Etiquetes

14/8/16

L'últim assaig | CE l'Hospitalet 1-0 CF Peralada

-> L'Hospi s'imposa al Peralada per la mínima en el seu darrer duel de pretemporada i ja comença a preparar cos i ànima per l'estrena en Lliga a Elda (dissabte, 20:45 hores).
-> El tercer gol aquest estiu de Teo Tirado resol un partit travat davant d'un Peralada ben plantat, cridat a fer un bon any aquest curs a Tercera Divisió.
-> DECLARACIONS d'Ismael García, tècnic de l'Hospi.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 1-0 Peralada.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Javi Selvas, Juste, Zamora, Higón, Benjamin, Salinas, Teo Tirado i Rubio. També han jugat: Oliveros, Luismi, Pacheco, Castell, Hendrio, Abu, Tabala, Xarma i Yannick.

CF PERALADA: Gianni, Vallho, Sergi, Marc Carbó, David Serrano, Javi Sánchez, Konaré, Loko, Dabila, Keita i Chele. També han jugat: Moha, Arnau, Víctor Alonso, Estellés, Juan Cruz, Marta, Corominas, Carbonell, Pau Ribas, Xavi Boniquet i Nacho Ruiz.

Gol: 1-0 Teo Tirado (26').

Àrbitre: Víctor García Verdura. Ha amonestat els locals Javi Selvas i Luismi i el visitant Pablo Carbonell.

Incidències: partit de pretemporada celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet celebrat davant de poc més d'un centenar d'espectadors. A la graderia, vells coneguts de l'afició riberenca com Quique Cárcel, Iván Hammouch o Kiko Ramírez. 

L'Hospi ha tancat aquest diumenge el període de proves, una pretemporada 2016 plena de dificultats i contratemps, en la qual Ismael García, tècnic novell, ha hagut de capitanejar una preparació per la qual han passat més de 40 futbolistes -en qüestió de cinc setmanes-. Avui, contra el Peralada, l'assaig general ha estat satisfactori pel fet que l'equip ha tornat a guanyar però, sobretot, ha estat capaç de mantenir per tercer partit consecutiu la porteria a zero. Factor important per un conjunt, aquest Hospi 2016-2017, que com ja va manifestar Ismael García el dia de la seva presentació, ha de començar a créixer des de la defensa. Aquest diumenge, contra un Peralada exigent i que anirà creixent a mesura que la plantilla, nova de trinca, acabi de conjuntar-se, l'Hospi ha respost de manera notable a les exigències del millor rival en aquesta setmana final de partit. Res per treure grans conclusions, però sí per començar a establir les línies mestres del que ha de ser l'equip en aquest tram inicial.

Amb Ciria, Lucas del Campo, Savall i Joan Inés lesionats -sembla que només el migcampista barceloní podria arribar en condicions pel partit d'Elda-, Ismael García ha tornat a disposar d'inici el mateix onze que va arrencar de partida fa vuit dies contra el Granollers i fa quatre, enfront del Terrassa. A diferència de les dues cites anteriors, l'Hospi no ha estat tant dominador del primer temps, però sí que ha mantingut més bé el tipus al segon acte, tot i els canvis i també el pas endavant dels empordanesos, plagats de futbolistes amb experiència a Segona Divisió B. D'ocasions, la veritat, n'hi ha hagut ben poquetes per bé que l'Hospi ho ha intentat amb alguna incursió d'Higón per banda dreta, que ha acabat amb una assistència de Salinas cap a Rubio que el porter visitant Gianni ha interceptat en última instància (15'). Més encertat han estat els riberencs, ja que Teo Tirado s'ha aprofitat d'un mal refús d'un defensa visitant en línia de tres quarts de l'atac local, s'ha acomodat la pilota al peu i ha deixat anar un xut fort i ajustat al pal que Gianni no ha pogut aturar. El gol ha espavilat el Peralada, que ha començat a engreixar el potenciar ofensiu i que s'ha quedat a centímetres d'empatar en una rematada de Draman Konaré que, amb tot a favor, ha enviat la bola als núvols (35'). Han estat minuts de patiment per l'Hospi, que només s'ha espolsat el domini xampanyer en els darrers compassos del primer acte, quan ha agafat aire i ha aconseguit trepitjar de nou el territori defensiu rival.

A la represa, amb l'únic canvi sota pals de David Oliveros per Víctor Ibáñez, el partit s'ha tranquil·litzat i l'Hospi ha recuperat sensacions i control del partit fins que el clàssic carrussel de canvis ha acabat difuminant la idea inicial. El Peralada, amb un onze gairebé nou, ha buscat la porteria d'un Oliveros que s'ha mostrat segur sota pals i que a un quart d'hora del final ha salvat l'empat visitant, en la rematada d'un futbolista que no sé ben bé qui era perquè el tema dels dorsals a les pretemporades és un autèntic drama. Fet l'apunt informal, el cert és que ha passat ben poca cosa més enllà de l'estrena de dos jugadors més a prova, com son el davanter Yannick, que havia de rebre instruccions per senyals o en francès, i el georgià Xarma, extrem de 19 anys que rebia les ordres d'Ismael García en anglès. Enmig del ball idiomàtic i sense cap acció sobre la gespa digna de ser destacada, García Verdura decidia, després d'afegir tres minuts de manual com a afegit, assenyalar el final del partit i, alhora, d'una pretemporada de les més boges que s'han viscut a l'Hospi en els darrers temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada