Etiquetes

12/3/15

#2bg3 | Xifres i lletres, 28a jornada

Imatge: Reus Deportiu
4 gols en pròpia porta es van marcar en aquesta 28a jornada a #2bg3. Evidentment, és la xifra més alta de gols 'sense intenció' en el que portem de temporada i, possiblement, un dels més alts en la història del grup 3. Sempre amb les actes com a bíblia i sense que l'evidència dicti el contrari, el primer desafortunat va ser el defensa del Badalona Álvaro Vega, que va obrir la llauna dissabte a Paterna amb la diana que aplanava la victòria del Mestalla a costa dels escapulats. Diumenge al matí, en un duel on no els va sortir res, l'Ilicitano va arrodonir el drama amb un gol en pròpia de Rafa Gálvez que suposava el 2-0 provisional al camp del Reus; després, tot i que Moha reduïa distàncies, un doblet de Masqué, un penal fallat i un llançament al pal deixarien la matinal en un dolorós 4-1. Ja a la tarda, a Lleida Pau Bosch permetria l'entrada del Sant Andreu al Camp d'Esports quan el partit semblava sentenciar amb el 3-0 a l'electrònic i, minuts més tard, a Cornellà, era el defensa de l'Olímpic Kike Alcázar qui desviava un xut des de lluny de Xemi que acabava per despistar Rangel i fer pujar el momentani 2-1 al marcador del Nou Municipal.

17 partits sense guanyar a domicili. És la pèssima ratxa que arrossega l'Elche Ilicitano, que és de llarg el pitjor visitant del grup 3 de Segona Divisió B. Amb només 2 punts de 45 possibles sumats, els de Vicente Mir fa 11 mesos que no guanyen lluny del seu terreny de joc. Enguany, tan sols han aconseguit sumar algun punt en els seus desplaçaments a Saragossa (3-3) i a Elda (0-0). A més, des del darrer mes de desembre els franjaverda han jugat set partits com a visitants amb un balanç de set derrotes però, sobretot, el més preocupant és que cinc d'aquests set partits els han perdut per 3 gols de diferència. Curiosament, el baix rendiment com a visitant no és exclusiu d'aquesta temporada: el passat curs el filial il·licità tan sols va guanyar tres partits a domicili, dos dels quals van ser al mes d'agost i setembre, respectivament. Fins al mes d'abril de 2014, a Olot (0-4), l'Elche no va tornar a guanyar a domicili... i aquesta és la seva darrera victòria lluny d'Elx.

183 minuts en inferioritat numèrica. Dos partits complets, per fer-nos a la idea, és el que ha jugat el Centre d'Esports l'Hospitalet aquesta temporada amb un home menys que el rival. I això que l'expulsió de Rubén Alcaraz diumenge passat a Alcoi és tot just la quarta d'un jugador riberenc aquesta temporada, després de la de Valentín a Sant Adrià, la de Luque a Torrent i la de Craviotto només començar el partit a l'Estadi contra l'Atlètic Balears. Amb els 22 minuts de diumenge, l'Hospi ja és el segon equip del grup que ha jugat més temps en inferioritat, només superat per un Elche Ilicitano que amb sis vermelles en 29 jornades acumula 245 minuts amb un home menys. Sobta, d'altra banda, que els equips amb més expulsions rebudes (Olot i Reus, amb 9), no vagin massa més enllà dels 100 minuts en inferioritat: els garrotxins n'acumulen 115 i els roig-i-negres, 131.

11 punts treu el Nàstic al cinquè classificat, l'Hércules de Alicante. Aquesta distància és la més àmplia entre el líder i el primer equip que quedaria fora de les eliminatòries d'ascens en les 29 jornades disputades, i també la més gran des de la jornada 19 de la passada temporada, quan la UE Llagostera va tancar la primera volta en primer lloc amb 42 punts, tot just 12 més que l'Elche Ilicitano, precisament el rival davant del qual va tancar la primera part de la Lliga amb un empat (2-2) al Martínez Valero. No ha estat massa habitual en els darrers anys veure diferències superiors a la desena de punts a aquestes alçades de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada