Etiquetes

14/12/14

#2bg3 | Resum de la 17a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Idees
Imatge: Hércules CF
16 gols s'han marcat en la tercera jornada menys golejadora del que portem de Lliga a #2bg3. Tres empats a zero, tres dobles dònuts entre els quals hi ha el duel entre els dos primers classificats, entre un Hércules que roman líder tot i no arrencar al Rico Pérez (3 victòries en 9 partits) i un Espanyol B que es manté segon tot i encadenar la setena sortida sense guanyar. Hércules 0-0 Espanyol B (Crònica Hércules / Crònica Espanyol B). Tercer en discòrdia és ara un Nàstic que retorna a la zona noble de la classificació gràcies, en part, a l'estrena golejadora de Pablo Marí contra l'Olímpic. El segon gol consecutiu de Marcos a casa ha tancat marcador contra un Olímpic que segueix sense lligar dos triomfs seguits però que es manté lluny dels cinc llocs calents. Nàstic 2-0 Olímpic (Crònica Nàstic / Crònica Olímpic). Completa la zona de privilegi l'Huracán, que aquesta tarda ha derrotat el Sant Andreu a domicili i es manté invicte i intacte amb Seligrat com a tècnic. Sant Andreu 0-2 Huracán (Crònica Blog).

Els valencians i els grana entren entre els quatre primers gràcies a les ensopegades de Lleida Esportiu i Reus Deportiu, que s'enfrontaran diumenge a Reus. Els d'Idiákez han perdut el segon partit de la temporada al Camp d'Esports davant l'Olot. Gols de Germán i Uri Santos que donen als garrotxins el segon triomf seguit a domicili i els manté sense perdre des de l'arribada de Rodri (7 punts de 9 possibles). Lleida Esportiu 0-2 Olot (Crònica Lleida Esportiu / Crònica Olot). Per la seva banda, el Reus Deportiu queia derrotat al Collao per culpa d'un gol de Rubén Ramos, que eleva l'Alcoyano d'Óscar Cano a les portes de la zona de playoff després d'una reacció magnífica després del "ridícul d'octubre" al camp de l'Hospi. Quatre setmanes després, els de Natxo González cauen d'entre els quatre primeres. Alcoyano 1-0 Reus Deportiu (Crònica Alcoyano / Crònica Reus). Els qui no han fet el pas han estat Badalona i Mallorca B, que han protagonitzat el segon doble dònut de la jornada i amplien les seves males dinàmiques: els escapulats han guanyat un dels últims set partits i el filial d'Olaizola ja fa cinc partits que no guanya i 334 minuts que no marca. Badalona 0-0 Mallorca B (Crònica Badalona / Crònica Mallorca).

Imatge: València CF
Per sota, l'Eldense és nou cuer després de perdre a l'Hospitalet. L'Hospitalet 2-0 Eldense (Crònica Blog). Els d'Aparicio tanquen la Lliga per culpa de l'empat sense gols entre l'Atlètic i el Zaragoza B. Els partits de balearicos i aragonesos havien vist 101 gols (més de tres per partit) però avui a San Malferit s'han hagut de conformar amb un repartiment de punts que deixa tots dos conjunts ancorats en zona de descens. Atlètic 0-0 Zaragoza B (Crònica Atlètic / Crònica Zaragoza). Sumen 17 punts, igual que un Ilicitano que ha tornat golejat de Vila-real i que ha sumat la seva tercera derrota consecutiva. Els de Mir han perdut per 4-0 a mans d'un Villarreal B que cada jornada mira més amunt i que ha vist el seu jugador franquícia, Nahuel, fer el primer doblet del curs. Villarreal B 4-0 Ilicitano (Crònica Villarreal / Crònica Ilicitano). Un altre filial que respira és el Mestalla, que s'ha sobreposat a un gol inicial d'Óscar Muñoz (sisè del curs) per acabar capgirant al final un 0-1 advers gràcies a Nacho Gil i Dani Ramírez. Set partits sense guanyar pel Cornellà de Jordi Roger, que es mantenen fora del descens directe gràcies a les ensopegades dels perseguidors. Mestalla 2-1 Cornellà (Crònica Mestalla / Crònica Cornellà).

Atlètic 0-0 Zaragoza B
Badalona 0-0 Mallorca B
HOSPI 2-0 Eldense

Via, Alcaraz
Mestalla 2-1 Cornellà 
Nacho Gil, Dani Ramírez / Óscar Muñoz
Nàstic 2-0 Olímpic
 
Pablo Marí, Marcos
Villarreal B 4-0 Ilicitano

Nahuel (2), Fran Sol, Cubillas
Alcoyano 1-0 Reus Deportiu
Rubén Ramos
Lleida Esportiu 0-2 Olot
Germán, Uri
Sant Andreu 0-2 Huracán
San Julián, Pablo Vidal
Hércules 0-0 Espanyol B

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 15:45 | Ilicitano-Nàstic
Dissabte, 16:30 | Olímpic-Sant Andreu
Dissabte, 17:00 | Eldense-Badalona
Dissabte, 18:00 | Espanyol B-Mestalla
Dissabte, 18:00 | Villarreal B-Olot
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B-Hércules
Diumenge, 12:00 | Huracán-L'HOSPITALET
Diumenge, 12:00 | Mallorca B-Atlètic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu-Lleida Esportiu
Diumenge, 17:00 | Cornellà-Alcoyano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada