Etiquetes

29/6/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - SD Eibar (diumenge, 20:00 hores)


4.050 minuts després, l’Hospi tancarà demà una de les temporades més brillants dels seus 56 anys d’història. 90 minuts (o 120, qui sap) per seguir engrandint la història, per escriure el que podria ser un dels capítols més bonics d’aquest llibre riberenc. Sabem que las tasca és complicada i que el 3-0 de l’anada a Ipurua posava l’ascens de l’Hospi ben coll amunt, però aquest equip ha demostrat al llarg de la temporada que està capacitat per no només plantar cara sinó també per fer el que molts creuen impossible: donar la volta a l’eliminatòria i tornar, 47 anys després, a la Segona Divisió A del futbol espanyol. La cita, demà diumenge, a partir de les 20:00 hores a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet. Volem pujar i seguim convençuts que ho farem, que pujarem, però per això l’equip necessitarà el suport de la ciutat de l’Hospitalet.

El cert és que després del 3-0 de fa set dies a Ipurua, l’Eibar va donar una passa de gegant per retornar a la Lliga Adelante. Dos gols ràpids van posar molt de cara les coses al quadre de Gaizka Garitano, que va rematar la feina amb el gol de Diego Jiménez al tram final del partit. Amb tot, l’Eibar no vol cap tipus de confiança i tot i el bon moment de forma que travessa l’equip, els eibarresos saben que hauran de suar per treure endavant l’eliminatòria, lluny d’Ipurua i sobre una superfície que no és l’habitual. Un Eibar que també s’haurà de sobreposar a la baixa del central andalús Raúl Navas, que dissabte va veure la tercera groga del playoff i es perdrà el partit per sanció. El seu lloc a l’onze l’ocuparà probablement Aitor Arregi.

Per la seva banda, el CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET torna a jugar un partit a l’Estadi amb la necessitat de remuntar. Tècnics i jugadors són conscients que el marge de millora és ampli d’acord amb les prestacions que va oferir l’equip a Eibar i que tot i la dificultat de l’empresa la remuntada és possible sempre i quan l’equip ofereixi la seva millor versió. Quatre sessions d’entrenament aquesta setmana i la bona noticia de la recuperació de Manu Viale, que en principi podria tornar a l’onze inicial dos partits després. El centtal argentí podria ser la gran novetat d’un onze on Álvarez apostarà d’inici per jugadors amb un marcat pes ofensiu i tractar de complicar-li la vida a l’Eibar. Álvarez ha convocat els 22 jugadors que formen la plantilla del Primer Equip.

L’alacantí Carlos Alberto Carbonell Hernández serà l’encarregat de dirigir aquest encontre entre l’Hospi i l’Eibar, el segona de la història després del precedent del playoff 2006-2007, amb 0-0 a l’Estadi. És la segona temporada de Carbonell Hernández a Segona Divisió B després de l’ascens l’estiu de 2011. En aquests dos anys, Carbonell Hernández no ha xiulat cap partit a l’Hospi ni a l’Eibar; enguany, Carbonell Hernández ha dirigit 14 partits a Segona B amb un balanç de 7 victòries locals, 4 empats i 3 derrotes.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - SOCIEDAD DEPORTIVA EIBAR
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 30 de juny; 20:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Tercera eliminatòria -tornada-
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pedraza, Pol, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari.
Possible onze de la Sociedad Deportiva Eibar: Iruretagoiena, Bóveda, Yuri, Añibarro, Arregi, Errasti, Dani García, Abaroa, Guille Roldán, Capa i Arruabarrena.
Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (Alacant).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada