Etiquetes

18/1/14

#2bg3 | Sant Andreu 3-1 Badalona

Si el partit de diumenge vinent al Centenari ja era complicat, després de la derrota d'aquesta dissabte a Sant Andreu el Badalona de Piti Belmonte vindrà encara més ferit. No és precisament l'any dels escapulats, que no acaben de desenganxar-se de la zona baixa per culpa de la seva irregularitat. Per cinquè cop aquest curs, els badalonins no han sabut sumar el segon triomf consecutiu i han frenat la ratxa de quatre jornades seguides sense perdre davant d'un Sant Andreu tan pràctic com superior, que ha aconseguit dos gols psicològics abans i després del descans i que no ha patit massa per sumar una victòria que alleuja la seva situació a la Lliga i l'eleva amb 26 punts a les portes d'un partit important entre setmana contra l'Ontinyent (dimecres, 20:15 hores). Avui sí, Patxi l'ha encertada a sala de premsa recordant que el seu equip havia estat superior.

Un partit que ha començat igualat, amb ocasions (poques) per tots dos bàndols. De llarg, el més incisiu dels escapulats ha estat Lolo, l'encarregat de disparar a porteria en gairebé totes les ocasions. El sevillà ha posat a prova Morales (6') en la primera opció clara del partit, però una errada de Fran Grima l'ha estada a punt d'aprofitar poc més tard Josu, que ha fet lluir Marcos (10'). El meta del Badalona ha estat l'altra peça important del Badalona i ha salvat el seu equip d'un triomf més ampli. Ha reaccionat bé en una acció d'estratègia que Alberto Carroza ha rematat amb el cap (20'), però també en una centrada enverinada de Xapi Arnau que el meta visitant ha tornat a enviar a córner (28'). No ha pogut fer res, però, en l'acció de l'1-0 en què Quim Araujo s'ha trobat amb la pilota després d'un servei de cantonada executat per Mouriño (37').

A la represa, el Badalona no ha tingut massa temps per estirar línies. En una contra Francis ha conduït bé la pilota i ha resolt magníficament davant Marcos quan amb prou feines havien passat quatre minuts del segon temps (49'). Piti ja havia introduït dos canvis (Neeskens i Puigdollers), però el Badalona estava pràcticament fora del partit. Dos intents de Lolo (66' i 72') serien el més destacat en clau escapulada; els de Piti acabarien tancant amb tres defenses arran del canvi de Lázaro per Bermudo i el Sant Andreu se n'aprofitaria per acariciar el tercer en sengles accions de Francis (80') i Josu (82') que obligaven Marcos a lluir-se de nou. Al final, seria un rival (exandreuenc, però) qui acabaria eixamplant diferències amb un gol en pròpia porteria: Fran Grima (85'). Amb tot vist per sentència, només Cárdenas aconseguiria maquillar el marcador amb un gol poc útil ja endinsats al temps de descompte (91').

FITXA TÈCNICA 

UE SANT ANDREU: Morales, Xapi Arnau, Canelada, Melo, Carroza, Ibon Gutiérrez, Mouriño, Xavi Jiménez (Albarrán, 67'), Josu, Quim Araujo (Ander, 86') i Francis (Matas, 86'). 

CF BADALONA: Marcos, Fran Grima, Bermudo (Lázaro, 76'), Cárdenas, Robert Costa, Maestre (Puigdollers, 46'), Sergi Gómez, Lolo, Carracedo (Neeskens, 46'), Boniquet i Abraham. 

Gols: 1-0 Quim Araujo (37'); 2-0 Francis (49'); 3-0 Fran Grima (85', pp); 3-1 Cárdenas (91'). 

Àrbitre: Iván González González (Illes Balears). Ha amonestat els locals Xapi Arnau (51') i els visitants Bermudo (29'), Maestre (41'), Neeskens (82'). 

Incidències: partit corresponent a la 22a jornada del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'estadi Narcís Sala davant d'uns 500 espectadors. Tarda ennuvolada i bona temperatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada