Etiquetes

30/8/16

Walter Fernández (Panthrakikos), nou jugador de l'Hospi

Imatge: Panthrakikos FC
-> L'Hospi reforça la seva davantera amb la incorporació del vallesà Walter Fernández, que torna a Catalunya després de cinc anys voltant per Europa.
-> Walter Fernández, que l'any passat va jugar a Grècia amb el Panthrakikos, feia dies que s'entrenava amb els riberencs a l'espera que es tanqués el mercat de fitxatges.
-> El nou fitxatge riberenc, que ha signat el contracte aquest dimarts, només podria sortir del club aquests dies si li arriba una oferta d'algun equip estranger que pugui disputar competició continental de clubs.

Ja en són 21, a l'espera d'alguna darrera incorporació que permeti tancar definitivament (fins desembre) la plantilla del Centre d'Esports l'Hospitalet 2016-2017. Aquest dimarts, l'atacant Walter Fernández ha signat el seu contracte amb els riberencs després d'uns quants dies entrenant amb el grup a les ordres d'Ismael García. Cinc anys després, el futbolista vallesà, que sol actuar com a mitjapunta, torna a Catalunya després d'una gira per Europa en què ha tastat diferents equips i diferents lligues. Walter Fernández, que va jugar a Segona Divisió amb el Nàstic, va jugar l'any passat a la lliga grega amb el Panthrakikos i podrà debutar contra l'Atlético Levante el proper 11 de setembre si no s'executa l'única clàusula del contracte que li permetria sortir: l'oferta d'algun equip estranger que disputi competició continental de clubs. En cas contrari, Walter Fernández es quedaria amb a jugador de ple dret del CE l'Hospitalet.

Walter Fernández Balufo (Caldes de Montbui, 1989) es va formar al planter del FC Barcelona però no va arribar a debutar amb el filial blaugrana a Segona B. En el seu primer any d'amateur va formar part de l'Sporting Mahonés de Joan Esteva, que va acabar ascendint a Segona B i de l'Antequera, amb el qual va baixar a Tercera Divisió després d'una eliminatòria de descens contra el Terrassa. La seva projecció li va valer l'interès d'alguns equips grans com ara el Nàstic de Tarragona, que va incorporar-lo perquè jugués amb la Pobla però que després d'una bona pretemporada va veure com Walter feia el salt al Primer Equip. Va jugar dues temporades a Segona amb els grana, tot acumulant un total de 45 partits jugats entre Lliga i Copa del Rei; tot i això, va tenir poc protagonisme el segon any, especialment amb l'arribada a la banqueta de Juan Carlos Oliva. Aquest fet va facilitar la seva sortida i l'inici d'una autèntica volta a Europa que va començar amb la temporada i mitja en què va defensar la samarreta de l'històric Videoton hongarès (33 partits de Lliga). A mitjans del curs 2012-2013, Walter Fernández va incorporar-se al Lokeren belga, on va jugar 11 partits en mitja temporada i en veure que no tenia minuts el curs següent, va fer les maletes per signar pel Petrolul Ploiesti romanès, on va coincidir amb el mític futbolista romanès Adrian Mutu. La temporada 2014-2015 va provar fortuna al futbol grec; primera temporada amb el Xanthi (14 partits) i segon curs, el passat, amb el Panthrakikos, on també hi eren l'ex del Barcelona, Javito o el davanter brasiler Igor de Souza. Tant amb el Xanthi com amb el Panthrakikos, Walter Fernández va jugar a la Superlliga grega, la màxima divisió del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada