Etiquetes

10/8/10

El Terrassa, nova pedra de toc | CE L'Hospitalet - Terrassa FC (dimecres, 18:00 hores)

El Centre d'Esports l'Hospitalet d'Ángel Pedraza rebrà el Terrassa a l'Estadi, demà dimecres a partir de les sis de la tarda en el que serà el tercer partit de la pretemporada. Després d'empat al camp del Masnou (1-1) i de vèncer el Castelldefels dissabte passat (2-0), els riberencs segueixen avançant en la seva preparació de cara a l'inici de la lliga i de la Copa del Rei i tindran al seu davant un rival més dur que no pas els maresmencs i els grocs, i és que el Terrassa de Miquel Olmo surt, a priori, com un dels grans favorits per assolir una de les quatre places que dóna accés a la fase d'ascens a Segona B, categoria que els egarencs van perdre la passada temporada. Serà doncs, una nova oportunitat per seguir esmolant les eines abans d'encarar els partits davant el Girona FC i el Vilanova, últims rivals abans del debut coper.

Els duels entre egarencs i riberencs han estat una constant en els darrers anys en competició regular, amb partits especialment recordats com aquell 1-5 que ens va deixar fora del play-off l'any que Lluís Pujol dirigia l'Hospi, o la golejada per 6-1 (davant un Terrassa campió) que va suposar la salvació del quadre riberenc, aleshores dirigit per Ramon Moya. Els anys daurats dels vallesans han quedat enrere després de la delicada situació institucional i econòmica que han atrevssat els darrers anys i que han acabat amb els egarencs a Tercera Divisió. Tot i això, des de Terrassa s'han proposat retornar l'equip al futbol de bronze formant una plantilla nova de trinca amb jugadors prou coneguts de l'afició de l'Hospi com Sergio Montero, David Andreu o Siscu, i amb homes contrastats com Pep Arau, Xavi Molist o l'ex Sporting Maonès, Libo. Vímets prou consistents com per ser a l'alçada d'Espanyol B i Reus i aspirar al més alt de la classificació.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva que Hospi i Terrassa no es veuran les cares a la lliga: cal remuntar-se a la pretemporada 2008-09 per trobar el darrer precedent entre tots dos equips: aquell 26 de juliol de 2008, riberencs i egarencs van empatar a dos gols a l'Estad (Dani Morales -2- / Morillo i Iván Boniquet. Aquest serà el cinquè amistós de la pretemporada pel Terrassa, que fins ara ha guanyat dos partits (dissabte a Vic per 0-2 i diumenge, a casa, contra el Granollers per 2-1) i n'ha perdut dos més (4-0 a Sabadell i 1-2 davant el Santboià). Un amistós per començar a perfilar quins jugadors a prova poden continuar sota la disciplina d'Olmo i quins s'hauran de buscar un nou equip.

Per la seva banda, l'Hospi canviarà la rutina d'entrenaments setmanals i partit al cap de setmana per jugar dos encontres en 4 dies (demà contra el Terrassa i diumenge a Riudarenes contra el Girona). Dos bons rivals per seguir treballant i continuar amb la millora que l'equip va mostrar dissabte passat davant el Castelldefels, partit en què tan sols la manca d'encert dels riberencs i l'encert del porter visitant va evitar un resultat ampli. Serà una altra oportunitat per veure l'adaptació de les noves incorporacions a l'equip, a mesura que el nivell dels rivals també augmenta partit rere partit. Veurem, a més, si Manel i Cristian Gómez tornen a tenir minuts davant els egarencs i si serà Craviotto o Dani Planchería qui defensi la porteria de l'Hospi després que el lleidatà i el barceloní hagin disputat un partit cadascú.

En un altre ordre de coses, Lhesport.cat va confirmar ahir algunes novetats al respecte de les properes cites de l'Hospi. La principal, és que els de Pedraza rebran el CD Dénia a la Copa del Rei el dimarts 24 d'agost, probablement a dos quarts de nou del vespre. D'aquesta manera, tant els riberencs com els alacantins tindran un dia més per preparar el debut a la lliga davant Badalona i Atlètic Balears, respectivament. Aquesta decisió provoca que el darrer amistós que l'Hospi havia de disputar davant el Vilanova s'avanci 24 hores i es jugui, finalment, divendres 20 d'agost a les 7 de la tarda. Per la seva banda, el partit del proper diumenge al camp del Riudarenes sembla que finalment es jugarà a dos quarts de set de la tarda, tot i que la web oficial del Girona FC apuntava les sis de la tarda com a hora de l'enfrontament entre els d'Agné i els de Pedraza.

Finalment, us fem saber que el blog romandrà aturat uns quants dies -pocs- per vacances, de manera que us remetem al Twitter del Blog de l'Hospi i a LHesport.cat per mantenir-vos informats sobre l'actualitat de l'equip.

1 comentari:

  1. Hospi 2- 0 Terrassa excelente partido del Hospi , baño terrible al Terrassa. Goles de Martinez y golazo de Cirio

    ResponElimina