Etiquetes

3/7/13

Bacari, Oliver i Ángel Sánchez, els primers a marxar


Ja coneixem les dues primeres baixes a l'Hospi de cara al curs vinent. Bubacar Njie "Bacari", Oliver Sánchez i Ángel Sánchez no seguiran a l'entitat riberenca i faran les maletes per marxar a destins ben diferents. Bacari marxa al fútbol búlgar; el davanter mataroní ha signat per dues temporades pel Cherno More Varna, equip que enguany ha acabat el campionat búlgar en 10a posició. Bacari ha jugat aquesta temporada 40 partits amb l'Hospi entre Lliga, playoff i Copa del Rei, ha marcat 13 gols i ha vist 14 targetes grogues.


El porter hospitalenc jugarà la propera temporada al filial del Getafe, a Segona Divisió B. Tot i jugar amb el filial, Oliver farà la pretemporada amb el primer equip que dirigeix Luís García Plaza (el filial el dirigirà José Francisco Molina). Oliver marxa de l'Hospi amb 4 partits oficials jugats (2 a la Lliga i 2 a la Copa del Rei) i ha vist 1 targeta groga.


Finalment, fa uns minuts el migcampista canari Ángel Sánchez ha anunciat també que, després de dues temporades al Centre d'Esports l'Hospitalet, l'any vinent no seguirà a la discplina riberenca. S'acaba d'aquesta manera l'etapa del jugador grancanari amb l'Hospi, una etapa que Ángel Sánchez tanca amb 58 partits jugats (52 de Lliga i 6 de Copa del Rei) i tres gols al sarró, contra Huracán, Atlètic Balears i Olímpic de Xàtiva, tots ells la temporada 2011-2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada