Etiquetes

1/7/12

Ebro


TEMPORADA 2016-2017
1 d'agost
L'Ebro ha renovat el davanter Txema Pan i ha incorporat el defensa Pajarero (Arandina) i el migcampista Alain Barrón (Real Unión).

9 de juliol
L'Ebro ha anunciat la renovació del defensa català Dani Santigosa. Per la tarda, també ha fet oficial la incorporació de l'atacant Alberto Castaño "Canario", que va jugar a l'Hospi el curs 14-15 i que la passada temporada va vestir l'elàstica del Sestao River al grup 2.

8 de juliol
13è element per un Ebro que tornarà a comptar amb el migcampista Kevin Lacruz, que ha renovat i viurà el seu segon curs a La Almozara.

7 de juliol
Doble incorporació a l'Ebro, que comptarà amb els serveis del porter Raúl Marqueta (Compostela) i del migcampista Iván Forte (Racing Ferrol).

6 de juliol
Més novetats en un Ebro que incorpora el defensa Cristian Márquez (Pobla de Mafumet) i veu com marxa Loscos.

5 de juliol
El migcamposta Óscar Reche deixa Saragossa després d'un any a l'Ebro i s'incorpora al Gavà.

4 de juliol
L'Ebro ha tancat una doble incorporació aquest dilluns. Arriben el defensa Eneko Satrústegui (Murcia) i l'atacant Víctor Bravo, procedent del Tudelano.

1 de juliol
L'Ebro ha anunciat la renovació del porter Javi Montoya i del migcampista Moustapha.

26 de juny
Els resultats que s'han donat aquest matí als playoffs d'ascens faciliten que l'Ebro, equip del barri de La Almozara, a Saragossa, sigui un més que probable integrant del grup 3 la propera temporada. Dirigits per Emilio Larraz, els saragossans, que enguany han quedat en 10è lloc al grup 2 en l'any del debut a Segona B, han incorporat Óscar Valero (Tudelano) i han renovat, de moment, els defenses Alfonso de la Cruz, Maureta i Sergio Martínez i el davanter Antonio Gabarre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada