Etiquetes

5/3/15

Futbol Base | Prèvia, 7 i 8 de març

S'apropa la primavera i, en paral·lel, el moment decisiu de la temporada. Per al Primer Equip, que diumenge té un partit per créixer a Alcoi, però també per al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. I una prova és la importantíssima cita que li espera aquest diumenge a l'Aleví E de l'Hospi, que a partir de les 12:45 hores rebrà a l'Estadi l'Aleví del CF Montañesa. Tots dos equips comanden la classificació del grup XX de Segona Divisió Aleví i diumenge es jugaran bona part de les seves opcions de pujar la temporada vinent a Primera Divisió Aleví. Els riberencs, dirigits aquesta temporada per Dani Giménez, estan en una gran forma i han guanyat de forma consecutiva els últims 12 partits que han disputat. Tot i les xifres, l'Hospi sap que la visita de la Monta, líder fins la setmana passada, pot marcar un final de temporada on el Can Buxeres B, tercer amb 38 punts i a només dos de l'Hospi, també hi ha de dir la seva. Al record, la derrota per 3-2 a Nou Barris el passat mes d'octubre que serveix d'avís a un Aleví E que ha fet una crida per tal que hi hagi una bona afluència d'aficionats diumenge a l'Estadi.

Serà una jornada, com sempre, intensa, que es repartirà de forma gairebé igualitària entre els 10 partits de dissabte i els 11 de diumenge. Per dissabte quedarà, per exemple, un altre partit clau per al Juvenil A de l'Hospi, ja que els riberencs rebran a partir de les 18:00 hores un Mollet que a dia d'avui es troba tres punts per sota de l'Hospi i que és un rival directíssim en la lluita per la permanència. Després de la brillant reacció de dissabte a Girona, els de Jordi Galera volen esmenar la derrota de fa 15 dies davant el Mataró amb la intenció de deixar tocat un rival directe. Més complicat ho tindrà, en principi, l'Aleví B, que jugarà a partir de les 11:15 hores a Manlleu. Els osonencs han guanyat 7 dels 9 partits que han jugat a casa i, juntament amb el Barcelona, són els únics dos equips que no han perdut com a locals; tot i les xifres, l'equip d'Óscar Carrasco confia a treballar per mirar de tornar a l'Hospitalet amb quelcom de positiu per tal de continuar lluitant per la permanència. L'equip és ara mateix 12è amb 22 punts.

4 victòries en els últims 5 partits han situat el Cadet A de l'Hospi en una còmoda sisena posició per els riberencs saben que en una Lliga tan igualada no valen confiances. I menys encara quan diumenge (13:00 hores) et visita un Can Vidalet que és tercer a la classificació i que tan sols ha perdut un dels 8 partits que ha jugat lluny del seu camp del Molí. Els espluguencs tenen 32 punts, quatre més que un Hospi que vol fer-se fort a casa per mirar d'apropar-se a aquesta zona alta de la classificació. També serà important el partit per al Benjamí A, que a partir de les 11:30 hores visita el Municipal d'Aiguadolç per enfrontar-se a un Sitges que es troba tot just dos punts per sota de l'Hospi. Els de Pau Sanroma (com els del Garraf) han guanyat els últims dos partits i volen enllaçar el tercer triomf seguit per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació quan encara quedaran 9 partits per cloure el Campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada