Etiquetes

29/2/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (27-28 de febrer)

GALERIA DE FOTOS del Can Pi 2-1 Racing Sarrià | Continua el somni. A vegades n'hi ha que et fan patir tant que semblen malsons però, afortunadament, el d'ahir al Gornal va tenir un final feliç per al Can Pi. Els quadribarrats van sumar tres punts d'or, per tercera setmana consecutiva, davant d'un Racing Sarrià que va demostrar el perquè del seu bon moment de forma, que va causar molts problemes a un Can Pi que, gairebé, va acabar demanant l'hora per solucionar un partit que s'havia posat molt de cara amb un gol de Kevin Sánchez al primer minut de partit. El davanter pratenc tornava a ser protagonista d'un Can Pi que va tenir bones opcions per eixamplar distàncies però que també va veure com els barcelonins, descarats, també van crear perill sobre la porteria de Jose. A la represa, dinàmica similar amb un Can Pi que no va tenir tanta clarividència ofensiva com en d'altres partits i un Racing Sarrià que va perdonar l'empat en un parell d'ocasions. Va semblar matar el partit Kevin, que tornava a definir davant del porter visitant per establir el 2 a 0 provisional (70'). La tranquil·litat, però, va durar set minuts, els que va trigar el defensa visitant Pablo a connectar amb el cap una falta lateral que suposaria el 2-1 (77'). D'aquí al final, més d'un ensurt per als hospitalencs, que van acabar traient-se la pilota de sobre per bé que Borja, ja en temps d'afegit, va estar a punt de fer el tercer. Al final, victòria patida, per la mínima, que deixa el Can Pi amb 51 punts, empatat amb la Catalana i amb un punt d'avantatge respecte l'APA Poble Sec.

GALERIA DE FOTOS del Fundació Esportiva L'H Atlètic 1-0 Santboià | Més modest és l'objectiu de l'equip femení de la Fundació Esportiva L'H Atlètic, que ahir davant del Santboià va fer una primera part notable que li va servir per generar un avantatge que acabaria sent suficient. Les riberenques en van acabar fent prou amb una diana de Laura, que va creuar el seu xut fent estèril la reacció de la portera santboiana. Van estar més actives les riberenques en fase ofensiva que no pas l'equip visitant, però la Fundació no va poder ampliar el marcador i ho hauria pogut acabar pagant en un segon temps de clar color blau, el de l'equipació suplent del Santboià ahir a la Provençana. Les visitants es van erigir en dominadores i van acabar tancant les hospitalenques a la seva àrea. La Fundació, que havia fet un desgast físic important durant tot el partit, amb prou feines va disposar de contracops per sentenciar un triomf que va suar de valent. Al final, 1-0 que permet l'Hospi Atlètic superar el Santboià a la taula i passar la setmana en sisena posició i amb 28 punts, allunyades d'un descens que amenaça el Pubilla Casas, que també ahir diumenge perdia al camp del Riudoms per 2-0 i que és quinzè amb 15 punts. L'altre equip femení, l'Hospi de Segona Catalana, derrotava el Gladiador per 9-0 amb gols de Jennifer (3), Estela (3), Anna, Mercè i Andrea i continua en segona posició per darrere del Sant Jordi, que no va fallar al camp de l'Alella (0-12).

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
L'HOSPITALET 0-2 Valencia Mestalla
(Crònica, fotos i protagonistes)

SEGONA CATALANA - GRUP 3
Begues 1-2 GORNAL
Tercera victòria consecutiva d'un Gornal que sembla haver reaccionat en un tram clau del campionat i que gràcies al seu triomf d'ahir a Begues respira a la zona mitjana de la taula. Els de Santisteban van deixar un rival directe en la lluita per la permanència, que ara és 15è, en un final mogut. Chiqui, des del punt de penal, avançava els hospitalencs al minut 65, però el Gornal veuria com a quatre minuts del final els beguetans igualaven el matx gràcies a Ferran Guarch. Els vermells, però, reaccionarien ràpidament per mitjà de Chiqui, que un minut després tornava a avançar el Gornal (amb un gol des del mig del camp tal com reflecteix la web del Begues), que ja no deixaria escapar la victòria. Tres punts que el deixen, amb 32, en novena posició i cinc per sobre de la Uni.

Junior 1-1 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Punt treballat però insuficient el que va sumar dissabte la Unificación Bellvitge davant del Junior, clar aspirant a l'ascens a Primera Catalana. El principal lament dels de José Moreno, però, va ser veure com l'avantatge de què havien gaudit des del minut 8 amb la diana de David Jiménez quedava en no res en temps d'afegit, de manera cruel, per culpa d'un gol de Xavi Mayol que privava els riberencs d'una victòria més que necessària per fugir de la zona calenta. L'empat manté la Uni en catorzena posició, ara amb 27 punts i pendents ja de les puntuacions als grups 2 i 4 per veure quines places podrien ser de descens a Tercera Catalana. Podeu llegir una crònica més extensa a càrrec dels companys de Cugat.cat.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
La Florida 2-4 Districte 030
Sis partits sense guanyar i un punt dels últims 18 disputats. Balanç força negatiu de la Florida, que ha conduït els riberencs a rondar la zona baixa (són catorzens), per bé que encara amb 9 punts de distància respecte la zona de descens. Ahir tampoc no va ser el dia de retrobar-se amb el triomf pels de Porras, ja que el Districte 030 sempre va anar per davant al marcador. Al descans, els visitants manaven per 0-2 i l'únic que va poder fer la Flori, en dues ocasions, va ser posar emoció mitjançant Belkacmi, autor de l'1-2 (55') i Carlos Alfayate, que situava el 2-3 provisional a l'electrònic (74'). Els barcelonins, però, van acabar matant el partit a tres minuts del final amb el tercer gol de José Manuel García, gran artífex del triomf d'un Districte 030 que lluita per l'ascens a Segona Catalana.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
PUBILLA CASAS 7-1 Dinàmic Batlló
Mentre hi ha vida... A les matemàtiques s'agafa el Pubilla Casas, que dissabte va fer bons els pronòstics i va desfer-se del cuer Don Bosco per un contundent 7-1. Els de Manuel Díaz ja van encarrilar el triomf al primer temps, ja que al minut 25 comandaven per 2 a 0 gràcies als gols de Pedro Lázaro i Albert Garcia. A la represa, primer quart d'hora de bojos amb quatre gols, tres dels locals obra de Saúl Almodóvar, Toni García i, novament, Albert Garcia. Adil (70') i Aitor (77') van arrodonir un triomf enfosquit per l'expulsió per doble amonestació de Toni García. El Pubilla és sisè amb 41 punts, a sis d'una segona plaça que ocupa el Dinàmic Batlló.

Unificació Ciutat Meridiana 0-1 SANTA EULÀLIA
El segon equip hospitalenc a la Lliga és ara el Santa Eulàlia, que va sumar el segon triomf consecutiu a la Lliga en un terreny de joc sempre complicat, per les dimensions, com és el Torrent del Bosc de Ciutat Meridiana. Els de Miki Rodríguez van treballar de valent per aconseguir una victòria que Riki Pascual amb un gol just abans del descans (44') que acabaria resultant suficient per al Santa Eulàlia tot i les escomeses locals al segon temps. Els riberencs són vuitens amb 32 punts.

Catalònia 0-0 CAN BUXERES
Els mateixos punts té el Can Buxeres, que té una diferència de gols general inferior a la del Santa Eulàlia. Amb tot, els de Julián García van sorprendre un dels equips capdavanters, el Catalònia, que no va trobar la manera de perforar la porteria d'Iván Valls. Tot i les baixes i enfrontar-se al tercer classificat, el tècnic del Canbu manifestava després del partit la sensació personal que s'havien deixat escapar dos punts. Malgrat tot, els hospitalencs ocupen la novena posició amb 32 punts i encadenen quatre jornades sense perdre.

HOSPITALENSE 0-1 Levante Las Planas
Qui no acaba de fer net és l'Hospitalense. Els de José Carlos Murillo tenen la sort d'esquena i dissabte van deixar escapar un punt que semblava prou bo al temps d'afegit, quan el visitant Jaime va fer l'únic gol del Levante Las Planas (93'). Quarta derrota consecutiva dels del Centre, beneficiats per les derrotes de Meridiana, Vinyets B i Sant Just que els mantenen amb 7 punts per sobre del descens, amb 23 unitats i en catorzena posició.

QUARTA CATALANA - GRUP 14
Imatge: Levante Las Planas
Levante Las Planas B 1-1 ATHLETIC BARCELONA
Roman Riera

QUARTA CATALANA - GRUP 15
GORNAL B 3-1 Barceloneta B
Hugo Arévalo, Yeray Molero, Àlex Font

ATHLETIC BARCELONA B 5-3 SANTA EULÀLIA B
Eugenio Torras (4), Marc Herrador / Dídac (pp), Erik Montes, Noamane Mensi

MILAN L'HOSPITALET 0-6 Atlanta-El Raval


Imatge: Mercat Nou Magòria
HOSPITALENSE B 2-5 Mercat Nou Magòria
Noe Vílchez, Aziz Kamel

QUARTA CATALANA - GRUP 16
Albirex Niigata 2-1 FE L'HOSPITALET ATLÈTIC
Watanabe (pp)

QUARTA CATALANA - GRUP 17
Peregrinos 0-7 L'HOSPITALET B
Álex Maca (3), Joaquín (2), Jordi Galindo, Jayson

LA FLORIDA B 1-2 Turó Peira B
Erik Pastor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada