Etiquetes

27/10/12

Dos punts perduts | Hospi Juvenil 2-2 Gramenet Juvenil

En un partit que ha acabat pitjor que com ha començat, el Juvenil A de l'Hospi ha deixat escapar aquest vespre dos punts davant la Gramenet per culpa d'un penal transformat pels colomencs quan el partit ja es trobava al temps de descompte. Ha estat la cirereta d'un partit estrany, amb un inici frenètic que ha obligat els de Rafa Porras a reaccionar davant del matiner gol dels visitants en una acció a pilota aturada, en una rematada de cap del capità gramenetista Esteve al segon pal després d'un servei de cantonada (7'). No era el primer avís de l'equip d'Ángel Berastain, que al minut 4 ja havia avisat amb una internada per la dreta de Juanito que obligava Joan Carles a posar la mà per evitar el 0-1. La reacció de l'Hospi, però, no es faria esperar i dos minuts després del 0-1 Mario Roque aprofitaria una pilota solitària per encarar porteria i batre el meta Marc creuant la pilota lluny del seu abast per igualar l'encontre (9').

Han estat minuts de bogeria, sense mig del camp i amb debilitats en totes dues rereguardes; l'encert, però, ha corregut del cantó riberenc, que gairebé sense solució de continuïtat ha completat la remuntada provisional anotant el 2-1 gràcies a Carles Roca, que marxava del porter i d'un defensa per resoldre, gairebé sense angle, una acció que situava el 2-1 al marcador (15'). Tot i que el partit va seguir intens uns quants minuts, el ritme va decréixer de forma evident amb el pas dels minuts tot i els intents d'uns i altres per crear perill al marc rival. Un panorama que conduïria l'encontre cap al descans sense massa novetats.

A la represa, l'Hospi semblaria sortir disposat a matar el rival, i ho feia amb una bona acció de Roca amb una centrada-xut que estava a punt de sorprendre Marc, que posava una mà miraculosa per evitar el tercer gol dels nois de Rafa Porras (47'). Va ser, però, un miratge; amb el pas dels minuts l'Hospi va anar reculant i les ocasions van brillar per la seva absència. La Grama, tímida, tampoc creava problemes a Joan Carles, però la sensació era que en qualsevol jugada els rival podia empatar. Doble avís a dos minuts de final, amb dues rematades a boca de canó que feien lluir Joan Carles. No va haver-hi tanta sort dos minuts després, en un clar penal comès per Dani que el visitant Kevin s'encarregaria de transformar per fer el 2-2 definitiu (91'). Va ser definitiu perquè la sort no va voler que la rematada de Souffi en la darrera acció del partit (94') fos amb el genoll i no amb la cama, quan ho tenia tot al seu favor per fer el 3-2.

Fitxa Tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil: Joan Carles, Souffi, Lucas, Picolo, Barrera, Iván González (Dani, 82'), Codina (Eric, 57'), Gerard, Mario (Mauro, 89'), Creixell i Roca.

UDA Gramenet Juvenil: Marc, Franco, Ferran, Jordi, Campos, Darius (Paredes, 86'), Juanito, Alex, Monsó (Tamarit, 62'), Esteve i Kevin.

Gols: 0-1 Esteve (7'); 1-1 Mario (9'); 2-1 Roca (15'); 2-2 Kevin (91', penal).

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Ha amonestat els locals Codina (43'), Joan Carles (75'), Picolo (90') i Dani (90'). i el visitant Alex (74') i Franco (92').