Etiquetes

9/10/12

Missió: torpedejar el minisubmarí | Villarreal CF B - CE l'Hospitalet (dimecres, 19:00 hores)

Sense solució de continuïtat. D'aquesta manera afrontarà l'Hospi el segon partit en quatre dies,  el segon consecutiu, curiosament, lluny de l'Estadi. Capricis del calendari, els riberencs viatgen a Vila-real justament quan el filial groguet sembla aixecar el vol després d'un inici dubitatiu pel que fa als resultats, perjudicat de retruc pel caos de la reformulació d'un calendari que obliga demà a la celebració d'aquesta segona jornada intersetmanal (de quatre). L'objectiu riberenc, evident, seguir amb la línia positiva de joc i resultats i tornar a Catalunya amb algun punt al sarró. L'objectiu a nivell informatiu, tractar d'aportar-vos el màxim d'informació possible d'un partit que, després de molts anys, no comptarà amb la presència de cap mitjà de comunicació de la nostra ciutat. El fet de jugar fora de Catalunya un dia laborable impedeix la presència d'aquesta pàgina; res important si l'Ajuntament de l'Hospitalet no s'hagués carregat de forma sibil·lina el model de mitjans de comunicació que ells mateixos havien endegat. Demà, a Vila-real, hi haurà més #siLHenci que mai. 

L'Hospi 
El triomf de prestigi que l'Hospi va aconseguir a Badalona dissabte passat provoca que l'equip engegui aquesta setmana de 9 punts amb la moral pels núvols (tal com ho fa el seu rival de demà). 35 anys després l'Hospi guanyava a Badalona però, molt més important que això, l'equip tornava a guanyar a domicili gairebé 9 mesos després (no ho feia des del 8 de gener al camp de l'Olímpic per 0-2). I és que més enllà del resultat, l'equip va tornar a competir al nivell del rival i, fins i tot, el va superar en intensitat ajudat sempre pel trascendental gol inicial de Bacari als quatre minuts de partit, un gol que sense dubte trastocava els plans d'Albert Càmara. Confiança, la clau i possiblement la raó que explica el bon moment d'un equip que potser no opti per un joc estil 'Barcelona' com defensava Vinyals però que sense abandonar una estètica agradable sàpiga controlar altres factors que computen positivament a l'hora de treure endavant els partits. 

A tot això hi ajuda molt, moltíssim, que tots els jugadors d'aquesta plantilla se sentin partícips d'aquest moment. Tot i optar per un onze tipus força definit, en setmanes intenses com aquesta sembla evident que Miguel Álvarez optar per renovar l'equip a la recerca de la dosificació d'esforços. D'aquesta manera, tot i que el tècnic de Jaén només compta amb la baixa de Peque per lesió, s'esperen alguns canvis respecte a l'equip que dissabte va vèncer el Badalona a domicili. El més probable és, sens dubte, l'entrada de Pol Llonch a l'onze, un cop acomplert el partit de sanció. També algun dels homes de la defensa, potser Hammouch i/o Viale podrien tenir descans demà per donar entrada a Julio Rico o a Moussa, mentre que Osado també podria començar el partit des de la banqueta. 

El Villarreal B

Amb el cartell de favorit des d'inici de temporada, és justament ara quan comença a veure's el Villarreal B de debò. Inici dubitatiu amb dues derrotes amb regust diferent davant l'Espanyol B i el Reus que van marcar el debut a la Lliga queden enrere després que el conjunt que dirigeix Lluís Planagumà hagi sumat 6 punts en els darrers dos partits. La solidesa defensiva hi té molt a veure amb un sol gol encaixat (i de penal) en els darrers 3 partits jugats (Llagostera, Badalona i Constància). L'extècnic del Pubilla Casas ha trobat en Toño, Albert Blázquez i Pablo Íñiguez tres homes fixos d'una línia defensiva que té en el parisí Florian Lejeune i en l'exespanyolista Guillem Savall (probable titular demà) el quart home a l'eix de la defensa. 

Pel tècnic del Villarreal B el partit de demà és dels que "agrada jugar". En aquest sentit Lluís Planagumà afegia que l'Hospi és un dels equips que millor futbol fa al grup 3 de Segona B i això provoca que es pugui veure un bon partit demà a l'Estadi. "L'equip arriba amb confiança després d'aquestes dues victòries consecutives. Tenim una plantilla molt jove, amb molts jugadors que fins ara no havien debutat a Segona Divisió B i després d'un mal inici aquestes dues victòries els han servit per agafar confiança". Respecte al calendari, l'extècnic de la Grama ha volgut veure'n el cantó positiu: "el cert és que després d'aquests dos partits ja sumem 10 punts a la Lliga i ja hem descansat una jornada". Imatge: Fútbol Balear.

Tot i ser el segon de tres partits setmanals, no es preveu que Planagumà faci massa canvis respecte a l'onze inicial que diumenge va batre el Constància (0-1) a Inca. La darrera baixa és la del peruà Edison Flores, expulsat en el darrer partit, una baixa que s'afegeix a la d'Álex Zambrano, lesionat, i a les més que probables de Lejeune i de Moi Gómez, immersos en la dinàmica d'un primer equip força mancat d'efectius, una situació que provocarà que cap dels dos baixi demà a defensar els colors del minisubmarí. D'aquesta manera, com dèiem abans, Guillem Savall ocuparà el lloc de Lejeune a l'eix de la defensa mentre que l'altra novetat podria ser l'entrada de Salva Chamorro en punta d'atac en detriment del murcià Juanto. Salva acompanyaria Gerard Moreno a l'atac castellonenc; tots dos, amb dos gols, són els màxims realitzadors groguets.

El precedent
Aquest Villarreal B-l'Hospitalet és un duel pràcticament inèdit a la història riberenca. De fet, groguets i hospitalencs només s'han vist les cares en una ocasió en terres castellonenques. Va ser el març de 2008, amb José Luís García a la banqueta de l'Hospi, quan els riberencs van imposar-se per 0-1 gràcies a un solitari gol de Juli en un encontre que el filial groguet, aleshores entrenat per Juan Carlos Garrido, va dominar de forma gairebé insultant sense que l'encert els permetés sumar cap punt davant d'un Hospi que, tot i la victòria (era la tercera consecutiva en Lliga) no va poder salvar la categoria.

Villarreal Club de Fútbol B - Centre d'Esports l'Hospitalet
Dimecres, 19:00 hores | Mini Estadi - Ciutat Esportiva del Villarreal CF
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 10a jornada

Possible onze del Villarreal CF B: Ortolà, Blázquez, Toño, Pablo Íñiguez, Guillem Savall, Pepe Palau, Edu Ramos, Iriome, Pablo González, Gerard Moreno i Salva.

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pol, Cirio, Aday, Pedraza i Bacari.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (Aragó). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada