Íñigo, Joel, Borja, Pelegrí (Mario, 46'), Arnau, David, Gallar, Maestre, Óscar Muñoz, Boniquet (Xemi, 60') i Enric (Isra, 87').

REAL ZARAGOZA B: Víctor, Marc Vales, Gil, Guti, Raúl Goni, Santigosa, Lafita (Lasure, 67'), Carlos Javier, Esteve, Ortí (Diego Suárez, 29') i Kilian (Isuardi, 74').

Gols: 0-1 Sergio Gil (28'); 1-1 Óscar Muñoz (33'); 2-1 Gallar (74').

Àrbitre:
Víctor Pérez Peraza (Tenerife). Ha amonestat els locals Pelegrí (25'), Joel (56') i Arnau (85') i els visitants Sergio Gil (42'), Carlos Javier (77') i Santigosa (89'). Ha expulsat el segon entrenador del Zaragoza B Raúl Jardiel amb vermella directa (42').

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 500 espectadors. Tarda freda, sense pluja. Al Cornellà, Segovia i Rafa han completat la convocatòria; al Zaragoza B ho han fet Sergio Sanz i Bonilla.

La Unió Esportiva Cornellà ha sumat aquest dissabte un triomf vital en la seva lluita per la permanència. Els de Jordi Roger han fet valer la seva dinàmica positiva al Nou Municipal per capgirar un marcador advers, el gol amb què el Zaragoza B s'havia avançat abans d'arribar a la mitja hora de partit. Encontre intens i travat i amb una actuació polèmica de Pérez Peraza, àrbitre del partit, que ha perjudicat els interessos del filial aragonès. De fet, als de Láinez tot els ha sortit a l'inrevés: han protestat un penal a favor no xiulat, una expulsió que s'ha convertit en groga en l'acció de la lesió de Jorge Ortí i la lesió de gravetat del davanter aragonès, que acabava de sortir d'una greu lesió de lligaments encreuats i que ha tornat a caure lesionat, tot patint el mateix tipus de lesió. A més, els saragossans veuen com un rival directe en la lluita per la permanència agafa distància i, de postres, li guanya l'average particular (5-3 per als verds).

I això que el Zaragiza B havia entrat bé en el partit davant d'un Cornellà espès: Jorge Ortí (5') i Kilian Grant (17') han estat els primers a provat fortuna però deixaven clar que encara havien d'afinar la punteria. Igual que Enric Gallego, que pocs minuts després ha estat a punt de connectar amb el cap un servei de falta ben executat per Joel (24'). Tres minuts després arribava l'acció polèmica del partit: marxava sol Jorge Ortí i Pelegrí el caçava per darrere en una falta duríssima; Pérez Peraza mostrava la groga al central del Cornellà i Ortí havia d'abandonar el camp en llitera, greument lesionat. El cop psicològic el feia menys colpidor Sergio Gil, que executava la falta de forma magistral amb la col·laboració de la tanca defensiva verda (27'). Els aragonesos s'avançaven al marcador, però l'alegria no els duraria massa; cinc minuts després Óscar Muñoz afusellava Víctor Ruiz després de rebre una passada llarga i que no s'ho pensés dos cops per colpejar l'esfèrica (33'). Una falta picada per Álex Gallar (39') seria l'única ocasió destacable fins el final de la primera meitat abans que el partit s'escalfés per dues mans no assenyalades a favor del filial i de l'expulsió d'un membre de la banqueta aragonesa.

A la represa (amb l'entrada de Mario per Xavi Pelegrí al Cornellà), els ànims es refredarien i, d'alguna manera, el partit respondria amb una dinàmica de ritme decreixent. Poques ocasions tot i els intents locals de fer el segon gol. Gallar ha estat a punt de culminar una jugada de pissarra a la sortida d'un córner però ha acabat rematant als núvols (54') i el mateix futbolista ha perdonat el segon minuts més tard en una rematada de cap on el més fàcil era marcar (66'). Just resulta dir, també, que el Zaragoza B ha gaudit d'un parell d'accions per tornar a avançar-se a l'electrònic: Goni havia rematat fora una falta picada per Lafita (57') i Kilian ha provat sort des de llarga distància (63')., Al final el premi l'han obtingut els de Jordi Roger en l'acció menys esperada, en una centrada lateral que Gallar ha rematat en primera instància i que ha acabat al fons de la xarxa després de tocar en Goni (74'). Amb un quart d'hora pel final els rols estaven clars: el Zaragoza B s'ha llançat a la recerca del gol de l'empat ja amb Lasure i Jaime Isuardi sobre el camp i el Cornellà ha gaudit sortint a la contra, però ni Arnau ni David han tingut l'encert suficient per matar el partit abans d'un temps d'afegit que ha vorejat els cinc minuts.