Etiquetes

5/7/13

Renova Hammouch; marxen Pedraza i Aday


Segueixen les noticies a Can Hospi. Al llarg d'aquest divendres hem conegut tres novetats de cara al projecte que encapçalarà Martín Posse com a nou entrenador. Al cantó positiu, el club ha fet oficial la renovació del capità riberenc, Iván Hammouch, que d'aquesta manera viurà la seva vuitena temporada al Centre d'Esports l'Hospitalet. Home important dins i fora del camp, Hammouch acumula 224 partits entre Lliga, fases d'ascens i Copa del Rei en les 7 temporades que ha defensat, fins ara, la samarreta riberenca. S'espera que al llarg de la setmana es vagin desencallant la resta de renovacions, abans d'activar els fitxatges que ja es comencen a coure a les oficines de l'Hospi.

Imatge: Àngel Garreta / REM Images
Per la seva banda, i en el cantó menys positiu en clau riberenca, hem conegut que Aday Benítez i Marc Pedraza no formaran part de la plantilla 2013-2014. Afortunadament, tots dos marxen per progressar, i tots dos ho faran arribant a equips de la Lliga Adelante. El darrer en confirmar el seu destí ha estat un Aday que jugarà les properes dues temporades al CD Tenerife, rival de l'Hospi en la darrera fase d'ascens. El de Sentmenat, que s'incorporarà al conjunt tinerfeny quan comenci la pretemporada, s'ha mostrat satisfet pel seu nou destí; en declaracions a la web oficial del Tenerife, Aday qualifica el seu fitxatge pels canaris de "salt molt gran per la meva carrera. Des de petit sempre havia tingut la il·lusió de jugar en un equip gran i ara el Tenerife m'ofereix aquesta oportunitat". Així, Aday Benítez s'acomiada de l'Hospitalet després de dues temporades i 68 partits disputats (63 en Lliga i fase d'ascens) i 5 a la Copa del Rei, amb un total de 8 gols marcats i 14 grogues rebudes. Des del Blog de l'Hospi, li desitgem tota la sort del món en aquesta nova aventura.

Imatge: Àngel Garreta / REM Images
Ja aquest migdia, el Club Deportivo Numancia anunciava el que era un secret a veus: l'arribada de Marc Pedraza al club sorià. Pedraza tornarà a la Segona Divisió del futbol espanyol després de l'experiència que va viure l'any 2008 amb el Deportivo Alavés. Tres temporades gairebé completes i en dinàmica ascendent han convertit Marc Pedraza en un jugador imprescindible i, gairebé, un comodí per a tots els entrenadors que l'han tingut a l'Hospi. El barceloní, que serà presentat el proper 15 de juliol a Sòria, es mostrava il·lusionat per aquest pas al futbol professional, a l'hora que agraïa als companys, tècnics i afició per haver contribuït a aquesta oportunitat. En les tres temporades que Marc Pedraza ha estat a l'Hospi, ha vestit la samarreta riberenca en 89 partits oficials (84 de Lliga i fase d'ascens i 5 a la Copa del Rei), ha marcat 6 gols i ha vist 21 targetes grogues. També, des del Blog de l'Hospi, li volem desitjar tota la sort i encert en la seva nova etapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada