Etiquetes

30/7/16

Tradició | UE Sant Andreu 1-0 CE l'Hospitalet

-> Un Hospi de menys a més cau a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016-2017 per culpa d'un gol d'estratègia de Carroza.
-> Els riberencs han reaccionat al segon temps i han gaudit d'opcions de gol per empatar el partit però han topat amb les intervencions del porter del Sant Andreu, José Manuel Segovia.
-> L'Hospi allarga el seu malastruc en aquesta competició, on no guanya cap partit des de febrer de 2010 (2-1 vs Gramenet a l'Estadi).
-> RODA DE PREMSA d'Ismael García, entrenador de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Mikel Azparren, tècnic del Sant Andreu.
-> GALERIA DE FOTOS del Sant Andreu 1-0 Hospi.

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU: Segovia, Llamas, Méndez, Juanma, Carroza, Jorge Muñoz (Juanan, 83'), Ton Alcover, Toro (Jalal, 76'), Luismi (Carlos García, 92'), José González (Joel, 57') i Sekou (Makaay, 66').

CE L'HOSPITALET: Víctor, Luismi, Hostench, Selvas, Savall (Tabala, 38'), Ciria, Lozano (Sergi Mut, 46'), Pacheco, Higón, Joan Inés i Salinas.

Gol: 1-0 Carroza (35').

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo (delegació de Barcelona). Ha amonestat els locals Toro, Carroza, Joel, Jorge Muñoz, Segovia i, Juanma i els visitants Luismi i Higón.

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2016-2017, celebrat al Narcís Sala davant d'uns 300 espectadors. Tarda de xafogor a la ciutat de Barcelona. Èric, Dani Fernández, Zamora, Juste, Mora, Rubén i Aarón han completat la convocatòria de l'Hospi.

Per molt que alguns s'hi entestin, a l'Hospi som molt de complir amb les tradicions. Amb l'excepció d'aquella Copa Catalunya que va culminar amb un esperpèntic triangular final a la Nova Creu Alta l'any 2010, no és que la relació entre l'Hospi i la màxima competició organitzada per la FCF es pugui considerar un idili, ans al contrari. Aquest vespre al Narcís Sala, una nova mostra del rebuig quant a fortuna -o encert- que produeix la Copa Catalunya (una de les tres existents per no molestar ni Barcelona ni Espanyol, ocupats amb gires europees). L'Hospi d'Ismael García ha caigut eliminat d'aquesta edició per la mínima, al camp d'un Sant Andreu que ha rendibilitzat una de les poques ocasions de què ha disposat, a pilota aturada, i tot aprofitant el desgavell ocasionat pels minuts al voltant de la lesió de Guillem Savall, que ha hagut d'abandonar el camp abans del descans per problemes al colze -entre avui i demà se sabrà l'abast de la lesió-. L'Hospi ha reaccionat, convidat per la inèrcia del marcador, amb un segon temps de major presència ofensiva però, alhora, de lluïment d'un José Manuel Segovia que ha estat l'artífex de la classificació dels homes de Mikel Azparren, que creuaran la Meridiana per enfrontar-se a la Montañesa la setmana vinent en segona eliminatòria.

L'Hospi ha disposat un onze inicial mediatitzat per les baixes per lesió, que mantenen fora de concurs Sergio Juste, al qual s'hi ha afegit Dani Fernández per molèsties al genoll. Tot plegat ha generat la situació poc habitual de veure dos futbolistes a prova en una competició oficial, cas dels mallorquins Lozano i Pacheco. Fins la lesió de Savall, Ismael García ha mantingut l'esquema de tres centrals, Ciria, Selvas i Savall, amb dos laterals de llarg recorregut, Luismi per la dreta i Hostench per l'esquerra. El garrotxí ha tingut més presència que no pas la darrera incorporació de l'Hospi, si bé el capítol ofensiu de l'Hospi al primer temps s'ha tancat sense cap ocasió de gol digna de destacar. Tampoc és que el Sant Andreu hagi fet treballar massa Víctor Ibáñez; de fet, en la primera opció de marcar amb cara i ulls els d'Azparren s'han avançat: córner picat per Luismi Gracia i gran rematada de cap d'Alberto Carroza, que situava la bola lluny de l'abast del porter riberenc (35').  Poc després s'ha produït la substitució de Savall, lesionat al colze, per Adrián Tabala. La presència del davanter alacantí ha pesat, en positiu, en un segon temps amb més presència atacant dels riberencs.

A la represa, Ismael García ha introduït el segon i últim canvi, amb l'entrada de Sergi Mut en el lloc de Lozano. El resultat desfavorable ha convidat l'Hospi a cercar la porteria d'un Segovia que s'ha convertit en protagonista positiu pel seu equip. L'Hospi ha volgut i ha tingut una doble ocasió claríssima, primer a les botes de Salinas i després amb una xilena preciosa de Tabala, però totes dues rematades han trobat la reacció del meta local (56'). Minuts més tard ha provat sort Higón, prou actiu en aquest segon temps, amb un xut potent que ha forçat l'estirada de Segovia (68'). El Sant Andreu, que va jugar dimecres contra el Santfe, ha anat introduïnt canvis per refrescar l'equip, per bé que no ha aconseguit aturar la dinàmica dominadora dels riberencs, que ha perdonat l'empat en una rematada de Salinas que ha marxat fora per poc (70') però, sobretot, en una rematada a la sortida d'un córner per part de Javi Selvas que, novament Segovia, s'ha encarregat d'evitar que es convertís en gol (81'). Ho ha intentat l'Hospi d'aquí fins el final, però els d'Ismael García no han trobat el premi del gol. L'equip entrenarà, segons el pla previst, demà al matí i dilluns estrenarà la XXXI edició del Torneig d'Històrics amb l'enfrontament contra el Sants i el Vilafranca en dos minipartits de 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada