Etiquetes

22/10/12

Resum de l'11a Jornada #2bg3




Si la setmana passada el partit de Tarragona dictava sentència per Kiko Ramírez, vuit dies després tampoc ha calgut anar massa lluny per trobar el darrer capítol de l'asturià Sergio Inclán a la banqueta de l'Orihuela. El Nou Camp de Reus va ser l'escenari de la dura derrota dels oriolans, 3-0, en un partit on un gol de Benja als 40 segons va començar a escriure una nova pàgina del pitjor inici de Lliga de l'entitat del Baix Segura en, probablement, tota la seva història. 6 empats i 3 derrotes en 9 partits és un bagatge massa pobre per un equip que, tot i valorar l'estiu mogut que han viscut, necessita trobar un punt d'inflexió per no acomiadar-se de la Segona B abans d'hora. Efectes d'una 11a jornada de Lliga que ens ha dut, també, un canvi de líder. Huracán, després d'empatar a zero a Inca en un duel de postdepressió copera, dóna el testimoni a un Olímpic de Xàtiva que va sumar un triomf de prestigi al Clariano. 

Ho va fer per un contundent 0-3 aconseguit a darrera hora. No va ser fins als 85 minuts que Pau Franch avançava els de la Costera en el retorn del 'Profe' Aparicio a Ontinyent; Nando Ramón i Néstor rematarien la feina amb un guarisme que és el segon millor de la història de l'Olímpic, a domicili, en les seves participacions a Segona B. Ben a prop d'Olímpic i Huracán, però, hi ha tres equips en gran forma. L'Hospi, encara invicte, encarrilava el seu triomf al camp del Mallorca B amb un matiner gol de Pol Llonch, culminat al segon temps amb la novena diana de Cirio en 10 partits. 'Ciriogol' segueix, una setmana més, com a màxim realitzador dels quatre grups de Segona B. Panorama contrari al que es va viure al Sagnier; doble donut entre Prat i Espanyol B amb un duel amb poques ocasions i molta tensió: Rubén Alcaraz i Lobato van deixar amb deu els seus equips al temps de descans per una picabaralla. 

Bon moment de forma de l'Hospi, però també dels seus immediats perseguidors. Levante B i Alcoyano van sumar la cinquena victòria consecutiva, poca conya. Dissabte, el filial granota esperava fins a darrera hora per batre el Nàstic (1-0) gràcies a un penal transformat per Andy; Salamero haurà d'esperar a diumenge per buscar el seu primer triomf com a tècnic grana. Diumenge a la tarda, l'Alcoyano va remuntar un 1-0 advers al camp d'un Llagostera amb novetats a l'onze després de la ressaca copera. Vallho va avançar els d'Alsina en una jugada a pilota aturada, patró gairebé calcat als dos gols alcoians (66' i 69') que van marcar Pere Segarra en pròpia porteria i el central Javi Selvas. Levante i Alcoyano sumen ja 20 punts i superen l'Espanyol B a la classificació. 

L'altra derrota catalana la va protagonitzar el Badalona a la Via de Cintura. Els gols de Roque i de Toni del Castillo van donar el primer triomf com a locals als de Pep Sansó, ara mateix el millor equip balear del grup 3. I és que el Binissalem segueix amb la seva mala ratxa i va sumar a Vila-real la quarta derrota consecutiva. Felipe Alfonso i Gerard Moreno, que ja suma set gols, van robar-li l'empat als assules (3-1) amb dues dianes al temps de descompte que confirmen l'escalada, lenta, del filial de Lluís Planagumà. Com irregular és la trajectòria del Sant Andreu, que ahir ho va confiar tot al solitari gol d'Arnau Tobella a la sortida d'un córner per batre un València Mestalla que s'enfonsa a la classificació; els de Sergio Ventosa han encaixat 22 gols, els mateixos gols que ha marcat l'Hospi, equip més golejador dels quatre grups que formen la categoria.

JORNADA 11 #2BG3 |  RESULTATS I GOLEJADORS

Levante UD B 1-0 Club Gimnàstic 
Andy 87'pen
RCD MALLORCA B 0-2 CE L'HOSPITALET
 
Pol 6', Cirio 57'
CE Constància 0-0 Huracán CF
 
UE Sant Andreu 1-0 València Mestalla 
Arnau 36'
AE Prat 0-0 RCD Espanyol B
 
CE Atlètic Balears 2-0 CF Badalona 
Roque 22', Del Castillo 35'
Villarreal CF B 3-1 CD Binissalem
 
Gerard Moreno 27'pen, 93'; Felipe Alfonso 91' | Paco Plata 38'
UE Llagostera 1-2 CD Alcoyano
 
Vallho 41' | Pere Segarra 66'pp, Javi Selvas 69'
CF Reus Deportiu 3-0 Orihuela CF
 
Benja 1'pp, Sergio León 19', Ferran 53'
Ontinyent CF 0-3 CD Olímpic
 
Pau Franch 85', Nando Ramon 87', Néstor 90'

1 comentari:

  1. Perquè aquest és l'únic club català que no ha donat suport a la creació d'una selecció catalana de futbol?

    ResponElimina