Etiquetes

1/8/16

L'Hospi fitxa Teo Tirado (Selfoss)

Imatge: UMF Selfoss
-> Després de reforçar la parcel·la ofensiva, l'Hospi comença a poblar la zona d'atac amb l'arribada de l'extrem Teo Tirado.
-> El madrileny, un autèntic rodamon, ha jugat aquesta temporada amb el Selfoss islandès, eliminat la setmana passada a les semifinals de Copa.

Amb la rereguarda pràcticament definida llevat de sorpreses, l'Hospi concentra els seus esforços a enfortir la parcel·la ofensiva de l'equip. Un dels encarregats de reforçar-la serà l'atacant madrileny Teo Tirado, un cop s'ha desvinculat del seu equip, el Selfoss islandès, amb el qual ha jugat 12 partits de Lliga i ha arribat a semifinals de Copa. Teo Tirado, que si bé arriba a l'Hospi com a extrem també pot actuar com a mitjapunta, signa per una temporada.

Teodoro José Tirado García (Madrid, 1985) és un autèntic rodamon del futbol, que va iniciar la seva etapa com a futbolista sènior a Tercera amb el filial del Valladolid; amb el Primer Equip va arribar a debutar a Segona Divisió, on va jugar 7 partits en dues temporades abans d'iniciar un periple per diversos equips de Segona B (Cartagena, Ponferradina -dues etapes-, Águilas, FC, Pontevedra, Orihuela, Oviedo i Amorebieta. Fa dos anys va iniciar la temporada al Cacereño, on va coincidir amb Alejandro Zamora i Guillem Savall, novament companys a l'Hospi. Al mercat d'hivern, Teo va fer les maletes i va fitxar per l'Ebro, de Tercera Divisió, amb el qual va aconseguir l'ascens a Segona B. La passada temporada la va iniciar a Tercera amb l'Arroyo fins que li va arribar l'oferta del Selfoss per jugar a la Inkassodeildin, és a dir, la Segona Divisió islandesa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada