà un nou retorn de Toni Seligrat a la que va ser casa seva. Amb 44 punts i dues victòries consecutives, l'Olímpic pot certificar la salvació si fa saltar la banca davant d'un equip que vol sentenciar la classificació per a la fase d'ascens... i continuar complicant la primera plaça al Nàstic / Huracán arriba a Murta després de quatre victòries seguides, de sis jornades invicte; d'haver sumat 16 de 18 punts que l'han situat en zona molt noble. Amb tot, només han guanyat un dels darrers cinc partits jugats lluny de Torrent.

Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Alcoyano
Mini Estadi / Àrbitre: Jiménez González (las Palmas) | Darrer precedent: 0-1 (2013-2014; Carles Salvador) / Partit retransmès pel canal de YouTube del Villarreal CF / Marc Mateu (Villarreal B), baixa per sanció / Dues derrotes seguides han descavalcat el Villarreal B de la lluita per la promoció d'ascens. Amb 43 punts a la classificació, però, no val a badar: el perill se situa a només cinc punts i amb sis jornades per acabar i sense un objectiu clar la relaxació es pot pagar caríssima, a #2bg3. Els groguets són el segon pitjor local en aquest 2015 / L'Alcoyano ha reviscolat i ja és sisè, a tocar del cinquè però també del tercer. I ha de visitar tots dos equips d'aquí al final de Lliga. Set partits sense perdre i bons números al darrere: quatre gols encaixats des que Sempere n'és l'entrenador (7 partits).

Diumenge, 12:00 | Atlètic - Reus Deportiu
Son Malferit / Àrbitre: Muñiz Ruiz (Galícia) | Darrer precedent: 3-0 (2013-2014; Masqué -pp-, Joan Vich, Ignasi) / Bernat i Joan Vich (Atlètic), baixa per sanció / Objectius ben diferents pels que batallen blanc-i-blaus i roig-i-negres / L'Atlètic Balears no acaba d'obrir escletxa amb la zona de perill (sí ho ha fet amb la de descens directe) però acumula tres jornades sense perdre (5 punts de 9) que han aportat tranquil·litat. Els de Siviero han guanyat quatre dels cinc últims partits jugats com a local / El Reus Deportiu vol continuar creixent com a visitant, conscient que una victòria posaria pressió a un Hércules que juga hores més tard davant l'Olot.

Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Eldense
Díez Iborra / Àrbitre: Ruipérez Marín (Castella-la Manxa) | Darrer precedent: 2-0 (2012-2013; Carlos, Yeray) / Mario Arques (Ilicitano), baixa per sanció / Els quatre equips que ocupen posició de descens directe ofereixen un doble duel aquest cap de setmana. Pel matí, primera ració a Elx, en un Díez Iborra que registrarà una bona entrada per veure el duel alacantí entre l'Ilicitano i l'Eldense. Després de quatre jornades invicte i dues victòries seguides (inèdita enguany), el filial vol donar un cop a la taula per avançar l'Eldense a la classificació i, a més, guanyar-li l'average. Tot o res / Gairebé com els blaugrana, que no guanyen fora de casa des del mes de novembre a Xàtiva (1-2) i que després de tres derrotes consecutives han vist com el marge d'error ha desaparegut. Ocasió propícia per retallar distàncies amb els de dalt.

Diumenge, 17:00 | Badalona - Cornellà
Camp Municipal de Badalona / Àrbitre: Mariscal Sánchez (Andalusia) | Únic precedent: 3-0 (2003-2004; Siscu, Luís Blanco, Salvanyà) / Sierra i Ferrón (Badalona), baixa per sanció / Després de dues derrotes consecutives el Badalona necessita recuperar sensacions (i guanyar punts) per afrontar amb garanties el tram final de temporada. Més de 200 minuts sense marcar i, a sobre, partit davant d'un rival a l'alça / El Cornellà fa cinc partits que no perd (3 victòries i 2 empats) i ha obert un forat de cinc punts respecte la zona de descens directe. Un triomf a Montigalà elevaria els verds fora de tot perill abans del crucial enfrontament amb l'Atlètic Balears. L'altre objectiu, sumar el segon triomf consecutiu a domicili.

Diumenge, 17:00 | Sant Andreu - Zaragoza B
Narcís Sala / Àrbitre: Alonso Portillo (Andalusia) | Darrer precedent: 1-1 (2011-2012; Xavi Jiménez / Carreño) / Llamas i Bruno (Sant Andreu), baixa per sanció / Drama absolut a Sant Andreu amb l'altre duel entre equips en zona de descens. El Sant Andreu ha passat la setmana com a cuer després d'encadenar la setena jornada consecutiva sense guanyar i sap que, com en cada partit, només li valdrà la victòria per mantenir viva la flama de l'esperança / Al davant, un Zaragoza B tocat després del 0-3 de dissabte contra el Nàstic. Amb 31 punts i dues derrotes seguides els de Láinez tenen el Cornellà a set punts i no poden fallar al Narcís Sala. Necessitaran, doncs, tornar a guanyar com a visitants, quelcom que no fan des d'octubre de 2014 (1-4 a Vila-real).

Diumenge, 18:00 | Hércules - Olot
José Rico Pérez / Àrbitre: Díaz Escudero (Múrcia) | Primer enfrontament històric al camp de l'Hércules... a la Lliga / Corominas i Rojas (Olot), baixa per sanció / La 33a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B es tancarà a Alacant, amb l'enfrontament entre l'Hércules i l'Olot. Objectius diferents per alacantins i garrotxins, també / L'Hércules ha guanyat quatre dels darrers cinc partits però sap que no té marge d'error en una temporada grisa, amb el ganxo. A casa l'equip no acaba d'arrencar i davant l'Olot guanyar és obligat per mantenir la plaça d'eliminatòries d'ascens / Mentrestant, l'Olot passa per un moment delicat (no era tan a prop del 16è des de la 21a jornada), però sap que a domicili guanya: hi ha sumat més punts que no pas a casa i ha vençut en els seus darrers dos desplaçaments (Sant Andreu i Olot).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada