7/8/10

Seguim millorant | CE L'Hospitalet 2-0 UE Castelldefels

L'Hospi s'ha imposat aquesta tarda per 2-0 a la UE Castelldefels en el segon amistós de preparació de la nova temporada; és la primera victòria dels homes d'Ángel Pedraza aquesta temporada després de l'empat de fa set dies al Masnou. Avui, a l'Estadi, els riberencs s'han mostrat més incisius i han gaudit de més ocasions de gol que no pas dissabte passat; tot i això, la manca d'encert, els pals i les intervencions del porter visitant Planagumà han evitat un resultat més ampli: només Sergio Cirio i Cristian Alfonso han aconseguit marcar abans del descans tot establint el 2-0 que seria, a les postres, definitiu. Primera part millor que no pas la segona, però en definitiva, lleugera millora d'un Hospi que va agafant ritme i rodatge amb el pas dels dies amb l'objectiu d'arribar el més fi possible a la cita copera del proper dia 25 davant el Dénia a l'Estadi.

Els locals han estat els clars dominadors de la primera part, controlant en tot moment la possessió i el ritme del matx i buscant en tot moment la porteria contraria. En aquesta línia, Pitu i Sergio Cirio han tornat a mostrar bones maneres, demostrant una bona adaptació a l'equip. També han sortit d'inici Óscar Álvarez i Rubén García; el migcampista aragonès segueix treballant per integrar-se a l'equip després de ser el darrer en arribar. Avui, els de Pedraza ho han intentat de totes les maneres possibles: en jugades individuals i col·lectives, llançaments de falta, jugades a pilota parada i fins i tot de penal. I és que al minut 23, Cristian Alfonso ha vist com Planagumà li aturava un penal comès sobre ell mateix. Abans, una jugada trenada entre Lobato, Coro i Cirio (6') i dos xuts de falta realment enverinats de Pitu havien posat en alerta la porteria d'un Castelldefels que no rondaria l'àrea de l'Hospi que avui guardava Dani Planchería. Ha estat després d'un servei de cantonada que Amantini ha rematat directament a les mans de Planchería.

Ha estat un miratge, ja que l'Hospi ha seguit creant perill; hi ha hagut temps, però, perquè Amantini veiés la targeta groga de rigor. Al 38', un altre llançament de falta s'estavellava al travesser després de l'execució de David Corominas i només un minut més tard, al 39', Lobato veia com Planagumà li desviava al córner el seu potent xut. Ha estat el preludi del primer gol del partit, obra de Cirio: l'ex pratenc ha recollit una pilota a la frontal de l'àrea, ha etzibat un xut ajustat a la dreta de Planagumà i ha vist com la pilota s'acabava allotjant al fons de la xarxa del Castelldefels després de picar al pal dret. Segon gol de Cirio en dos partit: un altre motiu per guanyar-se el sobrenom de Ciriogol. Quan semblava que els dos equips marxarien al descans amb aquest resultat, el trident atacant d'aquest primer temps tornava a funcionar per situar el 2-0 definitiu: centrada de Coro en banda dreta, Cirio no arriba a rematar i Cristian Alfonso, gairebé sol al segon pal, marcava a plaer.

La segona part ha estat de nou fluixa. El carrussel de canvis i el comprensible descens físic dels jugadors que no havien sortit de refresc ha contribuït a veure uns segons 45 minuts plens d'imprecisions i amb ben poques ocasions de gol: per part de l'Hospi, Jordi Martínez (79') i David Ceballos (85') han provat fortuna des de fora de l'àrea, però s'han trobat amb dues bones intervencions d'Octavi. Per contra, el Castelldefels ho ha intentat amb un Jairo bulliciós que ha tingut un mà a mà amb Planchería (75') i que ha realitzat una assistència perfecta a Michael que amb tota la porteria per ell sol ha enviat l'esfèrica fora (81'). Precisament Michael ha estat una de les 'curiositats' d'aquesta segona part, ja que significava el seu retorn a l'Estadi: recordem que el davanter africà va estar a prova la passada temporada amb l'Hospi -va disputar la final dels Històrics- fins que el cos tècnic va decidir cedir-lo al Vilassar de Mar de Primera Catalana. L'altre alicient ha estat veure les evolucions d'Álex Craviotto, germà del porter de l'Hospi, que està provant amb el club mariner després de jugar la temporada passada al Mollerussa.

Al final, i sense cap mena de temps afegit, el col·legiat assenyalava la fi del partit i es consumava el 2-0 final. De nou, resultat poc important comparat amb les bones sensacions que ha transmès l'equip, especialment al primer temps. Tot i això, queda molt de camí per recórrer, molts aspectes per polir i molt per treballar. La propera oportunitat de seguir millorant la tindran aquest proper dimecres, amb motiu de la visita del Terrassa FC a l'Estadi, en un partit que començarà a les sis de la tarda; serà el tercer partit de pretemporada de l'Hospi i el cinquè pels egarencs, que aquesta temporada lluitaran per retornar a Segona Divisió B.

CE L'HOSPITALET [1a part]: Dani Planchería, Iván Hammouch, Moussa, Óscar Álvarez, Lucas Viale, Rubén García, Corominas, Pitu, Cristian Alfonso, Sergio Cirio i Lobato.
[2a part]:
Dani Planchería, Iván Hammouch (Peque, 59'), Barón, Manu Viale, Lucas Viale (Moussa, 72'), Toni Velamazán, Corominas (Cristian Alfonso, 72'), Pitu (Ceballos, 59'), Eloi Fontanella, Jordi Martínez i Lobato (Sergio Cirio, 72').

UE CASTELLDEFELS [1a part]: Planagumà, Lavilla, Amantini, Óscar, Pablo Leal, Alberto, Jorge Sánchez, Albert, Cano, Uri i Edgar Doblas.
[2a part]: Octavi, Alberto García, Sergio Navarro, Gilberto, Kevin, Jorge Sánchez (Michael, 63'), Albert (Jairo, 55'), Boris, Adrià López, Villa i A.Craviotto.

Gols: 1-0 Sergio Cirio (41'); 2-0 Cristian Alfonso (45').

Arbitratge: bastant dolent, l'ha salvat que es tractés d'un partit de pretemporada. Sense assistents, la feina se li ha acumulat i ha tingut errades de consideració. Ha mostrat targeta groga al defensa del Castelldefels, Amantini (29'), i ha expulsat per dues targetes grogues el visitant Óscar (29' i 39'). A la segona part, però, el Castelldefels ha tornat a jugar amb onze jugadors.

Incidències: poc més de 100 persones a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet on, sorprenentment, funcionava el marcador electrònic (a diferència del que havia succeït en d'altres pretemporades). Calia abonar 3 euros per veure el partit, tot i que molta gent ho ha fet sense pagar. Manel, Cristian Gómez i Craviotto no han jugat cap minut aquesta tarda davant el Castelldefels.