Etiquetes

24/7/13

Pretemporada #2bg3 | AE Prat 1-2 Cerdanyola


Galeria d'imatges a 'The Catalan Groundhopper' | L'Associació Esportiva Prat ha estrenat aquesta tarda el seu calendari d'amistosos de pretemporada i ho ha fet amb una derrota al remodelat Sagnier davant del Cerdanyola FC, flamant equip de Tercera Divisió. Amb 9 dies de preparació, els d'Agustín Vacas han disputat un encontre típic d'aquestes alçades de curs (tot un tòpic) i on s'han pogut veure en acció les incorporacions del Prat 2013-2014. Una d'elles, el manacorí Alfonso Artabe, ha estat un dels més destacats en una primera meitat, juntament amb Víctor García i Ignacio Rosillo, molt actius als extrems i amb el punta madrileny Antonio Matas, que ha buscat el gol sense premi. El Cerdanyola ha buscat inquietar a base de joc directes i ràpides contres, especialment mitjançant un incisiu Velillas, però Toni Texeira s'ha mostrat segur en tot moment. La primera meitat ha acabat amb polèmica, quan Salas Montoro no ha assenyalat un clar penal a favor del Prat per unes mans d'Iván Serrano dins l'àrea local (44').

A la segona meitat, com era d'esperar, carrusel de canvis. Al Prat, 11 jugadors nous mentre que al Cerdanyola només repetien d'inici Velillas i Gonzalo de Melo, que posteriorment han estat substituïts. Amb els vallesans també ha jugat la segona meitat Jonathan Puigvert, 'Puchi', que està a prova amb l'equip de Toni Carrillo. Un segon acte que ha estat una mica més animat que el primer i que al seu equador ha viscut dos minuts de bogeria on hem passat del doble donut a l'1-1. El Prat obria el marcador (65') amb una acció de Pascui (jugador del Yeclano Deportivo que és a prova) i que no encertava a blocar Erik Ayala. La resposta, dos minuts després, venia amb un golàs de falta d'Albert Cuadras per tot l'escaire; Alberto no hi podia massa més (67'). El partit s'ha vist endurit amb alguna picabaralla aïllada (Salas Montoro ha mostrat quatre grogues) i el Cerdanyola ha desquilibrat el marcador amb la transformació d'un penal a favor que, novament, ha transformat Cuadras (86'). El proper test del Prat serà dissabte, també al Sagnier, davant la Pobla de Mafumet (19:30 hores).

FITXA TÈCNICA

AE Prat: Toni, Sierra, Cristian, Ricarte, Lucas, Artabe, Ignacio, Sebas, Matas, Fran Bea i Víctor García. També han jugat: Alberto, Murillo, Alcaraz, Fernando, Manu Balda, Larios, Albert Vivó, Oribe, Guille Sarmiento, Édgar Mayor, Víctor Blasco i Pascui.

Cerdanyola FC: Coca, Solivellas, Gerard Sanz, Infante, Iván Serrano, Rubén López, David Fernández, Montilla, Hassen, De Melo i Velillas. També han jugat: Erik, Cuadras, Quim Solano, Bruno, Mellado, Marcos, Álvaro Puerto, Puchi i Porto.

Gols: 1-0 Pascui (65'); 1-1 Cuadras (67'); 1-2 Cuadras (86', pen).

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro (Baix Llobregat). Ha amonestat els locals Larios i Fernando i els visitants De Melo i Porto.

Incidències: partit de pretemporada celebrat al Sagnier davant d'uns 110 espectadors. Tarda calorosa, típica d'estiu i estrena de la gespa artificial del camp, en no massa bon estat, per cert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada