Etiquetes

17/12/14

Torneu a competir | C Atlético de Madrid - CE l'Hospitalet (dijous, 20:00)

Coll amunt. I som positius. L'eliminatòria de 1/16 de Copa del Rei contra l'Atlético de Madrid està més que complicada per a un Hospi que visitarà demà l'Estadio Vicente Calderón per primer cop en la seva història. L'únic objectiu serà mirar de repetir la imatge que els riberencs van oferir al partit d'anada, on van aguantar l'empat més d'una hora davant l'actual sotscampió d'Europa, tot plantant cara davant d'un equip infinitament superior. El 0-3 final marca un partit de tornada enverinat, ja que l'Atlético de Madrid tornarà a plantar un onze de garanties, en principi amb només un parell de futbolistes del filial i, sobretot, amb l'ADN competitiu que caracteritza els equips del 'Cholo' Simeone. Així, caldrà que l'Hospi torni a estar al 150% per plantar cara a un equip que després de perdre diumenge a la Lliga davant el Villarreal (0-1) voldrà donar una última alegria a la seva afició després d'un brillant 2014. Complicació extra per un Hospi que està més pendent del partit de diumenge a Torrent i que, ara sí, es pren més que mai la tornada contra l'Atlético com un premi, sense que això impliqui una relaxació que pot ser contraproduent.

I és que la història recent de l'Hospi registra el funest precedent del 9-0 al Camp Nou (desembre de 2011), una golejada en contra, també a la tornada dels 1/16 de Copa, que va coincidir amb l'inici de la davallada de l'Hospi de Jordi Vinyals, que va passar de viure instal·lat en zona noble a sortir del playoff a finals de curs. No repetir la imatge destensionada d'aquella nit de desembre és l'objectiu principal d'un Hospi que aquest dimecres ha realitzat el seu darrer entrenament abans de viatjar demà mateix en avió cap a Madrid. Una sessió de la qual no han participat ni David Haro ni Nano, tots dos per lesió; en el cas del davanter canari, ja es troba a Tenerife per continuar amb el seu procés de recuperació, situació que ha aprofitat per visitar els seus companys del CD Tenerife en un dels seus entrenaments. Tots dos seran baixa segura de cara al partit de Madrid; Nano es quedarà a les Canàries però en principi Haro viatjarà amb la resta de companys per fer pinya i gaudir de l'experiència. Igual que ho farà Iván Hammouch en el que podria ser darrer desplaçament com a futbolista del CE l'Hospitalet, ja que el capità i alhora secretari tècnic té força números de retirar-se amb l'arribada de l'any nou.

Kiko Ramírez insistia aquest dimecres en la prioritat del partit de Lliga contra Huracán diumenge vinent alhora de configurar l'onze inicial que saltarà demà a la gespa del Calderón, ja que després del partit contra l'Eldense alguns jugadors com Miguel Ángel Luque van acabar amb molèsties i d'altres com Carril o Vivi ni tan sols van participar. Així, de les poques coses segures tindrem la titularitat de Carlos Craviotto (Oliver va jugar l'anada a l'Estadi), que Iu Ranera comptarà probablement amb els primers minuts oficials com a jugador de l'Hospi i la titularitat de Rubén Alcaraz, que diumenge es perdrà el partit d'Huracán per sanció. Tres quarts del mateix pot passar a l'Atlético de Madrid, que aquest matí també ha fet el seu darrer entrenament abans del partit de demà i que ha ofert una convocatòria amb fins a sis jugadors del filial, dos dels quals (Iván López i Lucas Hernández) es perfilen com a titulars (Lucas ja va jugar el partit d'anada a l'Hospitalet).

En aquest sentit, tal com passa a l'Hospi, Simeone otorgarà la titularitat al migcampista Koke i al davanter croat Mario Mandžukić, que per sanció no jugaran el partit de Lliga de diumenge a Bilbao. Així les coses, les novetats respecte al partit d'anada són les baixes de Cerci i de Griezmann: l'italià queia lesionat en l'entrenament d'aquest dimecres mentre que el davanter francès ocuparà el lloc de Mandžukić al San Mamés Barria i queda descartat per decisió tècnica. Com a l'anada, Simeone ha reivindicat aquesta eliminatòria com una oportunitat per als jugadors menys habitual de posar-li les coses complicades en un any on els matalassers, tot i ser a set punts del Madrid a la Lliga, tornen a aspirar als tres títols tal com van fer el curs passat. La gran incògnita del partit serà veure quina és la resposta del públic després del 0-3 de l'anada però, sobretot, després de totes les reaccions arran de la mort de l'aficionat del Deportivo ara fa dues setmanes i mitja.

CLUB ATLÉTICO DE MADRID - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dijous, 18 de desembre - 20:00 hores - Estadio Vicente Calderón
Partit de tornada dels 1/16 de final - Copa del Rei

Possible onze de l'Atlético: Oblak, Gámez, Iván Pérez, Giménez, Lucas Hernández, Saúl, Mario Suárez, Koke, "Cebolla" Rodríguez, Raúl Jiménez i Mandžukić.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, José Rodríguez, Aleix, Alcaraz, Álex, Bueno, Rubén Carreras, Canario i Joel.

Àrbitre: Mario Melero López (Andalusia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada