Etiquetes

6/3/15

#2bg3 | Prèvia de la 28a jornada

VALÈNCIA MESTALLA - CF BADALONA
Dissabte, 7 de març - 17:00 hores | Antonio Puchades
28a jornada - Campionat d Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Francisco José Villena Contreras (Castella-la Manxa).

No ha estat el camp del Mestalla una plaça tradicionalment còmoda per al Badalona: sis visites a Segona Divisió B amb un balanç d'una victòria (2009-2010, 0-1), un empat i quatre derrotes / Darrer enfrontament: 2-0 (2013-2014; Chumbi, Robert) / Nacho Gil (Mestalla) i Abraham (Badalona) són baixa per sanció / Separats per només nou punts a la classificació, el Mestalla i el Badalona reflecteixen la igualat del #2bg3. Poca distància però objectius oposats / Els valencians volen mantenir-se forts a casa per, com a mínim, mantenir la distància amb els equips en zona de promoció i descens / El Badalona, per contra, vol guanyar per passar la nit en posició d'eliminatòries d'ascens a l'espera del que faci el Reus diumenge / El Mestalla fa sis partits que no perd a Paterna (4 victòries i 2 empats) / Els de Manolo González han guanyat en dues de les seves últimes tres sortides (Sant Andreu i Vila-real) / El Badalona no ha guanyat (ni marcat) quan Abraham no ha jugat o no ha estat titular (2 empats i 1 derrota).

Resta de la jornada
Dissabte, 12:00 hores | Mallorca B - Villarreal B
Son Bibiloni / Àrbitre: Lozano Reina (Múrcia) | Únic precedent: 1-1 (2012-2013; Marc Fernández / Juanto) / Julen Iriarte (Mallorca B), baixa per sanció / El duel de filials del cap de setmana obrirà la 28a jornada en un horari ben estrany com és el de dissabte al migdia. L'últim cop que el filial mallorquinista hi va jugar a #2bg3 va ser contra el Binissalem la temporada 2012-2013 (2-0 per a l'equip que aleshores dirigia el Nano Soler) / Tres partits del Villarreal B en territori filial enguany amb 2 victòries i 1 derrota. Els de Paco López acumulen quatre partits seguits sense perdre a domicili (2 empats i 2 victòries).

Dissabte, 16:00 hores | Olot - Nàstic
Estadi Municipal d'Olot / Àrbitre: López Puerta (Madrid) | Darrer precedent: 1-2 (2013-2014; Carlos / Pablo Marí, Marcos) / Héctor Simón (Olot), baixa per sanció / Partit retransmès en directe per Esport3 / Serà el segon partit oficial que televisarà Televisió de Catalunya des d'Olot; el primer, l'Olot 5-1 Arandina que va comportar l'ascens dels garrotxins a Segona B (2012-2013) / 291 minuts de joc sense marcar acumula l'Olot, instal·lat en zona tranquil·la i equidistant de la zona alta i de la vermella / El Nàstic vol tornar a guanyar a domicili, on s'ha imposat en quatre dels últims cinc partits. Manolo Reina només ha encaixat tres gols en els vuit partits d'aquesta segona volta.

Dissabte, 16:00 hores | Zaragoza B - Eldense
La Romareda / Àrbitre: Campos Salinas (Múrcia) | Darrer precedent: 1-0 (1982-1983; Promoció d'ascens a Segona B) / Carlos Javier (Zaragoza B), baixa per sanció / La Romareda serà el 26è terreny de joc que aculli un partit del grup 3 de Segona Divisió B / Canvi d'escenari per tal que el Zaragoza B recuperi el camí del triomf després de dues derrotes consecutives que el situen a cinc punts d'una promoció de descens que a dia d'avui disputaria... l'Eldense / Els d'Aparicio tenen una oportunitat d'or per deixar tocat un rival directe, un Zaragoza B que podria quedar a vuit punts i amb l'average particular en contra després del 3-0 de l'anada a Elda / Els blaugrana fa set partits que no guanyen lluny del Nuevo Pepico Amat; de fet, l'1-2 a Xàtiva és l'única victòria de l'Eldense a domicili en 11 mesos de competició oficial.

Diumenge, 12:00 hores | Espanyol B - Huracán
Dani Jarque / Àrbitre: Alberola Rojas (Castella-la Manxa) | Darrer precedent: 1-0 (2013-2014; Joan Jordán) / Marc Navarro i Pirulo (Espanyol B) són baixa per sanció / Mal 2015 per a un Espanyol B que només ha sumat 6 punts de 24 possibles en aquesta segona volta. Una victòria diumenge seria necessària per no complicar-se la vida en una temporada que fa poques setmanes empenyia a mirar cap a la zona alta i no cap a la complicada / Els de Planagumà han encaixat gol en els últims 9 partits i 6 dels darrers 7 equips que han visitat hi han aconseguit marcar (l'únic que no, el Mestalla) / Huracán ha millorat de la mà de Seligrat i són tercers, però tan sols han guanyat un dels darrers 5 partits lluny del San Gregorio (1-2 a Son Malferit). En territori filial, una victòria (a Elx), una derrota (a Vila-real) i dos empats (a Saragossa i a Paterna).

Diumenge, 12:00 hores | Hércules - Atlètic
José Rico Pérez / Àrbitre: Fernández Pérez (Catalunya) | Darrer precedent: 1-3 (1989-1990; Rafa / Mestre (2), Bonnín) / Adrià Granell i Carlos Lázaro (Hércules) i Jaime (Atlètic), baixa per sanció / Retorn de l'Hércules a l'horari matinal per rebre la visita d'un Atlètic que disputarà el seu segon partit consecutiu a domicili / Nova prova de foc per als alacantins, que tampoc no han aconseguit alçar el vol des de l'arribada de Manolo Herrero (6 punts de 15 possibles). A casa, l'Hércules ha guanyat un dels darrers 7 partits que hi ha jugat / L'Atlètic ve de perdre, a Vila-real, el seu primer partit des de l'arribada de Siviero. A més, es va quedar sense marcar en un desplçament per tercer cop aquest curs (amb 18 gols, és el visitant més golejador).

Diumenge, 12:00 hores | Reus Deportiu - Ilicitano
Estadi Municipal de Reus / Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (las Palmas) | Únic precedent: 1-1 (2013-2014; Quesada / Sergio León) / Colorado (Reus Deportiu) i Anaba (Ilicitano), baixa per sanció / Partit assequible per al Reus per mirar de fer-se fort en plaça de playoff d'ascens. Els de Natxo González buscaran igualar la millor marca del curs: 5 partits invicte / A casa, els roig-i-negres fa cinc partits que no hi perden i només el Villarreal B ha estat capaç de marcar en aquest període / Molt més fosc pinta el panorama per a un Ilicitano que ha sumat 4 dels 5 punts d'aquesta segona volta en els tres darrers partits però que segueix a vuit punts de la primera referència de permanència / Guanyar a domicili és obligatori per a un equip que suma 2 de 42 punts lluny d'Elx i que no guanya com a visitant des del 12 d'abril de 2014 (0-4 a Olot).

Diumenge, 17:00 hores | Lleida Esportiu - Sant Andreu
Camp d'Esports / Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana (las Palmas) | Darrer precedent: 1-0 (2013-2014; Molo) / Carroza i Xavi Puerto (Sant Andreu), baixa per sanció / El Lleida Esportiu és, de llarg (34 punts de 42) el millor local de #2bg3. Diumenge nova opció per fer-se fort al Camp d'Esports amb la visita d'un Sant Andreu que després de quatre expulsions i 1 punt en els darrers dos partits torna a caure en zona de descens / Miguel Álvarez buscarà la reacció al camp més difícil del grup, a domicili; els quadribarrats acumulen tres empats i tres derrotes en les seves darrers sis sortides / Per la seva banda els blaus enllacen cinc victòries consecutives a casa d'ençà que el passat desembre l'Olot els sorprengués amb un 0-2.

Diumenge, 18:00 hores | Cornellà - Olímpic
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: López Rodríguez (Galícia) | Primer enfrontament entre tots dos equips al camp del Cornellà / Belda, Pablo Revert i Toni Vela (Olímpic), baixa per sanció / La jornada es tanca amb un duel vital per un Cornellà que necessita tornar a sumar tres punts de cop per no veure com s'allunya la permanència. Els de Jordi Roger tan sols han guanyat un dels últims 6 partits i aquesta setmana s'han mirat la primera referència de salvació tres punts per sota / Amb 35 punts, l'Olímpic sap que la visita a Cornellà és una opció fantàstica per mirar de tancar mitja permanència en un 2015 força positiu per a l'Olímpic, que ha guanyat 4 dels darrers 7 partits que ha jugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada