3/1/10

Imparables | CE l'Hospitalet 4-0 UE Castelldefels

Sense prémer l'accelerador més del necessari. Així ha transcorregut el partit d'aquest matí que enfrontava l'Hospi i el Castelldefels i que els locals han tancat amb un clar 4-0 que descriu força bé la manera com s'ha desnvolupat el partit. No ha estat el millor partit de l'Hospi, però tampoc no ha calgut, ja que quan ha calgut augmentar el ritme ,la diferència entre ambdós conjunts ha estat força evident. I és que tot i el 4-0, la golejada hauria pogut ser molt més gran si no hagués estat per les nombroses ocasions que els locals han desaprofitat.

Tot i això, els primers minuts, de tempteig, freds, no feien presagiar un partit amb massa gols, precisament. Vagi per davant que el Castelldefels només ha creat perill en dues ocasions al llarg de tot el partit, un fet que parla positivament, un cop més, del treball defensiu de l'Hospitalet i negativament d'un Castelldefels poc ambiciós que, des del primer minut, s'ha dedicat a perdre temps. No ha estat fins al minut 11 que els locals s'han apropat amb perill a la porteria que avui defensava Gallego; combinació de Hammouch amb Coro, que fa una passada de la mort cap a Tarrés que intercepta un defensa visitant en darrera instància. Antesala de l'1-0, que arribaria minuts més tard, concretament al 22 del primer temps. Assistència de Jordi Martínez a Manel, que clava una vaselina gairebé perfecta que acaba estavellant-se al pal; el rebuig, però, l'ha aprofitat Eloi Fontanella per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa tot atravessant un bosc de cames rivals. En previsió de possibles problemes, l'Hospi havia fet part de la feina avançant-se al marcador i obligant el rival a obrir una mica les línies...

La línia del Castelldefels, però, va ser la mateixa que fins al moment, poca ambició i concessions defensives. I és que abans del 2-0, Manu Viale, tot sol al segon pal, enviava fora un cop de cap després que Corominas executés un servei de cantonada. Va ser al minut 39, que l'Hospi va eixamplar el marcador, gràcies a un nou regal defensiu d'uns visitants que semblaven voler anticipar-se al dia de Reis. Un rebuig dels mariners a la frontal de l'àrea l'aprofitava Jordi Martínez per engaltar, de primeres, un xut ras, sec i dur davant el qual Gallego no ha pogut fer absolutament res. De nou, efectivitat de cara a porta d'un Hospi que tenia el partit totalment controlat, tot i que Boris, en l'única ocasió visitant al primer temps, enviava la pilota a la dreta de la porteria de Craviotto, gairebé inèdit en el dia d'avui. I abans d'arribar al descans, l'Hospi hauria pogut fer el tercer si Tarrés hagués encertat a transformar una assistència amb el cap de Manel després d'un servei lateral de falta botat per David Corominas.

Per intentar canviar la dinàmica, l'entrenador del Castelldefels Antonio Escudero realitzava dos canvis a l'inici del segon temps que, en canvi, poc han variat les coses. De fet, abans que s'acomplís el primer minut de la segona part, Gallego evitava el 3-0 després d'un xut d'un Jordi Tarrés molt actiu en el dia d'avui. Sis minuts més tard, una ràpida contra del Castelldefels dirigida per Achille la finalitzava ben malament Toni Pérez amb un xut que sortia novament desviat. Aquí s'acabava l'oferta defensiva d'un Castelldefels que prou feina ha tingut per aturar les escomeses d'un Hospi que desaprofitava una nova ocasió de gol a les botes de Coro (58'), que xutava massa fluix a les mans de Gallego. Dos minuts després, ha arribat la jugada que sentenciava definitivament el partit: penal clamorós d'Amantini sobre Jordi Tarrés que, primer, suposava l'expulsió del central argentí en veure la segona groga i, segons més tard, Tarrés transformava fent pujar el 3-0 al marcador. Amb mitja hora per davant i un home menys, el Castelldefels tremolava només de pensar què li podia fer l'Hospi si mantenia el mateix ritme.

Afortunadament pels interessos dels del Baix Llobregat, l'Hospi va aixecar el peu de l'accelerador fins pràcticament el minut 35 del segon temps. I és que amb gairebé un quart d'hora per davant, l'Hospi n'ha tingut prou per crear prou ocasions com per obtenir una golejada d'escàndol: Jordi Tarrés als minuts 79, 85 i 91; Lobato al 81', Cristian Alfonso al minut 86 i David Corominas, de falta, al minut 93 haurien pogut ampliar el marcador, un fet que només ha fet realitat Jordi Tarrés, que al pas pel minut 83 aprofitava l'assistència d'un company per resoldre amb molta sang freda la sortida del porter. Era el 4-0 que, vist el partit, resulta massa curt pels mèrits i les ocasions dels uns i dels altres. Un 4-0, precisament, que suposava repetir el mateix marcador de la darrera visita dels grocs a l'Estadi. Aquella temporada, l'equip va retornar a Segona B. Casualitats?

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Iván Hammouch, Barón, Manu Viale, Lucas Viale, Manel, Corominas, Marcos Guill (Cristian Gómez, 78'), Eloi Fontanella (Lobato, 78'), Jordi Martínez (Cristian Alfonso, 74'), Tarrés.

UE CASTELLDEFELS: Gallego, Javi González, Amantini, Fermo, Roberto Camacho (Lavilla, 70'), Toni Pérez, León, Jorge Sánchez, Boris (Achille, 46'), Sergio Navarro, Uri (Cano, 46')

Gols: 1-0 Eloi Fontanella (22'); 2-0 Jordi Martínez (39'); 3-0 Tarrés (60', pen); 4-0 Tarrés (83')

Àrbitre: Santiago López Quintana (Delegació de Barcelona). Fluix. No ha sancionat correctament el joc dur del Castelldefels. Ha mostrat la targeta groga al local Eloi Fontanella (22') i al visitant Sergio Navarro (65'). Ha expulsat amb doble amonestació Amantini, defensa del Castelldefels (39' i 60') i també al míster visitant, Antonio Escudero (83').

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Bon seguiment de la campanya solidària de la Creu Roja. Dani Planchería i Ceballos han completat la convocatòria d'un Hospi que no podrà comptar amb Eloi Fontanella de cara a diumenge vinent, ja que ha vist la cinquena targeta groga de la temporada.