Etiquetes

20/7/13

Descobrint David Haro, amb Joan Alfons López


Amb l'inici de la pretemporada 2013-2014 i l'arribada de noves incorporacions, decidim rescatar una secció que vam obrir l'any passat i que no va tenir massa continuïtat: el 'Descobrim...'. En aquesta secció, una veu autoritzada ens fa cinc cèntims d'algun dels fitxatges del Centre d'Esports l'Hospitalet 2013-2014. I per recuperar el 'Descobrim...', és el periodista Joan Alfons López (Cadena Ser Tarragona - Ràdio Reus) qui ens resumeix l'any grana de David Haro, un vell conegut de l'afició riberenca i que el curs passat va jugar al Nàstic de Tarragona. 

Descobrint David Haro, per Joan Alfons López
Sí però no. Aquestes tres curtes paraules, i confuses si van juntes, podrien ser el resum del pas del petitó de l'Ametlla del Vallès pel Nàstic durant la temporada 12/13. El seu debut amb els grana, mirat des de la distància i amb el resultat a la mà, és la metàfora perfecta de la seva història al club tarragoní. Aquella jornada 1 contra el València Mestalla al Nou Estadi on David Haro era titular i va ser capaç de marcar un gol, tot i que l'àrbitre assistent no va donar validesa a la jugada perquè la pilota, segons el col·legiat, no havia entrat. Gol fantasma.

Tot i començar amb força després d'una notable pretemporada David Haro va perdre força fins quedar rellevat a la banqueta amb el paper de revulsiu a les segones meitats. Javi Salamero no va apostar per ell en un principi i menys quan les coses rutllaven després del mercat de fitxatges del gener.

El gol de la tranquil·litat al derbi contra el Reus (novembre al Nou Estadi) o el gol que sentenciava el matx vs Sant Andreu que va permetre als grana situar-se a 2 punts del playoff d'ascens són els millors records que pot tenir un David Haro al que desitjo, a nivell personal, que la seva curta estada al Nàstic no li suposi una frenada en sec a la seva carrera.

Treballador, professional i bona gent. Bona barreja. Ara cal que algú la sàpiga aprofitar.

1 comentari:

  1. Molta gràcia veure escrit just el que vaig pensar en acabar la temporada al Nàstic: que el gol fantasma de la 1ª jornada era un bon resum del seu any.
    En qualsevol cas, tant ell com el seu pare (jo) contents de tornar a l'Hospi. Guardo molt bon record del gran futbol vist abans de l'eliminatòria de Copa del Rei contra el Barça.

    ResponElimina