Etiquetes

19/10/11

Informació de l'Hospi-Barcelona de Copa del Rei

Per 75 euros, 16 partits de l'equip de la teva ciutat. La Junta Directiva del CE L'Hospitalet ha presentat ja la primera mesura pel partit de Copa davant del Barcelona, una mesura que tracta d'anar més enllà de l'eliminatòria davant els veïns i vol procurar d'augmentar l'assistència a l'Estadi en els partits de Lliga. Així, des d'avui mateix (19 d'octubre), qui vulgui té a la seva disposició l'abonament especial de Copa, un abonament amb el qual podrà presenciar el partit davant el Barcelona a l'Estadi i els 15 partits de Lliga que l'Hospi jugui com a local per, NOMÉS 75 EUROS. És a dir, una ganga. La promoció, ja disponible, permetrà veure qualsevol partit dels riberencs a l'Estadi començant pel duel de diumenge davant del Llagostera. Tots aquells que hi estigueu interessats podreu passar per les oficines del CE L'Hospitalet a l'Estadi, de dilluns a divendres i en horari de 17:30 a 20:30 hores. Allà, haureu de preguntar pel Sr. Emilio. A més, teniu a la vostra disposició el 93 335 03 04 per qualsevol consulta referent a aquesta gran oferta.

10 euros socis (2a entrada a 20€), 20 euros abonats. Públic en general, 35€ anticipada o 40€
La Junta Directiva del Centre d'Esports l'Hospitalet ha aprovat els preus de les entrades pel partit que enfrontarà l'Hospi i el Barcelona el proper 9 de novembre a l'Estadi amb motiu de l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, així com d'altres mesures per tal d'incentivar la presència d'aficionats riberencs a l'Estadi. En aquest sentit, d'una banda els socis hauran de passar per caixa però tindran dret a una segona entrada a preu reduït; així, els socis (no abonats) podran retirar la seva entrada per 10 euros i en podran adquirir una altra per 20 euros. Pel que fa als abonats de temporada, tindran dret a una única entrada al preu de 20 euros. Pel que fa al públic en general, sense cap lligam amb l'entitat, el preu de l'entrada serà, si aquesta es treu de forma anticipada (abans del 7 de novembre), de 35 euros. Si l'entrada es retira el dia 8 de novembre o el dia 9 (dia de partit), el preu serà de 40 euros. Tota aquesta informació relativa als preus es coneix dies després de saber la primera mesura presa per l'entitat, adreçada a incentivar la presència d'aficionats també als partits de Lliga amb el pack 'Abonament de Lliga + Copa' que permet veure 16 partits de l'Hospi a l'Estadi per només 75 euros.

En el mateix sentit, el club ha fet saber també que el dia del partit s'habilitarà un accés especial i únic pels socis i abonats de l'Hospi per tal que s'estalviïn les cues per accedir al camp. De totes maneres es recomana assistir amb antel·lació ja que no hi haurà localitats numerades. De moment, les entrades no estan disponibles; tan aviat ho estiguin, ho farem saber en aquesta secció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada