Etiquetes

23/12/14

L'últim partit del Tronchi

En castellano | Un dels dos fisios del Centre d'Esports l'Hospitalet va viure diumenge a l'estadi de San Gregorio, a Torrent, el seu darrer partit amb l'equip. Dos anys i mig després d'arribar, Carlos Enrique Sanz deixa l'Hospi per emprendre una nova aventura, ja que marxa a viure a França. Nascut a Guadalajara (fa alguns anys), el Carlos ha compartit les tasques com a fisioterapeuta de l'equip amb el seu company Oriol Balañá, habituals l'un o l'altre en els nombrosos desplaçaments que ha fet l'Hospi en aquest període de temps. Durant aquests dos anys i mig, el fins ara fisio de l'Hospi ha pogut viure moments històrics com la consecució del títol de Lliga de la temporada 2012-2013, les eliminatòries per l'ascens davant el Tenerife, l'Eibar o el Leganés, amb les dues fases d'ascens corresponents i l'última eliminatòria de la Copa del Rei que l'Hospi va jugar contra l'Atlético de Madrid.

Ahir, tot just després del partit que va jugar l'equip al camp de l'Huracán, Carlos Enrique Sanz s'acomiadava de tota la família de l'Hospi amb un missatge a Facebook: "Dos temporadas y media después, hoy ha sido mi último partido con el CE L'HOSPITALET (Huracán Valencia 1 Hospi 1, gran punto en un campo difícil). Dar las gracias a toda la familia del Hospi y a todos los compañeros que he tenido en este club, fisio, preparadores físicos, doctor, jugadores, místers, delegado, preparadores de porteros... Joder, cada día he ido a trabajar con una sonrisa gracias a vosotros!! Espero en un futuro seguir aportando mi granito de arena a este gran deporte. Muchas gracias de corazón... Y VIVA EL FÚTBOL!!!!!"

I és que tota experiència, el Carlos es queda amb el fet de "conèixer tanta bona gent i poder compartir tanta estona amb ells, des d'entrenaments fins a llargs viatges pel Llevant i, en especial, els viatges dels playoffs, molt emocionants". Han estat dos anys i mig que han coincidit amb alguns dels moments esportius més intensos de la història del Centre d'Esports l'Hospitalet; de totes les imatges n'hi ha una que el Carlos manté especialment gravada a la ment: "el gol de Pirulo al Cádiz: tots vam començar a córrer per tot arreu". A banda d'aquest moment, Sanz també destaca el dia que li van dir que entraria a l'Hospi i el seu primer entrenament amb el Primer Equip.

"Vaig arribar amb ben poca experiència professional al món del futbol i tot aquest temps m'ha ajudat a madurar com a professional i a gestionar millor les lesions i l'estat d'ànim dels jugadors (un factor que considero súper important". En aquesta línia, el fins ara físio de l'Hospi reconeix que els pitjors moments en l'àmbit de treball són quan veu que un jugador no avança o no acaba de tenir continuïtat a l'equip per culpa de les lesions; quant al capítol esportiu, però, el Carlos té clar "que veure un 2-0 al minut 7 a Ipurua" a l'anada de l'eliminatòria per l'ascens el 2013 va ser un "pal molt dur". Després de dues temporades i mitja, marxa un nou seguidor del CE l'Hospitalet: "desitjo a l'Hospi tota la sort del món per aquesta temporada i la propera i que, tant de bo, assoleixi l'ascens a Segona Divisió". Desitjos recíprocs: agraït pel tracte al llarg d'aquest temps, esperem que la nova aventura sigui el més fructífera possible. Molta sort, Carlos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada