Etiquetes

7/5/14

Els precedents de l'Olímpic-Hospi

Diumenge, el Centre d'Esports l'Hospitalet posarà fi a la Lliga regular 2013-2014 del grup 3 de Segona Divisió B a Xàtiva. Serà el cinquè cop que actuï com a visitant al terreny de joc de l'Olímpic... però tot just el quart cop que ho faci a Camp Murta. El motiu el trobareu més endavant. Territori tradicionalment agraït per a l'Hospi, que compta amb un balanç de tres victòries i només una derrota, la de l'any passat. En total, cinc gols de l'Hospi i només un, de penal, a càrrec de l'Olímpic. Veurem si diumenge, esperem-ho, els xativins es queden amb la porteria a zero i l'Hospi assoleix una victòria esperada, necessària i mai tan volguda. Tot seguit, repassem els precedents històrics entre Olímpic i l'Hospitalet.

Temporada 2012-2013 | CD Olímpic 1-0 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica | Sala Multimèdia


L'any passat a Xàtiva, l'Hospi va sumar la primera derrota de la història a Xàtiva i una de les dues que va encaixar en tot el 2013 en Lliga amb Miguel Álvarez. La culpa va ser del gol de penal de Rifaterra ben entrada la segona meitat, un penal mñes que dubtós en una de les poques opcions de gol que van tenir els locals. I és que el millor del quadre dirigit per Aparicio va ser el porter Francis, que va aturar tot el que li va arribar per part dels davanters riberencs.

Temporada 2011-2012 | CD Olímpic 0-2 CE l'Hospitalet
Prèvia | Crònica


L'Hospi va començar de manera alegre un 2012 que arrencava el trist. Era el primer partit dels riberencs sense Ràdio l'Hospitalet, sense les clàssiques retransmissions de Francesc Aznar. Era el primer partit després de l'humiliant 9-0 al Camp Nou, però l'equip sí va respondre. L'Hospi de Jordi Vinyals va passar per sobre de l'Olímpic de Toni Seligrat; el tècnic de Torrent va reconèixer a la fi del partit (com ho havia fet la majoria de gent a Murta) que l'Hospi havia estat el millor equip que havia passat per Xàtiva. Ángel Sánchez, Pitu i Aday van provar sort abans que un cop superada la mitja hora de partit David Prats avancés l'Hospi en rematar al fons de la xarxa una bona centrada de David Haro. A la segona meitat, més monòleg riberenc i gran partit d'Ángel Sánchez; el canari va tancar el 2011 marcant contra l'Atlètic i va inaugurar l'any nou amb una exhibició de futbol i amb un gol ple de classe per tancar el partit amb el 0-2. Després, Pitu i Manel van poder eixamplar un marcador que gairebé mai va perillar: Craviotto només va haver de fer una intervenció de mèrit a xut de l'uruguaià Emilio Da Silva, ara al Cullera.

Temporada 1990-1991 | CD Olímpic 0-1 CE l'Hospitalet
Segona B | Manolo

El curs 90/91 i de la mà de Jaume Sabaté els riberencs repetirien victòria, en aquest cas per la mínima: el 16 de desembre de 1990 un gol de Manolo al minut 76 serviria per decantar la balança del cantó català en un partit fluix de tots dos conjunts.

Temporada 1989-1990 | CD Olímpic 0-2 CE l'Hospitalet
Segona B | Toni i Juli

El primer enfrontament entre Olímpic i Hospi en tota la història, l'1 de novembre de 1989 no es va celebrar a Xàtiva, sinó a la veïna localitat d'Anna, ja que el Camp Murta era en obres. Aquell dia, amb el tècnic Juanjo Díaz a casa per malaltia, l'Hospitalet s'enduria el triomf per 0-2 (Toni 33', Juli 76').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada