Etiquetes

8/8/16

#2BG3 | Equips 2016-2017

El gol de l'exnòvio de Núria Bermúdez va esclafar la il·lusió de l'Hércules de retornar dos anys després al futbol professional. El Cádiz va pujar al Rico Pérez i va posar punt i final a la temporada 2015-2016 pel que fa a partits amb presència dels equips de l'àmbit del grup 3. Un àmbit que, vistos els 80 equips que competiran l'any vinent a la categoria de bronze del futbol espanyol, es veurà ampliat a una quarta regió: l'Aragó. Si la lògica s'imposa, un fet que amb la RFEF pel mig (i els representants dels clubs, no ho oblidem) sempre és de mal aplicar, el grup 3 del curs 2016-2017 el compondran 10 equips de Catalunya, 7 més de la Comunitat Valenciana, 2 de les Illes Balears i un darrer, l'Ebro, únic representant aragonès.

El darrer diumenge de competició ens va deixar més males notícies que bones: l'Hércules i el Lleida Esportiu no van poder ascendir a la que l'any ve es dirà LaLiga2, i l'Elche Ilicitano va veure com l'Osasuna Promesas li remuntava el 2-1 de l'anada. I a la Bòbila, duel fratricida que assegurava un representant #2BG3 a Segona B; el Gavà va imposar-se al Castellón a la tanda de penals i torna, sis anys després, a la categoria de bronze del futbol espanyol. Tot plegat, es dibuixa un grup 3 amb 14 equips que continuen de la passada temporada, amb el Llagostera-Costa Brava descendit des del futbol professional, amb quatre ascensos des de Tercera (Mallorca B, Prat, Gavà i el debutant Atlético Saguntino) i la inclusió de l'Ebro, desè classificat aquest curs al grup 2 de Segona B.

Com heu pogut anar veient, aquests dies hem estat posant ordre a les plantilles, hem renovat l'estil de les fitxes (sense estridències) i hem mirat de situar quins jugadors tenen contracte, quins ja han causat baixa i, fins i tot, hem afegit les primeres altes d'un mercat d'estiu que tot just comença i al qual, encara, li queden tres mesos per davant. Com sempre, podreu seguir les novetats dels 20 equips que, llevat de canvis, formaran el grup 3 aquesta temporada 2016-2017 al Blog de l'Hospi; tot seguit, teniu els enllaços a les fitxes de cada equip per veure la situació actual de les seves plantilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada