Etiquetes

30/8/16

Carlos López (Castellón), nou jugador de l'Hospi

Imatge: CD Castellón
-> L'Hospi continua perfilant la seva plantilla i a un dia del tancament del mercat reforça la zona medul·lar amb un futbolista de projecció.
-> Sorgit del futbol formatiu orellut, Carlos López va eclosionar a mitjans de la temporada passada arran que Kiko Ramírez li donés l'alternativa amb el Primer Equip, que va quedar-se a les portes de l'ascens.

El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix treballant per comptar amb una plantilla el més competitiva possible i ha aconseguit fer-se amb els serveis del migcampista castellonenc Carlos López, que va arrencar el curs passat amb el filial del Castellón al grup 1 de Preferent Valenciana i va acabar la temporada acariciant l'ascens amb el Primer Equip albinegre a les ordres de Kiko Ramírez, el tècnic que li va oferir l'oportunitat d'estrenar-se a Tercera Divisió. Carlos López arriba lliure després de rescindir el seu contracte dilluns passat en una decisió que s'ha dilatat més del compte per la situació institucional per la qual passa el club castellonenc des de fa temporades. Carlos López és un futbolista versàtil que ha tingut un paper important als equips en què ha jugat els últims cursos i que desenvolupa la seva activitat com a migcentre, per bé que també ha actuat com a central de forma puntual. Carlos López entrenarà per primer cop aquest dimecres amb els seus nous companys.

Carlos José López García (Onda, 1995) va acabar la seva etapa de formació al Juvenil A del CD Castellón. Corria la temporada 2013-2014, quan el nou fitxatge riberenc va jugar a Divisió d'Honor amb el juvenil orellut i, a més, va debutar amb el filial, que aleshores ja jugava a Preferent; en total, 26 partits entre el Juvenil A i el Castellón B. La temporada següent, Carlos López va ser cedit pel Castellón a l'equip de la seva localitat natal, el Club Deportivo Onda, que també militava al grup 1 de Preferent; amb els onders, Carlos López va tenir un grau de participació notable, amb 32 partits, 6 gols i més de 2.200 minuts disputats. Etapa de rodatge que li va servir, ja el curs passat, per acabar d'explotar. Va arrencar la temporada amb el retorn al filial del Castellón a Preferent, però a partir del mes de gener, el seu bon paper amb el Castellón B (20 partits i 3 gols) li va facilitat el salt al Primer Equip, dirigit per l'exriberenc Kiko Ramírez. Carlos López va tenir protagonisme (13 partits jugats) en la remuntada a la classificació dels albinegres, que van acabar la Lliga en tercera posició, i també en un playoff en què els de Castàlia van quedar-se a un pas de la glòria de l'ascens en la ja dramàtica tanda de penals a la Bòbila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada