Etiquetes

19/2/15

Futbol Base | Prèvia, 21 i 22 de febrer

Després de l'aturada forçada per Carnestoltes (caldria veure si la vaga s'hagués celebrat en un cap de setmana normal) els equips del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet tornen a l'activitat i a la competició per encetar un període de sis setmanes abans de la darrera aturada de la temporada amb motiu de la Setmana Santa. Moment, doncs, per començar a dibuixar els objectius un cop superat l'equador de la Lliga per a tots els equips de la cadena de filials riberenca. Novament, serà un cap de setmana important per al Juvenil A, que després de vèncer fa dues setmanes a Sitges (2-4) rebrà l'EF Mataró (dissabte, 16:15 hores) en un altre duel vital per escapar de la zona vermella. Debut de Jordi Galera com a entrenador a l'Estadi i oportunitat d'or per obrir escletxa respecte a un rival directe; a l'anada, mataronins i hospitalencs van acabar empatats a dos gols de manera que l'average particular també està en joc aquest dissabte.

14 dels 21 equips jugaran el seu partit en dissabte; el més matiner serà el Benjamí C, que es desplaça fins al Barri Centre per rendir visita al Sant Joan Despí B (dissabte, 10:15). Després del primer empat de la temporada i d'una aturada llarga, els nois de Rubén Díaz ja tenen ganes de tornar a vestir-se de curt i mirar de retrobar-se amb la victòria. Mitja hora més tard (10:45) serà l'Aleví F d'Alberto Pino que també salti a la gespa per disputar el seu partit; ho farà al camp de l'Energia, on l'espera un Sants D que mirarà de venjar el 7-1 que va encaixar a la primera volta a l'Estadi. Més necessària és la victòria de l'Infantil D, que de la mà de Dani Giménez buscarà continuar la reacció al camp d'una EF Gavà B que tot i ocupar la vuitena posició només avantatja l'Hospi en 5 punts. Els riberencs busquen fugir de la zona baixa i aquest dissabte (15:45, Can Torelló) disposaran d'una nova opció per seguir creient en la permanència.

També voldrà créixer el Cadet A, que dissabte (17:00 hores) juga al camp del Santboià amb l'objectiu clar de sumar tres punts que aportin encara més tranquil·litat en una temporada complicada per als de David Sánchez, per culpa de les lesions i els problemes que ha patit l'equip fins ara. Per diumenge al matí quedarà, per exemple, un nou partit del Cadet B de Javier Jové, que buscarà la dissetena victòria del curs. El seu rival serà el Catalònia C, que al partit de la primera volta va perdre per 2-4 i que visitarà els riberencs a partir de les 12 del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada