Etiquetes

7/8/10

Un nou test | CE L'Hospitalet - UE Castelldefels (dissabte, 19:00 hores)

L'Hospi afrontarà aquesta mateixa tarda el seu segon partit amistós com a preparació de l'inici de la lliga i de la Copa del Rei d'aquesta temporada. Set dies després de l'empat a un gol al camp del Masnou, els d'Ángel Pedraza reben la Unió Esportiva Castelldefels, equip de Tercera Divisió, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet (19:00 hores). Els grocs resultaran de ben segur una bona pedra de toc per avaluar l'estat de l'equip després de dues setmanes d'entrenament físic i tàctic; serà la primera oportunitat per tal que els riberencs comencin a dibuixar les línies mestres del que ha de ser el seu joc com a local, les primeres passes per fer de l'Estadi un fortí pràcticament inexpugnable.

Arriba el Castelldefels d'Antonio Escudero, un rival de bon record per l'Hospi, ja que va ser el rival contra el qual es va aconseguir el campionat de lliga el passat 9 de maig al Municipal dels Canyars de la localitat del Baix Llobregat. Serà el segon partit de pretemporada també pel Castelldefels, que dissabte passat va imposar-se a l'Igualada per 3-1 (gols de Gilberto, Vinicius i Cano), un dia abans que els mariners s'estrenin a la cada cop més devaluada Copa Catalunya, en què rebran un Sant Andreu que demà jugarà la final del Torneig dels Històrics davant l'Europa. El Castelldefels, que iniciarà la temporada com l'Hospi, el darrer cap de setmana d'agost, presenta poques novetats respecte la temporada passada; a l'apartat d'altes, hi destaca el retorn de Gilberto (FC Liège) i la incoporació de Joel (Premià), juntament amb 'l'ascens' d'un bon grapat de joves del Juvenil A. Per contra, Fermo, Achille, Gallego o l'exriberenc Javi González conformen les baixes més destacades d'un equip que com dèiem, no presenta massa modificacions i lluitarà per seguir a Tercera Divisió una temporada més i, si pot ser, repetint la tranquil·litat amb què va assolir la permanència l'any passat.

Mentrestant, l'Hospi farà la presentació oficiosa davant la seva afició (a manca d'un partit 'oficial' per presentar els jugadors o d'un trofeu estiuenc que donés una mica més de nivell a aquest tipus d'enfrontaments. Serà l'oportunitat de veure en acció les noves adquisicions de l'Hospi i veure si segueixen acoblant-se al bloc que vol conformar Ángel Pedraza. Caldrà estar atents a les evolucions de Manel Gómez i de Toni Velamazán, que no van ser de la partida dissabte passat al Masnou. Per contra, David Corominas debutarà aquesta pretemporada amb els riberencs després de no participar del primer amistós, un partit en què Sergio Cirio ja es va estrenar com a golejador en aquest Hospi 2010-11.

Un Hospi 2010-11 que encara té una fitxa lliure a la plantilla i que, per exemple, podria ser ocupada pel migcampista Xavi Jiménez, que segons la premsa de Lleida tindria diverses ofertes d'alguns equips catalans de Segona B després de no renovar pels blaus. El que sí es segur és que l'Hospi ha tancat un nou partit de preparació, en aquest cas pel proper dimecres 11 d'agost i també a l'Estadi, amb motiu de la visita del Terrassa FC de Miquel Olmo (Tercera Divisió). Serà el primer dels dos duels que els de Pedraza jugaran la propera setmana, ja que diumenge 15 d'agost es desplaçaran fins a Riudarenes per enfrontar-se al Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada