Etiquetes

1/3/15

#2bg3 | Resum de la 27a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Huracán 2-0 Cornellà (Crònica Huracán / Cornellà)
Tariq, Javi Navarro
Badalona 2-0 Hércules (Crònica Badalona / Hércules)
Marc Mas, Abraham
Ilicitano 0-0 Olot (Crònica Ilicitano / Olot)
L'Hospitalet 2-1 Mestalla (Crònica Blog)
Alcaraz, Agus / Iban
Mallorca B 1-0 Zaragoza B (Crònica Zaragoza)
Brandon
Nàstic 1-0 Lleida Esportiu (Crònica Nàstic / Lleida Esportiu)
Pablo Marí
Sant Andreu 2-3 Alcoyano (Crònica Sant Andreu / Alcoyano)
Puerto, Felipe / Viale (pp), Pituli, Nico Cháfer
Villarreal B 1-0 Atlètic (Crònica Villarreal / Atlètic)
Alfonso
Eldense 2-0 Espanyol B (Crònica Espanyol)
Pepe Mora, Vivanco
Olímpic 1-1 Reus Deportiu (Crònica Olímpic / Reus)
Toni Vela / Moyano

#2bg3 | Idees
Imatge: Lleida Esportiu
7.571 espectadors. Entrada de gala al Nou Estadi per viure una nova passa del Nàstic en el seu camí cap al Campionat de Lliga. Aquest diumenge els de Vicente Moreno tenien un prova de foc amb motiu de la visita del Lleida Esportiu, prova que han superat amb el segon gol de Pablo Marí aquest curs. 1-0 que distancia els blaus a quatre punts i el cinquè (ara és el Badalona) a 10. Intenta aguantar el tipus l'Huracán, que dissabte obria el foc de la 27a jornada tot rebent el Cornellà a Torrent. Amb Seligrat, els valencians s'han fet forts a casa i ahir derrotaven els verds per 2-0; 46 punts i 4 punts de marge respecte el cinquè. La zona de privilegi la completa ara el Reus Deportiu, que no trepitjava l'àrea d'accés a eliminatòries des de la 16a jornada. I això que els de Natxo González han començat perdent a Xàtiva per culpa d'un gol de Toni Vela, però l'estrena golejadora de Moyano ha salvat un punt per als roig-i-negres, que superen el Badalona, simplement, per haver marcat un gol més que els escapulats.

Dit d'una altra manera: si el Badalona hagués eixamplat la diferència davant l'Hércules tornarien a viure la setmana en plaça noble. Però com si s'hagués d'exigir: dos gols gairebé consecutius de Marc Mas i d'Abraham han sentenciat els alacantins a Montigalà; tercera derrota en cinc partits de Manolo Herrero com a tècnic herculà. L'Hércules continua, doncs, amb 41 punts, un més que el trio conformat per Villarreal B, Hospi i Alcoyano. Tots tres han guanyat aquest diumenge, per la mínima, equips que lluiten per fugir del descens. A Vila-real, un gol a la segona meitat d'Alfonso Pedraza donava als groguets el primer triomf al Mini en dos mesos i escaig a costa de l'Atlètic Balears, que perdia el seu primer partit des de l'arribada de Gustavo Siviero. A l'Hospitalet, el Mestalla ha aguantat el tipus tot i jugar 72 minuts més descomptes amb un home menys per l'expulsió de Nacho Gil, però el sisè gol d'Agus entre Lliga i Copa dóna tres punts vitals a l'Hospi per esvair fantasmes. Diumenge, els riberencs visitaran un Alcoyano a l'alça: segona victòria en dos partits amb Carlos Sempere com a tècnic. Avui, els alcoians derrotaven el Sant Andreu per 2-3 en un partit polèmic, resolt amb un gol tardà del gandià Nico Cháfer quan els de Miguel Álvarez, que cauen en descens, jugaven amb 8 homes per les expulsions de Carroza i Puerto i la lesió de Lucas Viale.

Els andreuencs cauen en zona vermella, bàsicament, perquè l'Eldense s'ha aprofitat de la depressió de l'Espanyol B a domicili. Pepe Mora ha posat fil a l'agulla al primer temps i l'argentí Vivanco ha clavat l'estocada en ple descompte; 2-0 que situa els d'Aparicio fora del descens (i Aparicio amb una mica més de crèdit) i que allargarà 15 dies més la intenció de l'Espanyol B de retrobar-se amb el triomf com a visitant. Un triomf que també han perseguit Ilicitano i Olot, que s'han repartit els punts (i n'han deixat un al limbe); empat sense gols que deixa els franjaverda a vuit punts de la primera referència de salvació i l'Olot una mica més a prop de la salvació. Sense confiances (291 minuts sense marcar). Qui sí agafava aire era el Mallorca B, que n'ha fet prou amb una nova diana de Brandon Thomas; el de Santanyí ha obert la llauna al minut 6 i als d'Olaizola els ha servit per lligar la quarta jornada seguida sense perdre a Son Bibiloni i assolir els 36 punts.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 12:00 | Mallorca B - Villarreal B 
Dissabte, 16:00 | Olot - Nàstic
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Eldense
Dissabte, 17:00 | Mestalla - Badalona
Diumenge, 12:00 | Espanyol B - Huracán
Diumenge, 12:00 | Hércules - Atlètic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Ilicitano
Diumenge, 17:00 | Alcoyano - l'Hospitalet
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Sant Andreu
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Olímpic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada