20/4/15

Futbol Base | Resum - 18 i 19 d'abril

Balanç de nou victòries, dos empats i set derrotes en el segon cap de setmana de competició del mes d'abril al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. Quant a fets destacables, a banda de la jornada de descans del CADET D, el partit entre l'ALEVÍ B i el Cornellà B va quedar suspès mentre que l'enfrontament que havia d'enfrontar el CADET B, ja campió de Lliga amb l'Hermes es disputarà finalment dimecres 29 a partir de les 19:30 a l'Estadi. Nova jornada profitosa per als dos equips que encara lluiten per guanyar les seves Lligues. Més a prop hi està l'ALEVÍ E de Dani Giménez, que ahir diumenge es desfeia del Vila Olímpica F per 6-1 amb gols d'Alseny (2), Djiby, Joel, Mario i Marc. Els riberencs, a més, amplien a 10 l'avantatge amb el segon classificat, que torna a ser la Montañesa B que derrotava el Can Buxeres B per 3-0. L'Hospi en farà prou amb un màxim d'onze punts per guanyar el títol.

Per la seva banda l'INFANTIL C continua la seva lluita titànica amb el Júpiter B. Ambdós equips continuen empatats a 64 punts al capdavant de la classificació amb l'average favorable a l'Hospi, que dissabte derrotava el Santa Eulàlia B en el derbi per 4-1 amb dianes de Sergi (2), Dani i Josep. L'endemà, el Júpiter no perdonava i s'imposava al Sants B per 3-1. A manca de 6 jornades, el marge d'error és escàs per a qualsevol dels dos equips. Per la seva banda, l'INFANTIL A d'Enrique Lamas manté les opcions de lluitar per l'ascens després d'imposar-se ahir a la Fundació Grama per 3-1 amb gols d'Aleix, Jesús i un dels colomencs en pròpia porta; l'Hospi és quart amb 43 punts, a 10 del Tecnofútbol (l'equip que a dia d'avui ascendiria a Divisió d'Honor) però amb dos partits pendents contra la Unificació Llefià i el Vilassar de Mar.

Per la seva banda, qui feia un pas enrere en les seves opcions de permanència era el JUVENIL A, que dissabte queia derrotat per 2-1 al camp d'un aspirant a l'ascens a Divisió d'Honor com és el Sant Andreu. Derrota dels homes de Jordi Galera en una jornada complicada, ja que els tres equips que el precedeixen a la classificació (que no baixarien a Preferent) van puntuar. Ara l'Hospi és 14è a tres punts del Reus Deportiu, 13è classificat i amb el qual té perdut l'average particular. La victòria més destacable de la jornada la protagonitzava el BENJAMÍ A: els nois de Pau Sanroma derrotaven per 8-2 el Castelldefels, rival directe en la lluita per la salvació i a manca de quatre jornades obren una escletxa de nou punts respecte la zona vermella. Gols de Marcos (3), Javier (2), Pol, Adrián i Álex que deixen l'Hospi a tan sols tres punts de certificar la seva continuïtat un any més a Preferent Benjamí.