Etiquetes

3/6/13

Caudal - Hospi al playoff


El Caudal Deportivo serà el rival del Centre d’Esports l’Hospitalet a la segona eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante. Així ho ha determinat el sorteig celebrat fa uns minuts a la seu de la Real Federación Española de Fútbol a Las Rozas, a Madrid, on també s’han establert la resta d'emparellaments: Lleida Esportiu-Real Jaén, Bilbao Athletic-Huracán i Oviedo-Eibar. A manca de confirmar el dia i horari de la tornada, el que és segur és que l’anada es disputarà aquest dissabte, 8 de juny, a les 19:45 hores a l'Hermanos Antuña de Mieres, un camp de gespa artificial amb capacitat per aproximadament 4.000 espectadors. Per contra, la tornada es jugarà a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet el 15 o el 16 de juny, en horari encara per determinar. Estigueu atents a la web i al Twitter oficials de l’Hospi per conèixer tota la informació referent a aquesta eliminatòria contra el Caudal Deportivo.

Caudal Deportivo

Recuperar els daurats anys 50. Aquest és l’objectiu que es planteja el Caudal Deportivo des del moment que, contra tot pronòstic, va assegurar-se una de les quatre places de playoff al grup 1 de Segona Divisió B. Dirigit per Paco Fernández, els de Mieres són l’únic dels 16 classificats per la fase d’ascens que l’any passat era a Tercera Divisió. Gran campanya de l’equip dirigit pel tècnic d’Uxo (el mateix poble del mític capità de l’Oviedo, Berto), que l’any passat va eliminar el Yeclano Deportivo a la Fase de Campions per assolir l’ascens a Segona B. Classificats dues jornades abans d’acabar la Lliga, el quadre miner ha acabat quart classificat del grup 1 de Segona Divisió B amb 60 punts, fruit de 17 victòries, 9 empats i 12 derrotes. D’aquestes 12 derrotes, el Caudal n’ha encaixat 4 a l’Hermanos Antuña, estadi del Caudal i que consta amb terreny de joc de gespa artificial. Guijuelo, Leganés i Zamora (0-1) i Tenerife (2-3) han estat els únics equips capaços de guanyar-hi. En aquesta primera eliminatòria, els de Paco Fernández van donar la sorpresa eliminant el Cartagena: empat (0-0) a l’anada jugada dissabte passat a Mieres i triomf per 0-1 avui a Cartagena gràcies al gol de Gonzalo (38’). A la Copa del Rei, el Caudal va eliminar el CD Marino a primera ronda (2-0) però va caure, precisament, contra l’altre possible rival al sorteig de demà, el Jaén (2-0). Imatge: Deporpress.com

Amb 50 gols en 40 partits, el Caudal ha demostrat ser un equip que sap aprofitar bé les dianes que marca. De fet, en 21 partits oficials jugats a l’Hermanos Antuña encara no ha estat capaç de fer més de dos gols en cap partit (han marcat 21 gols en 20 partits). És lluny de Mieres, els de Paco Fernández mostren el seu potencial ofensiu amb 29 gols en 20 partits i 10 victòries, la darrera a Cartagena. Fins a 13 components de l’actual plantilla saben què és marcar aquesta temporada; una plantilla on, nom per nom, hi destaquen l’exporter del Rayo, Sergio Segura, defenses com Gonzalo i Noel, amb experiència a Segona B; un mig del camp amb Nacho Fernández, Nacho Calvillo i Nacho López i una línia d’atac on l’ex del Guijuelo Borja Navarro i l’ex de Lleida i Ontinyent, Antonio Rojas, porten la batuta golejadora amb 8 i 7 gols, respectivament. Al darrere, 37 gols encaixats en 40 partits però, sobretot, porteria a zero en 180 minuts davant un equip del potencial ofensiu del Cartagena; a l’Hermanos Antuña, només el Sanse i el Tenerife han marcat més d’un gol. L’únic partit en gespa artificial lluny de Mieres el va guanyar el Caudal per 0-2 (Guijuelo). Seria la primera vegada a la història que Caudal Deportivo i Hospi es veuen les cares al llarg de la seva història i la novena visita a Astúries, regió que no se li dóna gens bé a l’Hospi: 1 empat i 7 derrotes en 8 enfrontaments davant Langreo, Oviedo, Sporting i Sporting B, davant el qual es va aconseguir l’únic punt (1985-1986, 0-0).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada