Etiquetes

9/10/11

Festa completa | CE L'Hospitalet 1-0 Huracán de Valencia CF

Una tarda rodona. L'Estadi de Futbol de l'Hospitalet ha viscut una gran tarda esportiva, d'emocions, d'il·lusió, de present i de futur; en definitiva, una tarda d'Hospi que començava amb la presentació del futbol base de l'entitat i que es tancava amb un nou i sofert triomf del primer equip davant l'Huracán per 1-0. El gol, avui, ha estat d'Ángel Sánchez; el salvador, segurament, ha estat Carlos Craviotto, providencial amb una volada al minut 96 per impedir l'empat d'un bon rival, l'Huracán de Valencia. Per analitzar restaran els problemes de l'Hospi quan juga com a local: l'equip es mostra espès, presenta dificultats per arribar a la porteria contrària i no acaba de trobar el joc que sí que troba lluny de l'Estadi. Sigui com sigui, els quatre gols anotats en els quatre partits disputats ja han valgut 10 dels 13 punts que els de Vinyals tenen a la Lliga. Propera aturada al campionat regular: Manacor. Abans, però, arriba el partit de la il·lusió: dimecres a Llagostera (19:30) l'Hospi té una ocasió immillorable de fer història i colar-se als setzens de final de la Copa del Rei. Tu també pots fer història si ho vols, acompanyant l'Hospi en els autocars gratuïts que el club fletarà per tothom que vulgui viatjar a Llagostera. T'ho penses perdre?

Tornant al partit, el resum de la primera part no difereix massa del que havíem pogut veure davant el Mallorca B, el Zaragoza B o el Dénia. Joc travat, ben poques ocasions i gairebé menys idees encara. Jordi Vinyals, agafat a la màxima de no tocar el que funciona, només introduïa un canvi obligat donant entrada a Manel Gómez en lloc del sancionat Rubén García. L'Huracán, ben plantat, s'ha mostrat com un equip contundent, d'idees clares i que no ha renunciat a buscar l'Hospi en el seu propi terreny de joc. Així, les escasses ocasions de gol han arribat abans que es complís el primer quart d'hora de partit. Una ràpida contra de l'Hospi la completava David Prats amb un xut ras des de la frontal que aturava sense problemes Paco (12'); ha estat tot el balanç d'ocasions dels riberencs al primer temps. L'Huracán no ha ofert massa més, però ha tingut al minut 14 dues opcions clares d'obrir el marcador: Craviotto ha estat a punt d'espifiar-la en controlar malament una cessió de Sergio Castaño que ha marxat a córner. D'aquest servei de cantonada n'ha sortit una altra ocasió, però Sergio Postigo enviava fora l'assistència de Pablo Morgado amb el cap (14'). La mala notícia del primer temps, però, era la lesió de Marc Pedraza, que als 39 minuts de partit havia d'abandonar el terreny de joc amb problemes als abductors.

Entrava al terreny de joc Ángel Sánchez, que s'acabaria convertint en un dels homes més destacats del partit gràcies a les seves accions de perill. Només havien passat tres minuts de la represa quan el canari picava un córner ben i ben tancat amb la intenció de fer un gol olímpic: Paco, porter dels valencians, ha estat providencial posant la mà per evitar l'1-0 que ja es cantava a les grades, força plenes avui, de l'Estadi (48'). L'Huracán ha reculat clarament en aquest segon acte i ja des de ben aviat se l'ha vist còmode amb l'empat a zero: pèrdues de temps, faltes i constants interrupcions han estat la constant en un equip que ha renunciat pràcticament a buscar la meta de Craviotto. L'Hospi, espès, tampoc no ha sovintejat la porteria de Paco; només David Haro semblava portar perill, tal i com passava als setze minuts de la segona, amb una gran acció individual del vallesà, que assistia un Ángel Sánchez tou en la definició, amb un xut fluix que atrapava Paco (61').

La societat entre el de l'Ametlla i el grancanari ha funcionat minuts més tard, tot arran d'una jugada arrencada per Pitu, que obria el joc a la dreta per David Haro; bona acció personal del '7' riberenc, cessió a Ángel Sánchez des de la frontal i xut del canari des de la frontal de l'àrea que s'allotjava a les malles visitants després de picar a les cames d'un defensa de l'Huracán (67'). L'1-0 obligava l'Huracán a reaccionar, però només la pròpia incertesa del marcador provocava els 'ais' de la parròquia local: ni Hernández (68'), ni Castellón (76') trobaven el gol amb dos xuts llunyans que marxaven fora. Tampoc aconseguia sentenciar el matx Aday Benítez, després d'una bona acció engegada per Moussa i continuada per David Prats que l'ex del Sant Andreu rematava a les mans de Paco. El colofó, però, l'hem tingut al descompte: tot un clàssic. Expulsió per doble amonestació de Lucas Viale al 94' i falta perillosa a la frontal, expulsió de Jordi Vinyals un minut més tard per, suposem, protestar (95') i intervenció providencial de Craviotto al minut 96 després d'un xut amb tota la mala baba del món de Pepe Pla que acabava a córner. Dosi final de patiment per viure i gaudir del quart triomf a la Lliga d'un Hospi que tanca la vuitena jornada en vuitena posició. Poc a poc, això agafa un altre color.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa, Castaño, Lucas Viale, Manel, Haro (Corominas, 82'), Marc Pedraza (Ángel Sánchez, 39'), David Prats, Pitu i Cirio (Aday, 70').

HURACÁN DE VALENCIA CF: Paco, Mateos, Pepe Pla, Tomás Ruso, Amarilla, Hernández, Castellón, Omar, Sergio Cuesta (Omgba, 64'), Postigo (Willian, 70') i Pablo Morgado (Alexis, 74').

Gol: 1-0 Ángel Sánchez (67').

Àrbitre: Jonathan Cruz Quintero (Tenerife). Ha mostrat groga als visitants Morgado (44'), Postigo (52'), Antonio Castellón (79'), Mateos (88') i Pepe Pla (92'). Ha expulsat el riberenc Lucas Viale per doble amonestació (60' i 94') i també Jordi Vinyals (95').

Incidències: partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 1.200 espectadors. Abans del matx s'ha realitzat la presentació de tots els equips del futbol base del Centre d'Esports l'Hospitalet. A l'Hospi, José Moragón i Manel Viale han completat la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada