Etiquetes

28/2/16

Xocolatada i desfeta | CE l'Hospitalet 0-2 Valencia Mestalla

-> Un Hospi tremendament fluix cau a casa davant del Mestalla (0-2) i torna a fer esclatar una afició farta de l'entrenador. 
-> L'Hospi encadena el novè partit sense guanyar a casa i iguala la pitjor ratxa en la història del club. 
-> Iban Salvador torna a marcar al seu ex-equip i eleva el Mestalla a tocar de la zona noble.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi
-> RODA DE PREMSA de Curro Torres, tècnic del Mestalla
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 0-2 Mestalla

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra (Miki Muñoz, 67'), Savall, Prior, Tià Sastre (Guzmán, 74'), Puerto, Corominas, Christian Alfonso i Oliva.

VALENCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala, Carlos Soler, Tropi, Quim Araujo, Fer Cano (Charlie, 75'), Aridai (Zahibo, 85') i Iban Salvador (Arango, 82').

Gols: 0-1 Iban Salvador (19', penal); 0-2 Savall (85', pp).

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears). Ha amonestat els locals Savall, Prior i Oliva i els visitants Iban Salvador i Aridai. Ha expulsat Dani Fernández amb doble groga (80').

Incidències: partit corresponent a la jornada 27 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí fresc però assolellat.



Minut 19, penal favorable al Valencia Mestalla per mans dins l'àrea de Guillem Savall. Curro Torres dóna l'esquena al llançament d'Iban Salvador. No vol mirar. El de Bellvitge la clava, avança el filial che i acaba de destrossar un Hospi que ja havia disputat 18 minuts sotmès al control de la possessió d'un filial que encara no havia colpejat. A partit del gol, un naufragi total que ens ha convertit a tots, gairebé sense excepció, en envejosos de Curro Torres: com ens hauria agradat girar l'esquena al partit, tapar-nos la cara i deixar que passessin els minuts sense veure una nova tragèdia de l'Hospi a casa. La tarda acabarà de posar ordre classificatori però la realitat provisional dibuixa una situació complicada per als riberencs i qui sap si, més encara, per a Martí Cifuentes, novament qüestionat després d'encadenar una nova ensopegada a casa, la novena consecutiva. L'Hospi ha igualat la pitjor ratxa de la història com a local: nou partits sense guanyar, la mateixa de l'any de Roura, Tébar i José Luís García. Sí, la mateixa de l'any de l'últim descens a Tercera Divisió. En paral·lel, l'obsessió d'uns pocs són unes eleccions que han de validar un projecte que ens condueixi al futbol professional. Amb l'equip rondant el descens a Tercera Divisió. I sobretot, amb la sensació de no saber quines tecles tocar. I ves que no sigui massa tarda, ja.

Onze de garanties el que presentava, d'inici, l'Hospi. David López tornava al lateral esquerre i Sierra suplia el sancionat Aleix... a l'eix de la defensa. Amb Prior i Tià al doble pivot, l'altra novetat ha estat la titularitat de Christian Alfonso, que ha disputat el partit complet. Un partit que no pintava gens bé des dels primers compassos: l'Hospi ha trigat quatre minuts a trepitjar terreny de joc valencianista. Els visitants han estat més ambiciosos i han controlat la primera meitat gairebé a la perfecció. Gerard Oliva, però, ha estat el primer a avisar amb una rematada de cap que ha blocat Álex Sánchez (5'). No ha fallat, però, el filial valencianista, que al minut 19 s'ha avançat per mitjà d'Iban Salvador (què estrany!), qui ha transformat un penal que ha comès Savall per mans dins l'àrea. El gol ha estabornit un Hospi que només ha semblat reaccionar en una rematada de Christian Alfonso que ha obligat Álex Sánchez a treure una mà excepcional (25'). Ha estat un miratge ja que d'aquí i fins el descans el Mestalla ha tingut cinc (cinc, eh?) ocasions clares de gol que Aulestia s'ha encarregat, una rere l'altra, d'enviar a córner. Quatre xuts d'Aridai i un de llunyà de Carlos Soler que haurien pogut situar un marcador d'escàndol al descans i que, gràcies al porter basc, han permès l'Hospi arribar amb vida al segon temps.

10, màxim 15 minuts de reacció els que ha tingut l'Hospi. Els riberencs, però, han tingut dificultats per crear perill sobre la porteria visitant; el vilafranquí Tià Sastre ha provat fortuna amb una rematada de cap que ha marxat a l'esquerra d'Álex (53') i dos minuts després una bona acció de Coro l'ha acabada aturant el meta valencianista sense cap ensurt important (55'). Més per l'ajustat del marcador que per cap altra cosa, el Valencia Mestalla ha patit en excés en un partit que hauria pogut matar al primer temps. L'Hospi, per fortuna che, tampoc ha trobat el camí del gol tot i l'entrada de Miki Muñoz pel lesionat Sierra i d'Iván Guzmán, que havia tingut febre durant la setmana. Per acabar-ho d'adobar, a deu minuts del final Dani Fernández ha deixat l'equip amb 10 homes per una falta, potser evitable, al mig del camp. La traca final, cinc minuts després, arribava en forma d'autogol de Guillem Savall: cavalcada de Caballo per l'esquerra, centrada del salmantí i acció desgraciada del central maresmenc per acabar d'enfosquir el panorama riberenc. Cinc minuts i quatre més de propina que s'han convertit en una calvari per un Hospi que no acaba de trobar la regularitat... després de 27 jornades. Serà que l'equip encara ha d'ajustar peces...

1 comentari:

  1. La planificación deportiva de esta temporada recuerda a la de otros equipos de quienes antes nos reíamos porque los mirábamos desde lo alto de la clasificación, teniendo ellos más pasta que nosotros. Llamarla 'planificación' es una broma. Tener que añorar a don Miguel es otra broma, pesada.

    ResponElimina