Etiquetes

7/12/14

#2bg3 | Resum de la 16a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Idees

Imatge: Andrés Ayala / UE Cornellà
L'Hércules és el nou líder del grup 3 de Segona Divisió B després de vèncer el Cornellà per 1-2 en un partit on els de Jordi Roger van generar ocasions de perill per poder haver obtingut un resultat millor. Els de Pacheta obrien la llauna amb un golàs impressionant d'Adri Cuevas, però els verds empatarien poc després amb un penal transformat per Óscar Muñoz, que ja suma cinc gols al Campionat. A la represa, tot i un millor inici visitant, els locals han apretat de valent un dels favorits a l'ascens. Però com sol passar, els noms, els diners i la qualitat s'han imposat a la insistència: una de les poques pilotes que ha tocat Javi Portillo ha servit per a que el madrileny situés l'1-2 definitiu a l'electrònic. Sisena jornada sense guanyar d'un Cornellà que s'apropa a la zona baixa. Cornellà 1-2 Hércules (Crònica Cornellà / Crònica Hércules). Als alacantins els continuaran mirant dos punts per sobre un Lleida Esportiu que ha tornat a convertir el Camp d'Esports en un factor a favor. Els d'Idiákez s'han imposat a un Villarreal B que arribava en ratxa i que ha acabat amb 10 per l'expulsió del seu porter Aitor. 27 punts pels blaus, que només han cedit punts a casa contra Hospi i Atlètic. Lleida Esportiu 2-0 Villarreal B (Crònica Lleida Esportiu / Crònica Villarreal B).

Quatre jornades després, el Reus ha descavalcat de la primera plaça en perdre per la mínima a casa davant el Mestalla. El primer gol a la Lliga de Nacho Gil servia per frenar la ratxa de cinc partits invicte dels de Natxo González i tallava, de retruc, els tres partits consecutius que els valencianistes feia que perdien. I és que feia més d'un any i mig (maig de 2013) que els roig-i-negres no perdien a casa contra un equip filial (2-3 vs Levante B). Reus Deportiu 0-1 Mestalla (Crònica Reus / Crònica Mestalla). La zona noble la completa un Espanyol B que puja a la segona posició després de remuntar-li un 1-2 advers a l'Atlètic Balears. Mamadou duia nou jornades sense sucar però ahir el senegalès es va destapar amb un triplet que va executar un sorpasso que va completar amb Jairo, que ja suma 10 dianes a la Lliga i torna a ser màxim golejador en solitari del grup. De res va servir, doncs, l'estrena golejadora d'Esteban a les files baleariques. Espanyol B 4-2 Atlètic Balears (Crònica Espanyol / Crònica Atlètic). Per la seva banda l'Olot i l'Alcoyano van protagonitzar l'únic partit sense gols de la jornada; repartiment de punts que permet els d'Óscar Cano mantenir-se a prop de la zona de privilegi després d'una setmana amb partit de Copa i esforç extra; a l'Olot, segon partit de Rodri i segon partit sense perdre. Continua, però, preocupant la dificultat per marcar: setè partit sense perforar la meta contrària. Olot 0-0 Alcoyano (Crònica Olot / Crònica Alcoyano).

Mentrestant, en el darrer partit de diumenge al matí un parell de ratxes també veien la llum del túnel: malament per al Mallorca B, que veia trencada la seva ratxa de nou partits sense perdre a costa d'un Hospi que, set mesos després, tornava a guanyar un partit lluny de l'Estadi. Mallorca B 0-1 l'Hospitalet (Crònica Blog). Ja a la tarda, Sandroni tornava a demostrar que és un gat, si més no per les vides que sembla tenir: en un nou ultimàtum, l'Olímpic va batre l'Ilicitano gràcies a un gol de penal transformat per Àlex Vaquero, suficient per arribar als 18 punts, superar el rival en puntuació i sortir de tot perill en una classificació terriblement comprimida. Olímpic 1-0 Ilicitano (Crònica Olímpic / Crònica Ilicitano). Finalment, l'Eldense i el Sant Andreu es repartien els punts al Nuevo Pepico Amat en un partit marcat, en boca de Piti Belmonte, per un penal no xiulat als quadribarrats en una acció en què Nuha es va trencar la clavícula. Abans, Calderón havia avançat els andreuencs però entrada la segona meitat "Harry Potter" Cañadas, amb la seva especialitat del llançament de faltes salvava un punt per als blaugrana, que són penúltims. Eldense 1-1 Sant Andreu (Crònica Eldense / Crònica Sant Andreu).

Dos de dos. Seligrat ha arrencat amb força en la seva nova etapa a les banquetes amb Huracán. Va vèncer fa sis dies l'Ilicitano i aquest dissabte els valencians han batut el Nàstic per 2-0 gràcies a un doblet de Javi Navarro. Els grana han sumat un punt de nou possibles fora del Nou Estadi i ja només avantatgen els valencians en dos punts; de fet, els tarragonins podrien caure de la zona noble segons els marcadors de diumenge. Huracán 2-0 Nàstic (Crònica Huracán / Crònica Nàstic). En el partit que obria la jornada, el Zaragoza B ha trencar la seva ratxa de vuit partits sense guanyar gràcies al setè gol a la Lliga de Diego Suárez; els de César Laínez han batut el Badalona amb un gol a dos minuts del 90 i escapen del fanalet vermell de forma provisional. Setena sortida sense guanyar del quadre de Manolo González. Zaragoza B 1-0 Badalona (Crònica Zaragoza B / Crònica Badalona).

Zaragoza B 1-0 Badalona
Diego Suárez
Huracán 2-0 Nàstic
Javi Navarro (2)
Lleida Esportiu 2-0 Villarreal B
Ekhi, Chamorro
Cornellà 1-2 Hércules
Óscar Muñoz / Cuevas, Portillo
Espanyol B 4-2 Atlètic
Mamadou (3), Jairo / Esteban, Chando
Mallorca B 0-1 L'HOSPITALET
David Haro
Olot 0-0 Alcoyano
Reus Deportiu 0-1 Mestalla

Nacho Gil
Olímpic 1-0 Ilicitano
Vaquero
Eldense 1-1 Sant Andreu
Cañadas / Calderón

#2bg3 | Propera jornada
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Zaragoza B
Diumenge, 12:00 | Badalona - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | L'HOSPITALET - Eldense
Diumenge, 12:00 | Mestalla-Cornellà
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Olímpic
Diumenge, 12:00 | Villarreal B-Ilicitano
Diumenge, 17:00 | Alcoyano - Reus Deportiu
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Olot
Diumenge, 17:00 | Sant Andreu - Huracán
Diumenge, 18:00 | Hércules - Espanyol B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada