Etiquetes

28/5/12

Resultat del sorteig de la 2a ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió B

20 minuts després que es sortegés la segona ronda del play-off d'ascens a la Lliga Adelante a la seu de la Real Federación Española de Fútbol a las Rozas, ha estat el torn pels 36 equips de Tercera Divisió per conèixer el seus rivals de cara a la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Divisió B. Un total de 9 campions, 13 segons classificats, 9 tercers i 5 quarts classificats han conegut amb qui se les hauran els dos propers caps de setmana per poder avançar ronda i plantar-se a l'eliminatòria definitiva per l'ascens a la Divisió de bronze del futbol espanyol juntament amb l'Ourense, el Caudal, el Noja, l'AE Prat, el Loja, el Constància, el CD Marino, l'Arroyo i la SD Logroñés. Això per 34 dels equips, ja que a hores d'ara sembla clar que ni el Montuïri, afiliat de l'Atlètic Balears, ni la Pobla de Mafumet, afiliada al Nàstic, podrien aconseguir l'ascens. La Pobla, juntament amb l'Espanyol B i amb el Manlleu, eren els tres equips catalans que han estat al sorteig de las Rozas. Els emparellaments han quedat determinats de la següent manera.

Play-off d'ascens a Segona Divisió B
Anada: 2-3 de juny. Tornada: 9-10 de juny.
Coria CF - Real Valladolid B
Pobla de Mafumet - SD Ejea
La Hoya - Catarroja
Montuïri - Atlético Sanluqueño
Vera - Peña Sport
Tudelano - Villarrobledo
Muro - Yeclano Deportivo
Cerceda - Fuenlabrada
Llosetí - Laudio
Portugalete - CDA Águilas FC
AEC MANLLEU - Binissalem
Racing B - Alondras
Extremadura UD - RCD Espanyol B
Marbella - Real Madrid C
Sariñena - Izarra
San Fernando - Levante B
Estepona - Tenisca
Ávila - Barakaldo

1 comentari:

  1. Una vez acabada la temporada del juvenil, felicitar el trabajo hecho por el entrenador Robert Cuesta, que estuvo a punto de conseguir el ascenso, notable mejoria del equipo con su direccion y como suele pasar lo bueno se va......

    Por otro lado, toca rejuvenecer y renovar notablemente el equipo, y para ello, primero hemos de mirar lo que tenemos en casa, excelentes jugadores como Pedro Bilbao, Alan Liesgang, Hector Poncelas (si se queda, que lo dudo....) que ya estan para dar el salto y otros que puede ser que nos puedan ayudar al primer equipo como Mario Ricote, e incluso Nico Kata, jugador diferente al resto, con gran potencia y buen juego aereo.

    Y toca solucionar lo antes posible quien va a ser el entrenador para la proxima temporada, cuanto antes mejor, para hacer una buena planificiacion y no iria mal EMPEZAR LA PRETEMPORADA UN PAR DE SEMANAS ANTES QUE LOS DEMAS, TENEMOS COPA DEL REI Y SI LA PLANTILLA ES JOVEN NOS LO PODEMOS PERMITIR, todo lo que tengamos ganado de principio, es decir estar ya a casi al 100 por cien para el primer partido de liga, va a ser una temporada muy competitiva con los equipos que bajan de Segunda A y suben de Tercera y dura y DEPENDIENTO DEL ESFUERZO ECONOMICO QUE HAGA EL CLUB, POCO SEGURAMENTE, NOS TENDREMOS QUE CONFORMAR A LO MEJOR CON REFUERZOS NO MUY RELEVANTES Y ESTAR A MITAD DE TABLA SERA NUESTRO OBJETIVO PRINCIPAL.

    HAY MUCHA FAENA A HACER.... A TRABAJAR DURO PARA ILUSIONAR NUEVAMENTE A LA AFICION

    ResponElimina