Etiquetes

6/2/15

La batalla de Montigalà | CF Badalona - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

CF BADALONA - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 8 de febrer - 12:00 hores | Camp Municipal de Badalona
Jornada 24 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Badalona: Marcos, Álvaro Vega, Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Toni Lao, Raúl Torres, Abraham, Edu Silva i Marc Mas.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, José Rodríguez, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, Morgado, David Haro i Joel.

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó).

A vegades no calen projectes faraònics i ambiciosos per rendir i il·lusionar l'afició. Ho estan demostrant enguany el Badalona i l'Hospi, que amb quatre canyes (amb carinyo), són el quart i tercer millor català al grup 3 de Segona Divisió B. Amb dinàmiques diferents, és cert, però amb punts en comú que a dia d'avui els situen en una situació envejable respecte a d'altres equips amb més possibles econòmics i esportius que, de moment, no satisfan les expectatives creades l'estiu passat. Diumenge, escapulats i riberencs creuaran els seus destins en una jornada farcida de duels directes que poden catapultar el guanyador a una posició elevadíssima. Un triomf local deixaria els de Manolo González a només un punt de l'Hospi; una victòria de l'Hospi el situaria, segur, en zona de playoff d'ascens a la Lliga Adelante. I un empat... doncs no ens enganyem, fa pinta que un empat tampoc no treuria la gana a cap dels dos equips un cop finalitzat el partit. Però com sempre, serà qüestió de sortir a guanyar i per a qualsevol visitant, vèncer el Badalona implica suar sang. Com a mínim.

Serà una batalla perquè com si fos un reality show televisat, els partits a Montigalà es viuen a flor de pell. A manca de noms, Manolo González ha sabut configurar una plantilla d'homes, a l'estil del que ha aconseguit travar l'Hospi amb el pas de les jornades. I és que recordem, badalonins i hospitalencs són els dos equips que menys peces mantenen respecte la passada temporada. A més, a favor del Badalona hi juguen les dimensions de Montigalà (com hi jugaven les de Pomar); camp petit, públic proper al camp i màxima intensitat durant 90 minuts. I una dada a destacar: en dos anys Manolo González només ha perdut tres partits per més d'un gol a càrrec de la Montañesa i el Badalona; traducció: competitivitat màxima fins el darrer segon. Examen complicat el que se li presenta a l'Hospi aquest diumenge davant d'un rival que ha recuperat sensacions i que, a més, s'ha reforçat (com tothom) en aquest mercat d'hivern.

Els del Barcelonès Nord han fet quatre incorporacions, totes elles en la parcel·la ofensiva (Kevin, Marc Mas, Edu Silva i Xavi Ferrón). Han marxat Manu Balda, Matamala i Pineda en un mes de gener força positiu, en què el Badalona ha aconseguit distanciar-se de la zona de perill. Una única derrota en els últims cinc partits ha situat el Badalona en una còmoda setena plaça i a 12 punts de la barrera psicològica dels 45 punts, objectiu primordial dels de Manolo González aquesta temporada. Kevin Gissi i Joan Grasa són, en principi, les úniques dues baixes amb què comptarà el tècnic gallec de cara a demà passat: el davanter suís encara no té el trànsfer internacional i encara no pot debutar amb el Badalona mentre que Grasa va lesionar-se de gravetat el passat mes de setembre i és baixa de llarga durada. 

Pel que fa a l'Hospi, l'equip ha treballat a ple rendiment des de dimarts per mirar de sumar el tercer triomf seguit a la Lliga i segon a domicili. La victòria per 1-2 a Vila-real, patida i treballada, va elevar la moral a un bloc en dinàmica positiva i que tot i ser conscient de com d'especial són les condicions del partit de demà passat a Badalona es mostra confiat de poder tornar a l'Hospitalet amb quelcom de positiu. Partit diferent que condicionarà l'onze inicial d'un Hospi que no podrà comptar amb Peque, sancionat amb un partit després de veure la cinquena groga a Vila-real. El seu substitut serà José Rodríguez, que només ha estat titular en dos partits aquesta temporada. D'altra banda, Kiko Ramírez tampoc no podrà comptar ni amb Álex Barrera, que arrossega problemes de pubis ni amb José Ángel Bueno, que continua lesionat i que podria tornar a la normalitat la setmana vinent si manté la seva evolució. Així les coses, sembla factible que Nacho López pugui entrar a la convocatòria com a únic jugador de tall defensiu disponible a banda dels titulars; l'entrada de Boris Garrós, en canvi, restarà a la voluntat d'un Kiko Ramírez que sap de les complicacions del rival però que confia en el treball de l'equip per mantenir la ratxa de nou partits invicte d'aquest Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada