Etiquetes

24/2/15

#2bg3 | Xifres i lletres, 26a jornada

73 targetes grogues van mostrar els àrbitres en aquesta 26a jornada al grup 3 de Segona Divisió B. Rècord de la temporada, tot superant les 71 de fa dues jornades. I és que, per algun motiu que se'ns escapa, la tensió ha anat en augment en els darrers partits fins al punt que les tres últimes jornades se situen en el top 5 del curs pel que fa a número de targetes. Fins a 12 grogues es van veure a l'Espanyol B-Mallorca B i onze, més dues vermelles de propina, al Mestalla-Sant Andreu. I és que en contre del que un pugui pensar, els filials de #2bg3 'rasquen': tres dels sis equips més amonestats són filials (Zaragoza B, Mallorca B i Mestalla). Quant a líders, l'Huracán és l'equip que més grogues ha vist (99) i el Lleida Esportiu, de llarg, el que menys (56).

2 anys i 19 dies feia que a la UE Sant Andreu no li xiulaven un penal a favor lluny del Narcís Sala. Diumenge a Paterna, el murcià Navarro Fuentes li va concedir l'oportunitat a Ton Alcover passada la mitja hora de partit contra el Mestalla; Jaume Doménech li va endevinar la intenció però el migcampista quadribarrat va recollir el rebuig per enviar-lo al fons de la xarxa i fer el seu segon gol en dues jornades. Segons les nostres anotacions, el darrer penal que li havien xiulat al Sant Andreu a domicili va ser el 3 de febrer de 2013, al camp del Villarreal B: al minut 67 Édgar Hernández (ara al Reus) retallava distàncies en un partit que acabaria empatat a dos gols.

4 penals dels últims cinc que li han llançat. Xifra espectacular per a Jaume Doménech, porter titular del València Mestalla, que diumenge aconseguia aturar-li una nova pena màxima a Ton Alcover (Sant Andreu), tot i que el futbolista quadribarrat aconseguiria enviar el rebuig al fons de la xarxa. El porter valencianista s'ha convertit en un autèntic especialista: la temporada passada ja va salvar els tres últims penals que li van xutar: Mata (Lleida Esportiu), Larios i Granell (Prat). Enguany, ja li havia aturat un penal a Jesús Tamayo a l'Ilicitano-Mestalla de la 5a jornada. Només Àlex Cortell (Olímpic) ha pogut batre el d'Almenara des dels onze metres. Sembla que a Diego Alves, porter del Primer Equip, li ha sortit competència; sense anar més lluny, Jaume ja va protagonitzar un recital l'estiu passat en un partit de pretemporada amb el Primer Equip al Perú, quan va aturar 4 penes màximes en una tanda.

250 partits. És la xifra que van assolir dissabte dos futbolistes del grup 3 de Segona Divisió que van córrer una sort ben diferent amb els seus equips. Chupe (Lleida Esportiu) va arribar a aquesta xifra en un partit rodó: el seu equip va guanyar l'onzè partit del curs al Camp d'Esports, se situa a només un punt del Nàstic i, a més, va aconseguir el segon gol blau, que servia per lligar la victòria davant l'Ilicitano. El Lleida Esportiu és el cinquè club de Jonathan Álvarez Fernández a Segona B: anteriorment havia defensat les samarretes de Rayo Vallecano, Celta B, Leganés i Real Unión, on ja va estar sota les ordres d'Idiákez. Menys positiu serà el record del partit 250 per a Rubén Canelada, sempre incansable al lateral esquerre d'Espanyol B, Gramenet, Sant Andreu i, actualment, Olot. El futbolista barceloní va veure com el seu equip perdía per 0-2 davant l'Olímpic i s'allunya de la zona de privilegi després de la segona derrota seguida.

7 dels nou entrenadors que han agafat un equip a #2bg3 han debutat amb un resultat positiu. Només Rubén García (Sant Andreu) i Toni Aparicio (Eldense) van perdre en la seva estrena; la resta, sis victòries i un empat. La iguala la va protagonitzar diumenge Miguel Álvarez, que va estrenar-se a la banqueta del Sant Andreu amb un empat èpic, jugant mitja hora amb 10 homes i mitja hora més amb 9, al camp del Mestalla (1-1). Millor sort va córrer Carlos Sempere, que també s'estrenava a la banqueta de l'Alcoyano i a qui un gol de Javi Rubio va donar el primer triomf en vuit jornades. En aquest cas, el tòpic es compleix en 2 de cada 3 casos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada