Etiquetes

23/4/15

Futbol Base | Prèvia, 25 i 26 d'abril

10 partits dissabte i 11 més per diumenge. Així es distribueix la jornada del Futbol Base federat al Centre d'Esports l'Hospitalet que tancarà el mes d'abril i continuarà apropant-se al final de les seves respectives competicions. S'esgota el marge de reacció per al JUVENIL A, que segueix en zona de descens i que dissabte (16:00 hores, Estadi) rebrà la Damm B en un duel vital. Els cervesers, però, no perden des del 24 de gener i es plantaran com un mal client; tot i no poder ascendir per tenir el Primer Equip a Divisió d'Honor, la Damm B encara té opcions de caçar el Girona i el Barcelona B, actuals segon i tercer classificats. Cinc partits per davant tenen els de Jordi Galera per sortir d'una situació complicada després d'un any convuls a les files de l'equip més representatiu de la base riberenca. Per cert, aquesta setmana el Juvenil A incorporava el futbolista Roger Gorrea, que fins ara havia defensat la samarreta del Mercantil a Divisió d'Honor.

Serà un dissabte, també, de doble derbi hospitalenc (consecutius, a més). A partir de les 10:30 hores l'ALEVÍ E de Dani Giménez té un duel complicat al camp del Can Buxeres B, tercer classificat amb 47 punts. L'Hospi és líder amb 58 i sap que una victòria a Can Buxeres l'aproparia (i molt) al títol de Lliga matemàtic, que en cap cas arribaria aquesta setmana (la Montañesa B també està immersa en la lluita). Acte seguit, serà el torn per al CADET B, que encetarà una setmana de tres partits amb la tranquil·litat de saber-se ja campió del grup 3 de Primera Cadet; els de Javier Jové visiten el Cadet A del Can Buxeres amb la intenció de mantenir el ple de victòries de la temporada. La jornada haurà arrencat força d'hora, amb la visita del CADET D al Mercat Nou Magòria (8:30 hores, l'Energia).

En canvi, el cap de setmana es tancarà relativament tard, ja que el CADET A de l'Hospi clourà la jornada tot rebent el Sarrià a l'Estadi el diumenge a les 19:30 hores. Els d'Alejandro Casado volen tancar amb força la temporada: són cinquens amb 40 punts i tot i tenir l'ascens de categoria complicat (la Uni Llefià té nou punts més) de ben segur que lluitaran mentre sigui possible. També diumenge l'INFANTIL A es desplaça a Girona per visitar l'EF Gironès-Sàbat (16:00 hores). Els d'Enrique Lamas són quarts i només han perdut un partit (contra el líder) en aquest 2015. Finalment, també cal destacar els partits dels dos primers alevins, que segueixen lluitant per tancar la permanència: l'ALEVÍ B visita el Tecnofútbol (15:00 hores, Fundació Marcet) i l'ALEVÍ A rebrà el Sant Andreu B (17:45 hores, Estadi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada