Etiquetes

19/2/16

#FutboLH | Prèvia del cap de setmana (20-21 de febrer)

Nova jornada al futbol territorial, en un cap de setmana amb un derbi hospitalenc cada dia. Dissabte i al grup 10 de Tercera Catalana, dos equips que no estan protagonitzant un 2016 excessivament lluït mesuraran les seves forces al Jordi Alba de L'H Centre. L'Hospitalense i el Pubilla Casas es veuran les cares en un duel on es confrontaran ratxes no massa positives: els locals han perdut vuit dels últims nou partits de Lliga, els cinc últims compromisos com a locals, ja que no guanyen al Jordi Alba des del passat 24 d'octubre (2-1 vs Vinyets B). Per la seva banda els visitants van encetar l'any amb dues victòries seguides, però les delicades derrotes davant de rivals directes, Dinàmic i Catalònia, conjugada amb el 0-2 de la setmana passada contra el Levante Las Planas, han allunyat els de Manuel Díaz de la zona de privilegi. Per tant, oportunitat per a tots dos equips d'agafar aire i, especialment per a l'Hospitalense, de sumar per evitar-se patiments innecessaris.

El derbi de diumenge pinta menys dramàtic, i especialment il·lusionant per un Gornal B que és tercer a la classificació del grup 15 de Quarta Catalana i que amb prou feines haurà de caminar cinc minuts per visitar els veïns del Santa Eulàlia B (12:45 hores, Municipal de Santa Eulàlia). Els locals ja tenen la feina feta en una categoria sense descensos com és 4a Catalana (són desens amb 19 punts i, com a màxim, aspirarien a lluitar per la setena plaça) mentre que el Gornal B, ha recuperat sensacions després de tres victòries consecutives que el mantenen tercer, a tres punts de la promoció (que marca el Pujadas) i a cinc del líder, l'Olympia II. Gairebé prohibit fallar, ja que els dos equips capdavanters porten ritme de creuer: el Pujadas suma set victòries seguides i l'Olympia, dotze. A més, tots dos s'enfrontaran la setmana vinent.

Pel que fa a la resta de partits, el Can Pi defensarà la posició de privilegi demà (19:00 hores) al camp del Sant Ignasi, quart amb 36 punts i que a la primera volta ja va complicar la vida als quadribarrats. També jugaran dissabte el Santa Eulàlia i el Can Buxeres al grup 10 i la Florida al grup 4; els de Porras tenen un dels partits més complicats del curs, ja que visiten el Llavaneres, segon classificat. Pel que fa a Segona Catalana, nova prova de foc per a Gornal i Uni, que buscaran apropar-se a la permanència davant l'Espluguenc i l'Òdena, respectivament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada