Etiquetes

1/6/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - CD Tenerife (diumenge, 12:00 hores)


D'aquí a 24 ja tindrem resposta per la pregunta que portem fent-nos gairebé dues setmanes: qui pujarà a la Lliga Adelante, l'Hospi o el Tenerife? Sabíem que l'empresa era complicada, que el Centre d'Esports l'Hospitalet s'enfronta a un gran equip, a una gran plantilla i a una entitat amb un pes històric indiscutible. El 3-1 de fa 6 dies a Tenerife complicada encara més l'objectiu, però la fe en els 22 jugadors de la plantilla de l'Hospi, en el seu cos tècnic, en la conjunció de tots els factors converteixen l'ascens en un objectiu que, lluny de ser una obligació com ho és per al Tenerife, suposa un plus de motivació per un conjunt, l'Hospi, que vol seguir decorant una temporada fantàstica. Però l'empresa serà més fàcil d'assolir si la ciutat de l'Hospitalet fa costat a l'equip demà a l'Estadi. Ens hi juguem molt i volem que tu, demà, també juguis amb l'Hospi. Perquè no ens conformem amb somiar: volem pujar. I pujarem.

Al davant hi haurà un Club Deportivo Tenerife que després del 3-1 de l'anada és el favorit per pujar en aquesta eliminatòria. Això no vol dir ni que els d'Álvaro Cervera sortiran confiats a la gespa artificial de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet ni que els riberencs tenen impossible eliminar els canaris, però l'avantatge del 'Tete' al partit d'anada és evident. L'equip ha fet tres sessions preparatòries aquesta setmana sobre la gespa artificial, la darrera aquest mateix matí al camp de la Florida CF, a l'Hospitalet. Sense novetats, Álvaro Cervera podrà comptar amb tots els seus homes, ja que Luismi Loro sembla haver deixat enrere els problemes que va patir a mitjans de setmana. El dubte rau en el dibuix que el tècnic equatoguineà plantejarà demà per fer front a l'Hospi: creença en l'estil habitual o reforçament del mig del camp amb un tercer pivot que dificulti la creació de l'Hospi?

Per la seva banda l'Hospi s'ha entrenat de forma ininterrompuda des del passat dimarts fins aquest mateix matí, amb una suau sessió que ha servit per deixar l'equip a punt per l'històric duel de demà. L'equip és conscient de les errades que van provocar la derrota a Santa Cruz de Tenerife diumenge passat, però sobretot valoren la vida que els dóna el gol d'Osado a dos minuts del final, una diana que situa l'Hospi de nou dins l'eliminatòria. Després de les cinc sessions setmanals, Miguel Álvarez ha optat per convocar els 22 jugadors disponibles per aquest partit i només reduirà la llista a 16 quan, aproximadament una hora abans del partit, disposi l'alineació de sortida. L'objectiu, guanyar i superar l'eliminatòria; el resultat somiat, un 2-0 que l'Hospi buscarà per sisena vegada enguany a l'Estadi. I és que fins en 15 ocasions els riberencs han aconseguit fer dos o més gols aquesta temporada quan han jugat a casa.

La setmana que es feien 31 anys de la primera i única visita d'un equip de l'illa de Tenerife a l'Hospitalet (el Güimar hi va perdre per 4-0 l'any 1981), el Tenerife s'estrenarà a l'Estadi, on no hi ha jugat mai en els seus 91 anys d'història. Serà, també, el primer cop que el salmantí Alfonso Vicente Moral (Salamanca, 1983) xiuli un partit del CE l'Hospitalet; en canvi, ja ha dirigit el Tenerife aquesta temporada en l'encontre que els canaris van disputar a l'Heliodoro Rodríguez López davant l'Avilés Industrial (1-0).

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CLUB DEPORTIVO TENERIFE
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 2 de juny; 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Fase de campions -tornada-
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari.
Possible onze del CD Tenerife:Sergio Aragoneses, Bruno, Llorente, Rigo, Javi Moyano, Alberto, Chechu, David Medina, Luismi Loro, Cristo Martín i Aridane.
Àrbitre: Alfonso Vicente Moral (Castella i Lleó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada