Etiquetes

2/1/10

Com fins ara | L'Hospitalet - Castelldefels (diumenge, 12:00 hores)


Premeu "Play" si voleu escoltar aquesta notícia

Amb la intenció de seguir amb la mateixa línia de joc i resultats amb què va acabar el 2009. Amb aquest objectiu el CE L'Hospitalet afronta el primer partit del 2010 (Estadi de Futbol de l'Hospitalet, diumenge 12:00 hores), un any que ha de veure el retorn de l'entitat a la Segona Divisió B. Abans, però l'Hospi haurà de disputar un mínim de 22 partits, el primer dels quals jugarà aquest diumenge a l'Estadi. El rival de torn, la UE Castelldefels, arriba a l'Hospitalet amb molt més a guanyar que no pas a perdre, motiu pel qual els riberencs hauran d'estar centrats al llarg de tot el partit per evitar qualsevol ensurt.


Jordi Vinyals podrà tornar a comptar amb la participació de Manu Viale, que va ser baixa a Sant Carles de la Ràpita després de veure la cinquena targeta groga de la temporada. Precisament, l'acumulació d'amonestacions és el que privarà Toni Velamazán de vestir-se de curt demà. Juntament amb el capità, els lesionats Héctor Miguel i Dani Morales completen la llista de baixes d'un Hospi que, en les darreres 10 temporades, només ha guanyat el primer partit de l'any en tres ocasions; la darrera d'elles, la temporada passada enfront el Balaguer (2-0).

I al davant, la UE Castelldefels, un conjunt que només ha perdut dos dels darrers set partits. Aquesta ratxa, en part, és la que ha portat els mariners a esmenar un fluix inici de lliga, amb la derrota a la primera jornada als Canyars davant del Prat (0-5) com a màxim exponent. A hores d'ara, el grup que dirigeix Antonio Escudero es troba al bell mig de la classificació, desè amb 23 punts, deu per sobre de la referència del descens (si no tenim en compte els descensos no compensats). Amb 25 gols marcats per 30 encaixats, els del Baix Llobregat han tret més punts a domicili (12) que no pas a casa (11). De cara al partit de diumenge, el míster visitant no podrà comptar amb el concurs de tres homes com són els lesionats Planagumà, Nando i Sergio Prieto. Per contra, tornarà a tenir disponibles Javi González i Gallego, recuperats de les seves respectives lesions i Sergio Navarro, un cop ha acomplert el corresponent partit de sanció. En declaracions a la pàgina web de la UE Castelldefels, Escudero diu ser conscient de la dificultat del partit davant "el millor equip de la categoria per potencial i jugadors" tot i que no renuncien a res.

El partit de demà, com és habitual a l'Estadi, s'iniciarà a les 12 del migdia. Cal recordar, però, que la directiva del CE L'Hospitalet ha declarat el partit de "portes obertes" (relatives, però). I és que per accedir a l'Estadi, caldrà que els assistents aportin aliments no peribles, per tal de col·laborar amb la campanya de Creu Roja de cada Nadal, que degut a la crisi econòmic ha posat èmfasi en la situació de les famílies de la nostra ciutat. Així doncs, cal animar la gent que vingui a l'Estadi, tant per l'equip com per aportar un petit gra de sorra a la situació dramàtica de molta gent.

L'encarregat de xiular l'Hospitalet - Castelldefels serà Santiago López Quintana. Serà el tercer partit que aquest barceloní de 32 anys xiuli a la història de l'Hospi. Els dos precedents, la temporada passada, no són del tot desfavorables: va dirigir l'empat a 0 entre Hospi i Prat a l'Estadi i també la soferta victòria dels riberencs a Mas Bartret davant del Vilajuïga. A més, va ser àrbitre assistent en els dos mini-partits de la primera fase de l'Històrics el passat estiu, que va enfrontar l'Hospi al Sabadell i a l'Horta. López Quintana estarà assistit a les bandes per Sergio Arnal Bebia i per Antonio García Fernández, també de la delegació de Barcelona.

PRECEDENTS DEL CE L'HOSPITALET - UE CASTELLDEFELS

· 2004-2005 | L'HOSPITALET 4-0 Castelldefels | Tercera Divisió (Grup V)
Golejadors: Uceda (20'), Manolo González (79'), Toni Mora (84'), Paco Valera (92')

· 2003-2004 | L'HOSPITALET 1-2 Castelldefels | Tercera Divisió (Grup V)
Golejadors: Gilabert (24') // Bisbal (36'), Naranjo (66')

· 1971-1972 | L'HOSPITALET 3-1 Castelldefels | Primera Regional (Grup III)
Golejadors: Matamala (9', pen), José Luís (46'), Casorrán (66', pen) // Andreu (92')

· 1970-1971 | L'HOSPITALET 3-3 Castelldefels | Primera Regional (Grup III)

19a JORNADA | ELS PARTITS
(jugat el 23 de desembre) La Pobla de Mafumet 2-0 Cassà
(jugat el 23 de desembre) Santboià 1-0 Vilanova
Diumenge 12:00 Blanes - Premià
Diumenge 12:00 Prat - Rapitenca
Diumenge 12:00 L'HOSPITALET - CASTELLDEFELS
Diumenge 12:00 Benavent - Manlleu
Diumenge 16:30 Olesa de Montserrat - Llagostera
Diumenge 17:00 Balaguer - Cornellà
Diumenge 17:00 Amposta - Reus Deportiu
Diumenge 17:00 Palamós - Europa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada