Etiquetes

22/12/14

#2bg3 | Tria el millor gol de la primera volta 2014-2015


Tot aprofitant l'aturada nadalenca, obrim de nou el concurs per triar el millor gol d'aquesta primera volta al grup 3 de Segona Divisió B. Sí, sabem que encara queda una última jornada però és l'excusa per fer una mica d'ambient aquests dies. Quarta edició d'aquest concurs, que compta amb Dani Fernández (Alcoyano 2010-11), José Luís Morales (2012-13) i José Kante (2013-14) com a vencedors (no hi va haver concurs la temporada 2011-12). La mecànica del concurs és ben senzilla: enguany, cada jornada vosaltres heu estat els encarregats de votar el millor gol de cada jornada a partir d'una preselecció de tres dianes. Això ens deixa un total de 18 gols, que finalment seran 20 (que sempre és un número més rodó) gràcies a dues wildcards. Finalment, seran 18 els futbolistes representats en aquest llistat, ja que el davanter del Badalona Manu Balda i el migcampista de l'Hospi Rubén Alcaraz participen amb dos gols cadascú. En total, 12 dels 20 equips tenen un gol al concurs.

Un cop feta la selecció de 20 gols, és el vostre torn per votar. Podreu fer-ho fins les 23:59 hores del proper 1 de gener i tan sols haureu de donar 3, 2 i 1 punt als tres gols que, segons vosaltres, hagin estat els millors d'aquesta primera volta. Us suggerim diferents formes d'emetre els vostres vots:

1 - A Twitter amb els noms i puntuació dels tres golejadors acompanyats del hashtag #2bg3 o #millorgol2bg3
2 - També a Twitter, mitjançant un missatge privat a @somdelhospi
3 - Enviant un correu electrònic a elblogdelhospi@gmail.com
4 - Al Facebook del Blog, amb un comentari a la notícies: facebook.com/elblogdelhospi
5 - Mitjançant un comentari al final d'aquesta entrada.
6 - Si teniu qualsevol altre suggeriment pel que fa a la manera de votar, mentre arribin els vots...

Al final de l'entrada podreu veure els videos de les altres edicions del "Millor gol de la primera volta #2bg3". Espero la vostra participació per trobar el relleu de José Kante. I de pas, aprofito per desitjar-vos a tothom un feliç Nadal, una bona entrada d'any i insistir novament en l'etern agraïment pel vostre seguiment any rere any. Més enllà de la passió, la resposta que doneu a tota aquesta bogeria anomenada el Blog de l'Hospi és el que em motiva a seguir endavant. I en aquest sentit, ben aviat hi haurà novetats...

El millor gol de la primera volta #2bg3 - Edició 2013-2014 


El millor gol de la primera volta #2bg3 - Edició 2012-2013

El millor gol de la primera volta #2bg3 - Edició 2010-2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada