23/1/10

Juvenil A | Victòria pels pèls (Penya Ciutadella 1-2 L'Hospitalet)

L'Hospi juvenil ha aconseguit una victòria treballada i molt important aquest migdia a terres de Menorca, en derrotar la Penya Ciutadella per 1-2. Ha estat Josele, al minut 21, qui ha avançat l'Hospi en aprofitar una distracció de la defensa menorquina. Fins aleshores, era la Penya la que havia dominat l'encontre, tot i que sense encert de cara a la porteria defensada per Sergi Payés. El partit ha transcorregut amb una tònica similar fins que al minut 87, l'equip balear ha aconseguit igualar el matx gràcies a la transformació d'un penal per part d'Enrich. Tot i això, i a diferència del que li havia succeït a l'Hospi en d'altres visites a Ses Illes, la fortuna ha estat al seu favor, ja que quan passaven quatre minuts dels 90 reglamentaris, Moussa ha anotat l'1-2 definitiu que suposa tres punts molt importants de cara a la permanència. I és que els jugadors que entrena Manuel Ruano obren un forat de sis punts respecte a la primera plaça de descens, a l'espera del que faci el Ferrioler demà al matí en el seu partit davant de la UE Lleida.

Penya Ciutadella: David, Mingorance (Sales), Carbó, Taltavull, Enrich, Álvaro, Pereira (Eric), Alex, Merca (Ensenyat), Xavi (Leandro), Ignasi (Peña).

L’Hospitalet: Sergi, Javi (Casals), Moussa, Meca, Josep, Carlos (Dalmau), Luís (Nacho), Pol, Josele, Kike, Edgar.

Gols: 0-1: Josele (21’); 1-1: Enrich, de pen. (87’); 1-2: Moussa (94’).

Àrbitre: José Luís Bosch Márquez (Col·legi balear). Ha mostrat targeta groga als locals Leandro i Dalmau i, segons futbol balear, targeta vermella a tota la banqueta de l'Hospi (sic) (90').

Incidències: Partit disputat al camp de Son Marçal de Ciutadella de Menorca.