Etiquetes

13/2/16

Millora sense premi | CE l'Hospitalet 1-1 CE Sabadell FC

-> L'Hospi arrabassa la pilota al Sabadell, és capaç d'igualar el gol de penal dels arlequinats però no transforma en victòria les bones sensacions durant llargues fases del matx.
-> Els riberencs, només reaccionen arran del gol visitant en una acció tan dubtosa com innecessària però acaben sense benzina al tram final del partit.
-> Els de Cifuentes, pendents dels marcadors de demà per situar la distància respecte el descens, ja fa 8 partits que no guanyen a l'Estadi.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Miguel Álvarez, tècnic del Sabadell.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 1-1 Sabadell.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Miki Muñoz (Tià Sastre, 68'), Cristian Gómez (Guzmán, 81'), Puerto, Corominas i Christian Alfonso (Toledo, 88').

CE SABADELL FC: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas, Alcañiz, Yeray, Adri Díaz (Batanero, 67'), Marc Fernández, Bruno, Eloy Gila (Pirulo, 78') i Manel (Osado, 67').

Gols: 0-1 Marc Fernández (22', penal); 1-1 Miki Muñoz (52').

Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo (la Rioja). Ha amonestat els locals Cristian Gómez, David López, Sierra i Prior i els visitants Alcañiz, Osado i Pastells. Ha expulsat el visitant Bruno per doble amonestació (89').

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 650 espectadors. Partit retransmès en directe per Esport3. Nombrosa presència d'aficionats arlequinats. Aleix i Andrés han completat la convocatòria de l'Hospi; Agustín i Aliaga ho han fet al Sabadell.



L'Hospi ha donat continuïtat a les sensacions futbolístiques que ja va demostrar fa sis dies a Badalona però, a diferència d'aquell dia, no les ha pogut transformar en una victòria que li hagués donat molt més aire a banda de trencar, d'una vegada per totes, la pèssima ratxa que arrossega com a local. De nou, i ja van massa vegades, l'equip ha necessitat rebre una plantofada per activar-se, però avui, coses de l'orgull i d'ordenar quatre elements per mitjà de la lògica, l'Hospi ha reaccionat al gol amb futbol davant d'un Sabadell voluntariós però massa tendre, sense mala llet al davant i amb massa concessions al darrere. Vaja, que si les opcions de gol que ha tingut l'Hospi les hagués tingudes el Villarreal B els arlequinats haurien pogut sortir escaldats de l'Estadi. I en canvi, marxen amb un punt al sarró i amb la satisfacció d'encadenar tres sortides consecutives sucant. I ja se sap que al futbol és difícil que tothom marxi content (no és com aquell Valladolid-Celta de l'any 1993); quan Miguel Álvarez valorava positivament el punt era clar que Cifuentes, tot i la millora de l'equip, cregués que s'havien perdut dos punts.

Respecte de l'esperat, l'entrada de Miki Muñoz en detriment d'un Raúl Torres que ni tan sols ha entrat a la llista de convocats ha estat la nota sorprenent d'un onze en què David López ha tornat a ocupar el lateral esquerre, amb Sierra fent parella a l'eix de la defensa amb Savall i amb Christian Alfonso com a referència per culpa de l'absència de Gerard Oliva. 'Zizou' s'ha buidat fins l'extenuació, tot i que ni de bon tros ha assolit el punt de forma necessari per explotar totes les seves qualitats. El partit ha començat igualat amb la lluita per la pilota com a batalla principal. Fins el gol del Sabadell, fruit d'un desajust defensiu de l'Hospi, aquesta lluita no ha tingut vencedor; ha estat un penal de Miki Muñoz sobre Eloy Gila, dubtós i innecessari, que ha desencadenat el partit: Marc Fernández ha enganyat Aulestia (22') i, aleshores sí, l'Hospi ha reaccionat. Fins aleshores només Coro havia posat a prova Craviotto (5'). Després, la millor opció l'ha tingut Xavi Puerto, que ha rebut una assistència de Cristian Gómez i ha rematat de manera acrobàtica tot estimbant l'esfèrica al travesser arlequinat (37'). Han estat moments d'insistència hospitalenca, d'un setge que no ha acabat en gol perquè ni Coro (42'), ni David López (44') han sabut afinar el seu punt de mira.

Lluny d'enfonsar-se, l'Hospi ha fet més evident el domini del partit a la represa i el Sabadell ha caigut de ple en el parany. A més, els de Cifuentes s'han encarregat d'eixugar el desavantatge després que una bona acció personal de David López per l'esquerra tingués continuïtat amb una centrada al cor de l'àrea per part del granollerí i Miki Muñoz, arribant des de darrere, rematés ajustat al pal amb Craviotto fent vista per admirar el gol de l'empat (53'). Una diana que ha fet mal a un Sabadell que ho ha passat malament durant el quart d'hora posterior. De fet, un minut després Carlos Craviotto ha hagut d'intervenir per enviar a córner un bon xut de Xavi Puerto (54'). També ho ha provat Christian Alfonso, que ha acabat el partit fos (180 minuts en 3 partits després d'una eterna inactivitat); l'avui '9' riberenc ho ha intentat amb un xut llunyà que ha marxat fregant el travesser (72'). Canvis en ambdós equips per mirar de canviar la dinàmica sense que el gol arribés per cap dels dos bàndols. Una rematada de cap de l'exHospi Juan Antonio Osado (74') ha estat el més destacat d'un Sabadell que ha acabat amb 10 homes per la inútil expulsió de Bruno Vinicius al minut 89.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada