Etiquetes

30/5/12

Hammouch i Manel Gómez, els primers a renovar

Tal com s'ha anunciat aquest vespre en una de les darreres edicions de la història de Temps Afegit, el programa d'esports d'una Ràdio l'Hospitalet que ja compta les hores que li resten pel seu tancament definitiu, Iván Hammouch i Manel Gómez han aparaulat ja la seva renovació amb el Centre d'Esports l'Hospitalet. El capità riberenc ho ha gairebé oficialitzat en una entrevista amb Jordi Mèlich en aquesta edició del programa, un Hammouch que d'aquesta manera viurà la seva setena temporada a l'entitat riberenca (va arribar-hi la temporada 2006-2007) i podrà mirar d'arribar als 200 partits oficials disputats amb l'elàstica (bé, samarreta) de l'Hospi (en van 188 entre Lliga i Copa). L'altra renovació és la del 'gladiador' Manel Gómez, la del jugador número 12. L'hortenc és, juntament amb Carlos Craviotto i David Corominas, el segon jugador amb més temporades a Can Hospi: quan es confirmi la renovació podrem dir que Manel encararà la seva cinquena temporada a l'Estadi (117 partits de Lliga i 4 de Copa del Rei). A aquestes dues renovacions podria afegir-s'hi en els propers dies la d'algun company més.

Dues renovacions d'homes de club, que més enllà del rol que puguin oferir en el terreny de joc són peces indispensables en un vestidor de Segona Divisió B. Més encara en una temporada difícil des del punt de vista econòmic, ja que l'Hospi no és aliè a la crisi i també veurà retallat de forma important el seu pressupost. Una retallada que provocarà la marxa d'algun jugador important i que impedirà la renovació d'altres homes que, tot i comptar amb els seus serveix, les circumstàncies obligaran a fer maletes. És el cas, segurament, de jugadors de fora de Barcelona com José Moragon, Sergio Castaño, Dani Guillén, Ángel Sánchez o l'aragonès Rubén García, que a dia d'avui semblarien estar més fora de l'Hospitalet 2012-2013 que no pas a dins. I això mentre, d'una banda, s'acaben de concretar els jugadors del Juvenil que passaran al primer equip (Pedro Bilbao i Alan Liesegang comptarien amb força números) i de l'altra, i encara més important, la secretaria tècnica segueix rastrejant el mercat a la recerca de l'entrenador que encapçali el nou projecte riberenc. Un patró que, llevat de canvi de darrera hora, no serà Miguel Álvarez, proper a signar pel FC Cartagena, equip acabat de descendir a Segona B.

3 comentaris:

  1. Comencem bé les renovacions, ara els que haurien de renovar si o si són Craviotto, Lucas, Haro, Pitu, Prats... i dels de fora de Barcelona almenys Sergio Castaño i Ángel Sanchez es podrien quedar. Dels jugadors del juvenil ja em sembla bé que pujin a Pedro i a Alan... encara que jo també pujaria a Héctor Poncelas. I en quan a entrenador esperem que es trobi un bon entrenador que tingui les idees ben clares.

    Salutacions i força Hospi!!

    ResponElimina
  2. Son buenas noticias, pues los dos forman parte del alma del vestuario, la unica traba que son jugadores que han de cuidarse mucho la forma fisica.

    En cuanto a las demas renovaciones, ojala se queden LUCAS, ANGEL SANCHEZ junto con PITU SON PRACTICAMENTE IMPRESCINDIBLES.

    En cuanto a los juveniles PEDRO BILBAO Y ALAN tienen nivel y estan maduros para ser perfectamente titulares y hay algunos otros interesantes por calidad, por ejemplo MARIO, NICO e incluso el extremo ALEX.

    A VER SI PRONTO CERRAMOS EL TEMA DEL MISTER, ES UNA DE LAS PIEZAS CLAVES.

    ResponElimina
  3. Como siempre, Cristian, me dejas sin adjetivos. Perfecto, es quizá el que consigo adjudicarte aunque creo que no te hace justicia y se debe más a que estoy en un momento de espesura cerebral y me cuesta buscar sinónimos.
    No está mal que vayan renovando algunas piezas importantes y que tengan oportunidades los muchachos del juvenil, pero un proyecto sin un míster me parece poco proyecto. Mirando mi otra ciudad, Terrassa, la que le liaron a Miquel Olmo ha llevado a los egarenses a ser los primeros campeones de la 1a vuelta que no entran en playoff. Pero, en fin. Esperemos contar con un míster pronto.
    Ahora, dos preguntas:
    Héctor no tenía pie y medio en el Real Madrid?
    Puede ser que Cárcel se meta "más de lo debido" en la parcela técnica y eso haga que no tengamos fácil lo del míster?
    Dani.

    ResponElimina